Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Emily C. Bowen
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: makeme_real

Kor: 23

Külső leírás: Minden szempontból nehezen olvad be a nők tömegébe. Már rögtön a magassága is megnehezíti a dolgot, hiszen kb. 180 centiméterrel nőtt a tengerszint fölé, ami valljuk be, nem túlságosan gyakori a hölgyek között. A hasonló magasságúak között még nehezebben lehetne elrejteni, hiszen korántsem hasonlít a kifutókon szaladgáló csont és bőr manökenekre – az ő alakja nagyon is formás, mert bár aligha találunk rajta felesleges, a hosszú évek folyamatos álló munkájának köszönhetően bőre alatt feszes, ruganyos izmok bújnak meg. Idomai nem különösebben buják, de azért szépen gömbölyödik ott, ahol kell, és egyébként is: kinek nem lenne elég a hosszú, izmos lábak, a lapos has és a kerek, feszes popsi látványa? Nem mintha Emily direkt csinálná, ő még csak észre sem veszi, ha a férfiak kocsányon lógó szemekkel fordulnak meg utána, pedig bizony van rá okuk, és nem kizárólag a teste miatt. Bátran kijelenthetjük, hogy a lány szépsége is páratlan, finom arcvonásait mintha maguk az angyalok faragták volna ki, és mindezt csak tetézi az igéző acélszürke szempár és a telt, rózsás ajkak látványa. Derékig érő, egyenes haja nagyon világos szőke, már-már fehéresbe hajló, de ebben mégis az a legmeglepőbb, hogy ez a természetes hajszíne. Ezt persze senki nem hiszi el neki, egy ideje már bele is fáradt az emberek győzködésébe, és meghagyja őket abban a hitükben, hogy festeti a haját. A munkájához egyébként gyakran egy kendő segítségével köti fel rakoncátlan tincseit, hogy ne lógjon mind az arcába.

Jellem: Egy kicsit zárkózottnak és magának valónak tűnhet, de egyébként nagyon kedves és barátságos lány. Eddigi élete során hozzászokott, hogy mindig önmagáért kell kiállnia, hogy csakis saját magára számíthat, bármiről legyen is szó. Ha el akar érni valamit, tesz érte, és ha a cél megér minden erőfeszítést, akkor nem is riaszthatja el semmi. Határozott, két lábbal áll a földön, az esetek döntő többségében pontosan tudja, mit akar, azonban makacsnak semmiképpen nem nevezném. Talán egy kicsit, ha a saját szívügyeiről van szó... Nem mintha olyan sok lenne belőle. Lehet, hogy túlzás egy 23 éves lánynál ezt mondani, de kissé már kiábrándult a szerelemből – szándékosan nem kergette, nem is erőltette soha, de még az a néhány próbálkozás is csakhamar zátonyra futott, mert nem talált még olyan férfit, aki nem csak ágymelegítőnek akarta használni. Emily nagyon is öntudatos és harcias ebből a szempontból, soha nem hagyja magát, és ezen a tulajdonságán nem is kíván változtatni a jövőben. Magas végzettség híján is rendkívül okos lány, nem az éles ész hiánya miatt nem tudott annak idején egyetemre menni. Fogékony az érzelmekre és általában nagyon nyugodt természete van, de ha csapdában érzi magát – ez nem feltétlenül szó szerint értelmezendő –, megmutatkozik a kissé felvágott nyelve is.

Élettörténet: Vérszerinti szüleiről az égvilágon semmit sem tud azon kívül, hogy az édesanyja belehalt a szülésbe. Hároméves korában került nevelőszülőkhöz, addig otthonban élt, de az új szüleivel sem lett sokkal jobb a helyzete. A házaspárnak nem lehetett gyereke, ráadásul a legtöbb caldwelli családhoz képest szegények voltak, mint a templom egere. Nevelőapja egyszerű postás volt, nevelőanyja pedig jobb híján az ismerőseiknek mosott és vasalt nevetséges összegekért, de legalább mindig volt mit az asztalra tenniük. Emilyn már kicsi kora óta látszott, milyen különlegesen szép kislány, a nevelőszülei büszkék is voltak rá, ám ez a büszkeség sajnos ki is merült ennyiben. Soha nem tudták igazán értékelni nevelt lányuk eszét, nem dicsérték meg, amikor színjelesekkel járt haza az iskolából, pláne nem támogatták, amikor turizmus-vendéglátással foglalkozó középiskolába szeretett volna beiratkozni. Ők igazából azt szerették volna, ha Emily már az általános iskola után dolgozni kezd, a lány azonban hajthatatlan volt, tanulni akart. A középiskola még nagyon simán ment, ugyanolyan jeles tanuló maradt, mint addig, és 18 éves korában dicsérettel végzett pincérnőként ballagott el – az egyetemre azonban már esélye sem volt. Nem tudott elég jó nevű iskolába járni – mert az pénzbe került volna –, hogy ösztöndíjat kapjon, viszont ugyanúgy a pénz miatt ösztöndíj híján nem is tanulhatott tovább. Nem volt más választása, dolgozni kezdett egy egyébként nagyon jó nevű étteremben, nem is csekély fizetésért. 22 éves korára már össze tudott gyűjteni egy saját lakásra valót, még úgy is, hogy közben lelkiismeretesen segítette a nevelőszüleit is anyagilag. Évekig minden flottul ment, azonban nemrégiben az étterem tulajdonosa bejelentette, hogy bezár a bazár. Emily elvesztette a munkáját és minden pénzforrását, ráadásul jó darabig nem is volt könnyű dolga álláskeresőként Caldwellben. Néhány napja érkezett csak meg a felmentő sereg, az is némi keserű szájízzel – a városban újranyitották az egykori ZeroSum névre hallgató szórakozóhelyet, ahova nem kevés munkaerőt kerestek, köztük persze csinos lányokat a pultokba, illetve felszolgálónak. Jóllehet a hely elvileg már jóval ízlésesebb lesz, mint az elődje volt, azért mégiscsak egy emberekkel – és részegekkel – teli éjszakai szórakozóhelyen kell majd italokat szervíroznia.

Hobby: Magányos napjain vagy estéin szereti bevackolni magát a kényelmes kanapéjára, egy könyvvel vagy filmmel felszerelkezve.

Foglalkozás: felszolgáló/pultos

Extrák: J. R. Ward Fekete Tőr Testvériség című könyvsorozatának kitalált szereplője. *** Nevében a C. Chantalt jelent. *** Félig vámpír, hamarosan esedékes lenne az átváltozása is, de ő erről mit sem tud. Anyja közönséges halandó volt, aki egy vámpír férfit szeretett, Emily pedig az ő szerelmük gyümölcse.

Képinfo: A képet nem én készítettem, csupán illusztrációként szolgál. (http://deviantart.com)

Engedélyezve: 2015. 07. 28.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).