Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Éda
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Catgirl

Kor: 26

Külső leírás: Méz szőke haját, gyönyörű szürke szemeit édesanyjától örökölte akár csak szépségét. Hamvas bőre, puha és olyan selymes mint a legdrágább anyag. Ajkai teltek érzékiek és csókra csábítóak. Karcsú, telt idomokkal áldotta meg a sors és magassággal sem kicsinyeskedett, hisz elér a 180 cm magasságot is. Haja egészen a fenekéig ér lágy hullámokban keretezve angyalian szép arcát. Igaz alakja törékenynek látszik, de ő sem veti meg a bőrruhát és a késeket. Viszont szereti a nőies ruhákat és a nőies időtöltéseket is. Léptei, mozdulatai mind légiesek akár édesanyjának. Faja egyik legszebb női egyedének tartják Marissa mellett. Mosolya angyali, szemei megbabonázzák a férfiakat.

Jellem: Törékenysége olykor megjelenik személyiségében is, hisz olyannyira kedvessé tud válni ami már szinte lehetetlen. Kenyérre tud vele kenni bárkit aki csak a közelébe kerül. Akár egy mosolya is épp elég, hogy elbűvöljön akárkit, de jó szíve és őszintesége szinte mellbevágó. Nő létére káromkodik mikor senki sem hallja, igaz néha nagyközönség előtt is kicsúszik a száján egy-egy cifra szósorozat. Nagyon türelmes hölgy hírében áll ám amikor kihozzák a sodrából olyanná válik akár egy anyatigris és képes akárki torkát átharapni. A harcban viccet nem ismer könyörtelen és hidegvérű az alantasokat nevetve gyilkolja. Ilyenkor félelmetesnek mondható és angyali arcán mintha őrület elenne meg, de teljesen épelméjű. Gyengéden bánik a ház összes lakójával és imádja őket értük bármire képes lenne. Aki megbántja őket azokat szívrebbenés nélkül tönkre teszi. Kegyetlen oldalát nagyon ritkán hozza felszínre akkor amikor éppen szüksége van rá. Sokan azt mondták mikor ennyire hidegvérű még a legrosszabb eseteknél is szinte rettegnek tőle mire ő csak egy legyintéssel elintézi a dolgot. Hisz ő egy nagyon türelmes és kedves ember. Nem igaz?

Élettörténet: Thorment és Autmun vér szerinti leánya. Testvére Baldónak, Johnnak és Xhexnek. Baldó az ikertestvére így míg a férfi édesapjukra hasonlít kinézetileg ő az édesanyjuktól örökölte a géneket. Ártatlansága még mai napig is megvan nem adta oda senkinek leginkább az igazinak tartogatja magát. Viszont inkább arról lehet szó, hogy nem talált olyan férfit akihez igazán vonzódna. A testvériség nagyon meglepődött amikor kérvényezte, hogy ő is harcolhasson akár csak Payne és olykor nővére. Végül a király belement, miért is húzott volna határvonalat pont Éda esetében? Szülei aggódnak érte, de bíznak a lányukban így nem is tiltják meg számára a harcot. Szerelmes nem volt, vonzalmat sem igazán érzett senki iránt sem. Legnagyobb idejét a Biztos Menedékben végzett munka vagy a kinti harc teszi ki. Marissa szívesen vette Éda segítségét, hisz mindig jól jönnek a szorgos kezek. Éda pedig imád foglalkozni a gyermekekkel és az ottani nőkkel, hisz Fritz és a többi hűséges odahaza nem engedi meg neki a főzés luxusát. Na meg persze a takarításét sem. Ezért is adta a fejét a harcra mint egy vérszomjas fenevad. Nem nagyon tudja elképzelni, hogy ilyen hozzáállással megtalálja valaha a megfelelő parancsolót saját maga számára. Viszont az élet és az Őrző útjai kiszámíthatatlanok és soha sem tudja az ember, mikor, hol és miként találkozik az igazival.

Hobby: Gyerekekkel játszani, a munkája, nőies dolgok, harc és fegyverek, olvasás, zene, éneklés

Foglalkozás: Biztos menedékben dolgozik és néha harcol a testvérekkel

Extrák: *** Imádja a gyerekeket *** Csokimániás, de tényleg... már szinte betegesen. Éljen a csokis keksz és a karamellás csoki! Ebben hasonlít az ikertestvérére. *** Jó harcos hírében áll hiába nő és nagyon becsapós a törékeny testalkat. *** Éda név jelentése boldogság, nemesi származású, szerencse, birtok, javak, vagyon. *** Egy napon ő is szeretne majd gyermekeket. *** Csodaszép hangja van akár csak a ikerbátyának amit sem ő sem a testvére Baldó nem veri nagydobra. *** J. R. Ward Fekete Tőr Testvériség című könyvsorozatába kitalált karakter. ***

Képinfo: A kép csak illusztráció nem saját alkotás! (Claparo_sans) ()

Engedélyezve: 2015. 07. 27.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).