Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Salome
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Catgirl

Kor: 1345 éves

Külső leírás: Haja szürke hullámokban omlik a hátára a csípőjéig. Mindig is hosszú volt ebből azóta sem vágatott meghagyta hosszúnak mondván, hogy ez csak nőiesebbé teszi. Szemei barnássárga ragyogása olyan különleges, hogy azonnal magára vonja az emberek tekintetét. Vonásai lágyak, kedvesek akár egy jól megfestett kép. Idomai nőiesek akár csak mozgása és mozdulatai. Nem szereti a kihívó ruhákat inkább a csinos mégis szolid darabokat részesíti előnyben. Nagyjából 174 cm magas ami egész középosztályba sorolja se nem kicsi se nem túl magas. Az ékszereket csak ritkán viseli el magát ő jobban szereti a természete szépséget kihangsúlyozni. Bőre halvány színe csak még jobban kiemeli ajkai pirosságát és szemei különleges fényét.

Jellem: Kedves, előzékeny, mindig segítőkész és, ahol éppen megfordul mindig próbálja a legjobbat nyújtani. Csendes mégis sziporkázó személyiség olyan akár egy fénysugár amely a sötétségben megmutatja az alagút végét. Persze jókedve általában ragadós és olyan ösztönző hatással van az emberekre, hogy mindenki a legjobbat próbálja kihozni magából. Az igazi gonoszságtól próbál távol maradni, ha teheti. Lágy természete sokak számára olyan mint a drog főleg a depresszióra hajlamos embereknek, de ezt sem veszi zokon, hisz ő a jó érzésekből született és csakis jó érzéseket próbál tovább adni minden egyes emberi lénynek. Igazán elkámpicsorodva csak nagyon reménytelen helyzetekben volt, bár ezt is mindig kiküszöbölte valami frappáns ötlettel. Lényegében olyan mint egy gyengéd virágszál a mező közepén. Szépséges, kedvs szirmai simogatóan hatnak az emberek meggyötört lelkére.

Élettörténet: Már maga sem tudja, hogy hol és mikor jött a világra csak annyit érzékel, hogy az érzelmek összekötött kapcsolatláncából egy töredék darab. Mindig vidám dolgokat akar maga körül, gyűlöli a szomorúságot és az elveszett emberek számára próbál reményt és utat mutatni. Ezek mind nehéz és olykor kegyetlen dolgok, de ő arra számít, hogy az igazság mindig győz. Ezért azt a hivatást választotta ami szerinte sok szépet és jót tud mutatni mindenkink. A táncot. Szeret énekelni és táncolni így már sok együttesben megfordult már, ahol boldog emlékeket és pillanatokat szerzett a körülötte tartózkodóknak. Ez mind csk fénnyel töltötte el Salome szívét és ezek által a boldog pillanatok által egyre erősebbé és erősebbé vált. Olyan akár egy szerencsecsillag aki folyton folyvást mutatja az eltévedt lelkeknek az utat. Lényegében egy fényes lámpás akire mindig bárhol és bármikor lehet számítani. Talán a földnek minden szegmensét bejárta szerencsére a nyelveket hamar megtanulta és a kultúrák is mindig érdekelték igaz sokat el is ítél bizonyos dolgok miatt. A szerelmi életével nem igazán foglalkozott inkább a feladatára koncentrált és szeretet adott viszont ő is kapott. Jelenleg is járkál egyik vándor együttestől a másikig és vagy énekel vagy táncol ő mind a kettőt imádja.

Hobby: Zene, éneklés, hangszerek, tánc, olvasás

Foglalkozás: Táncos

Extrák: *** Táncával bárkit megtud babonázni és magához tudja láncolni *** Imádja a virágokat a hajába mindig hord pár szálat egy-egy virágfajtából *** Salome a fényből, jókedvből és az emberek reményeiből született így próbál mindig örömet okozni az emberek számára. ***

Képinfo: A kép csak illusztráció nem saját alkotás! (Claparo_sans) ()

Engedélyezve: 2015. 07. 28.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).