Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Hayden Stanislove
Kategória: Fantasy
Feltöltő: linka

Kor: 18 év

Külső leírás: Egykor méz-szőke haját kifakította, így tincsei közel sem olyan selymesek, mint amilyennek tűnnek. És ezen nem segít az sem, hogy a lehető legolcsóbb samponokat használja, de van, hogy még arra sem igazán futja neki. Arca lágyan ívelt, nincs egyetlen élesen kitüremkedő csont sem, ami ronthatna az összképen, gyönyörű vonásai vannak, amik már-már feminin kisugárzást adnak megjelenésének. Hatalmas szemei vannak, mellé pedig pisze orr, és telt ajkak párosulnak. A magassága nem szembetűnő, férfi létére alacsonynak is lehetne nevezni, de még ezzel sem hat idegenül, mert mindemellett filigrán, légies jelenség. Öltözködéseiben igyekszik kerülni azt, hogy slampos hatást keltsen, nem hord drága holmikat és a ruhatára sem valami változatos, de a célnak mindig megfelel az, amit felvesz. Úgysem az öltözködése miatt keresik őt fel.

Jellem: Az első benyomás mindig számít, és ezzel Hayden is tökéletesen tisztában van, néha mégis előfordul, hogy hamarabb beszél, mint gondolkodik. Fiatal kora ellenére meglehetősen makacs és öntudatos, nehezen tolerálja, ha bárki is átveri őt, esetleg megalázza, ami elég sokszor előfordul vele ahhoz, hogy nehezen, de elkezdjen tanulni a hibáiból. Sajnálatos, hogy a látszat ellenére okos fiú lenne ő, de valahogy mégis a lehető legrosszabb döntéseket választotta, és emberismeretből sem jeleskedik valami fényesen. gyerekkori ártatlanságát és kedvességét levedlette, és borzalmas modort alakított helyette ki magának. Sok esetben nyers, mégis lényegre törő, nem fut felesleges köröket soha, minden esetben igyekszik nyílt és őszinte maradni. Hamar kilehet őt lökni a komfortzónájából, nem bírja, ha elveszik tőle az élete feletti irányítást, hisz az az egyedüli, ami még úgy ahogy megmaradt neki. Hajlamos arra, hogy véleményét erőteljesen éreztesse másokkal, és emiatt szemernyi megbánás sincs benne. A vakmerőség az ő esetében nem a lehető legjobb tulajdonság.

Élettörténet: Szelídségre és szerénységre nevelték, arra, hogy ne küzdjön semmiért, ne legyenek elérhetetlen álmai és ne vágyódjon el sehová. Hétköznapi családba született második gyerekként, ahol mind a két szülő egyszerű bolti eladó, ostobák, akiket születésüktől kezdve arra neveltek, hogy világukban mindent és mindenkit skatulyázzanak. Bárki rákérdezett volna, magukat szigorúnak állították volna be, olyasvalakiknek, akik tényleg tesznek azért, hogy a csemeték hatékony elemei legyenek a társadalomnak. Hayden esetében mégis félresikerült valami, hisz ahelyett, hogy bolti pályát célzott volna meg, akárcsak nővére, nem vágyott családi vállalkozásra, hanem egyszerűen szedte a sátorfáját és lelépett. Meggyőzte a környezetét és önmagát is arról, hogy alig 18 évesen igenis képes arra, hogy a teljesen idegen környezetben egy teljesen új életet építsen fel a semmiből. Végzettségek híján korlátozott lehetőségei voltak, kezdésnek éjszakánként kanalakat sikált egy lepukkant konyhában, ahol viszonylag hamar pincér posztot szerzett, majd onnan is lelépett. Családjával természetesen mindezidáig végig tartotta a kapcsolatot, és amit a valóságban nem sikerült elérnie, azt a telefonban valóságként adta elő. Voltaképpen egy gyönyörű életet hazudott magának, és még azt is sikerült elérnie, hogy nem túl gyakran, de időnként némi pénzt hazaküldhessen. A szerető családnak pedig ennyi elég is volt, egyetlen percig nem fordult meg a fejükben, hogy meglátogassák őt, s megbizonyosodni sem akartak az állítás valódiságáról, elvégre miért is ne hittek volna neki? Második munkája már nehezebbnek bizonyult, és nem is bírta sokáig a folyamatos ébrenlétet, ahogyan a fizikai munka sem volt túlzottan az erőssége. Így kisvártatva a kikötőből is távozott, noha rakodómunkásként éppen keresett annyit, amennyiből futotta volna egy kisebb albérletre. Harmadik választását már a kényszer szülte, és az, hogy nagyobb volt benne az életben maradási ösztön, mint az undor. Nem telt sok időbe, míg kitanulta a szakmáját, és meglehetősen hamar a környék legkelendőbb éjszakai pillangójává avanzsált elő. Persze mindehez segítsége is volt, egy nem túl megnyerő külsejű, ám annál erőszakosabb és ostobább férfi képében, aki nem rest olykor-olykor gyakorlatban is demonstrálni szóbeli fenyítéseit.

Hobby: Időnként még mindig kijár a kikötőbe

Foglalkozás: Férfi escort

Extrák: Fotografikus memóriája van /// Passzív fél, mást nem is vállalna. (Képtelen lenne rá) /// Munkáját leszámítva ritkán vegyük emberekkel, férfiakkal pláne. /// Egy egyszobás lakást bérel, ahol nincs meleg víz és fűtés. /// Főzni nem tud, de a keresetéből egyébként sem futja hozzávalókra, így nagyjából konzerveken és szárított marhahúson él. /// Vérállat -> Sarki róka /// Meglehetősen jól tűri a hideget. /// Testén mindig látni egy-két véraláfutást, amiket vagy a főnökétől szerez ütés útján, vagy alkalmi partnereitől máshogy. /// Foglalt.

Képinfo: Nem saját ( deviantart ) ()

Engedélyezve: 2015. 07. 28.
2018. 10. 06.

Módosítva: 2018. 10. 03. 17:22:35
Módosította: linka

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).