Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Caleb B.
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Ash

Kor: 25

Külső leírás: Kusza, durva tapintású egykoron fekete, mára inkább már szürkés hajzuhataga akár egy holdvilágos éjszakán a tenger fodrozódva omlik alá állának csontos vonaláig. Karakteres arca van, hegyesedő vonásokkal, arccsontja kissé kiáll, mégsem kellemetlen. Bőre viaszosan dereng, szinte minden hajszálér átüt a pergamen vékony, mégis nagyon puha, pólusaiból édeskés illatot árasztó bőrön. Hegyes állkapcsának végződéséhez szinte rögtön kapcsolódnak kerek, kisegérre emlékeztető, fejéhez lapuló fülei, melynek karimájával egyvonalban vannak tökéletesen ívelő, kozmetikus által szedett szemöldökei. Szemei acélosan csillannak a sűrű, legyezőként szétnyíló s rebbenő fekete pillák rengetege mögött. Orrnyerge vékony, hosszúkás, orrcimpái gyakran remegnek ha ideges. Felső ajka vékonyabb az alsónál, gyakran ki van cserepesedve, melyet megpróbál cseresznyés – Hello Kitty márkájú- ajakbalzsamával kiküszöbölni több-kevesebb sikerrel. Bőrén hordja múltját, alkarjait s combjait megannyi ezüstös barázda csúfítja, tűszúrások már jó ideje nem. Átlagos magasságúnak mondható, örök ifjú, kölyök képű férfi, aki már-már betegesen vékony testalkatával állandó jelleggel harcolja ki magának a meleg bárokban és bulikban a részeg fiatalokat, akik megpróbálják „felszedni”. Öltözködése változó, általában sötét ruhákat vesz fel, de farmert soha sem hord.

Jellem: Minden érmének két oldala van, melyből az egyik a fogadások során általában kedvez. Mikor megismerkedsz egy emberrel eltöltött napjaitoknak minden egyes percében feldobod azt a bizonyos érmét mikor barátodnak szegezed kérdéseid. Hogy melyik érme kedvez neked, az csak és kizárólag rajtad áll az adott pillanatokban. Annyi szent, hogy hősünk esetében a pozitív oldal lajstroma majdhogynem olyan hosszú, mint a negatívé. Eléggé segítőkész, mindig van valahol és tesz valamit, nem tud megülni a helyén. Ha akar valamit azt kitűzi, s ha kell bármi áron véghezhajtja, azonban soha sem törődik azzal – nem tud koncentrálni több dologra-, hogy célja elérése érdekében hány emberen keresztül tapos át. Könnyedén meg tud sérteni másokat bántó őszinteségével, ezt humorral próbálja kompenzálni. Igazándiból párkapcsolat függő, pontosan ezért is retteg annyira tőlük. Muszáj, hogy érezze van mellette valaki, de nem meri közel engedni magához az embereket, mert retteg attól, hogy ha még egyszer valakit beenged a szívébe az összetöri. Szerethető és szeretetet megkövetelő férfi, akinek szüksége van az ölelésre és a figyelemre . Ugyanekkor könnyen sértődik meg, olyankor nemtörődömmé, bunkóvá válik. Sérelmeit soha sem felejti el, képes azért egy életre meggyűlölni egy embert, ha a barátait bántják. Igazából eléggé motiválja a pénz.

Élettörténet: Szülei egyáltalán nem ezt a pályát szánták neki, ám valahogy ide keveredett. Voltaképp bölcsész karra járt, és a mellett dolgozott. Hogy hogyan is folyt bele a pornó iparba? Megismerkedett egy fiúval- igen, sajnos mindig is tudta, hogy meleg...- aki gyakran használt különféle tudatmódosító szereket. Először ódzkodott tőle, később azonban előszeretettel kezdte használni őket. Kezdetben füvet, majd tablettákat, bélyeget, aztán jöttek a nehezebb kaliberű löketek, a heroin és a barátai. Pillanatok alatt a közép-felső osztály béli fiúcska lecsúszott az utcai guberáló szintre. A szülei lemondtak róla, a fiú pedig, aki Damian névre hallgatott, előtte lőtte főbe magát. Voltaképp soha sem volt képes Caleb feldolgozni a történteket, azonban pénzre volt szüksége. Először csak egy embernél fordult meg, majd még egynél, és még egynél. Végül bekerült a felnőtt iparba, mellyel igen jól keres.

Hobby: beteg verseket ír, drogozik

Foglalkozás: Felnőtt film szereplő

Extrák: A pénz igen is motiválja, bár nem boldogítja ezért is szerepel annyit leginkább a BDSM kategóriába. A filmekben mindig vidám, azonban a forgatások végén gyakran rosszkedvű, depressziós. Egyedül él a legénylakásában, nehezen bírja a magányt, blogot vezet és fiókíró. Állandó társa nincs, de nagyon vágyik egyre. Rajong a kutyákért viszont minden ismerőse tudja róla: macskás típus. A drogokról nem tud leszokni, Damian emléke üldözi ezért egyre több és több kell neki. Forgatás előtt nem engedik, hogy lője magát, így sokkal elkínzottabb, ezt pedig kedvelik a nézők. Vannak állandó partnerei, befolyásos kapcsolatai és kiépült vendégköre, gyakran jár lakásra is, egyik-másik klienssel szorosabb kapcsolatot is ápol azonban a randevú szintjét soha sem engedte meg magának. A vezetékneve Bale, viszont nem szereti hangoztatni, ezért mindenhova csak a rövidítését írja, a szakmában is csak így szerepel.

Képinfo: Valleyhu (http://valleyhu.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2017. 01. 16.
2018. 08. 24.

Módosítva: 2018. 08. 15. 18:41:55
Módosította: Ash

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).