Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Mortem
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Catgirl

Kor: A földel egyidős

Külső leírás: Világos kék szemei szinte világítanak, ha az ember hirtelen rá pillant az ember. Kegyetlenséget és megalkuvást nem ismerő tekintet szinte a hideg borzongást hozza rá az emberre. Alsó ajka telt míg felső kissé vékonyabb. A képen látható homokórát állandóan a nyakába hordja, hisz ez is a munkájához tartozik. Bal kezén általában rajta van a kesztyű ami karomszerű végződésekbe torkollik. Arca markáns és nem mondhatnánk csúnyának. Fekete hosszú haja selymes és lágy hullámokban omlik hátára egészen le a fenekéig. Magassága sem az átlag férfiak soraiba sorolja be ami őt egyáltalán nem zavarja. Büszkén vállalja a 230 cm-t amit rá mértek. Teste izmos és mellkasán, valamint a hátán egészen le ágyékáig, illetve a fenekéig nonfiguratív tetoválást láthatunk. Amit a képen is észrevehetünk a homokóra alatt. Általában bőrruhába járja az utcákat esténként viszont nappal muszáj kulturált ember módjára emberi ruhákat felvenni.

Jellem: Hmm láttatok már esetleg jéghegyet? Gondolom igen. Ő is olyan akár egy jéghegy. Kegyetlen, könyörületet nem ismer sem pedig megalkuvást. Makacs akár az öszvér és mindennek általában a sötét oldalát látja. Persze a szakmájából kifolyólag nem igen róhatjuk fel a számára. Gyengédséget még nem igazán láthattunk tőle mert úgy van vele nem érdemli meg senki sem. Miért mutasson gyengédséget, ha nem kap érte cserébe semmit sem? Nem érték még csalódások csak rengeteg problémát vett észre ami csak gyűlik és gyűlik. Nem fog elmúlni, nem fog semmivé válni így ehhez mérten megkeményítette szívét és lelkét is. Mondhatni eltorzulttá vált aki nem ismeri sem a gyengédséget sem pedig a szeretet melegét amelyet egy ember vagy bárki más igényel. Maga sem tudja, de mindig valami ürességet érez a lelkében amit képtelen megmagyarázni így a munkájának él teljes mértékben. Úgy gondolja, ha azt elvégzi rendesen és értelmesen talán a lelkében tátongó űr is megszűnik.

Élettörténet: Élete göröngyös akárcsak a kerek bolygó földje, hisz vele egy idős és Mortem már többet látott mint szeretett volna. Delete gomb nincs, hogy az emlékeket maradéktalanul kitörölje így csak velük él és egyik lelket viszi a másik után az éppen megfelelő helyre, ahova a teremtő kívánja. Olykor elszórakozik az emberi vagy éppen más nőkkel, de eddig utódja még nem született egytől sem, hisz erre mindig figyelt. Nem igényel valami sok alvást a szervezete így szinte 1-2 óra elteltével újra a munkájára tud összpontosítani. Megjárta a mennyet, megjárta a köztest és még a poklot is, hisz a kaszás pont nem járt volna ezeken a helyeken? A földnem minden négyzetcentiméterét úgy ismeri mint a tenyerét. Olyan akár egy iránytű nem tud senki sem semmi újat mondani és néha megveti az embereket eme önpusztító életmód miatt. Csak nézi őket milyen szánalmasak és hagyják, hogy az életük elsuhanjon miközben nem használják ki. Talán pont ezért vált annyira kegyetlenné Mortem és ezért is nem hajlandó könyörületet mutatni a szállítandó lelkek iránt. Persze, ha egy tiszta és védtelen léélek kerül az útjába nem tud annyira gőgös és gúnyos lenni, ahogy éppen másokkal. Próbál valamiféle kedvességet kicsikarni magából, hogy megkönnyítse szerencsétlen útját. Nem tudja elképzelni, hogy valaha akárki megtudná őt lágyítani szinte elképzelhetetlen a számára. Viszont ami késik nem múlik és egyszer csak mindenkinél kopogtat az a személy akire tudat alatt is várt. Melyik században és mikor sajnos ez a legnagyobb kérdőjel mindenkinél.

Hobby: Emberek figyelése, lelkek szállítása

Foglalkozás: Kaszás

Extrák: Nincs semmi amit úgy különösebben szeretne. Önmagára mindig bábként tekintett aki elvégzi a piszkos munkát.

Képinfo: A kép csak illusztráció nem saját rajz! (zeilyan) ()

Engedélyezve: 2015. 07. 28.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).