Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Baldó
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Catgirl

Kor: 26

Külső leírás: Baldó apja fekete haját és hihetetlenül kék szemeit örökölte. Fekete haja rövid, selymes már-már csábítja az embereket, hogy érintsék meg. Arcvonásaiban fellelhetjük édesanyja gyönyörű szépségét ami az arisztokratákra jellemző. Magassága eléri a 220 cm magasságot, izomzata igazán lenyűgöző szinte a kétajtós szekrény kategóriába sorolható, hisz minden testvér akkora akár egy ház. Imádja a bőrruhákat és olykor a piercingek is fellelhetőek rajta. Persze ezeket a harcok során kiszedegeti magából. A képen látható piercingeket sokszor beteszi amikor el akarja rémiszteni a homo sapiens minden tagját. Viszont a nyakláncot amit anyjáéktól kapott soha sem veszi ki.

Jellem: Külseje alapján a rémisztő megnevezést az első sorba írhatjuk, valamint a szépfiú kifejezést is. Van lelkének egy sötét oldala, de ezt általában az alantasoknak mutat meg és lelketlenül széttépi őket. Merszé vállalkozású fiatalember bár a Baldó is magáért beszél. A vakmerősége sokszor még öngyilkos vállalkozásnak is beillik. Persze szerető családban nőt fel ám a sok gonoszságot amit látott megkeményítette a szívét. Persze ezen nincs mit csodálkozni sem az alantasok nem a kedvességről híresek. Gyengéd oldalát csak a rá méltóknak mutatja meg mint szülei, testvérei és a testvériség összes tagja. Aki a házban lakik azzal semmi baja sincs. Büszke arra, hogy ilyen remek harcosokkal lehet kint nap mint nap és, hogy a fajt megmentheti a kipusztulástól. Minden testvérért és feléért képes lenne ölni bár ez alól a ház lakói sem kivételek neki ők jelentik a családot. Aki keresztbe tesz nekik jobb, ha menekül mert addig megy míg le nem vadássza. Olyan akár egy gyilkológép ami teljesen pontosan be van programozva az ölés minden egyes kis mozzanatára. Ki útjába áll jobban teszi, ha felköti a gatyáját.

Élettörténet: Annyira nagy terjedelmű élettörténete nincsen. Thorment és Autmun elsőszülött fia. Van egy ikertestvére Éda aki a női vonulat egyik tökéletes példánya. Johnt és Xhexet is imádja felnéz két nagyobb testvérére. Igaz Johnhoz nem fűzi vér szerinti kötelék, de ez őt egyáltalán nem zavarja. A testvériséget mindig is tisztelte sokan azt mondják ugyan olyan őrült ötletei vannak mint Quinnek. Rhage-t azzal szokták cukkolni, hogy még a végén Baldó elfogja orozni a szépfiú címét, ami talán meg is történhet, hisz a két legszebb vámpírférfinak tartják őket a fajtársaik. Kisebb kalandjai voltak már, de komolyabb kapcsolatot még nem vállalt be, nem találta meg az igazi társat akire azt mondja ő mellette bátran lehorgonyozza az életét. A kiválasztottakkal minden körülmények között tisztelettel bánik viszont az olcsó hulladékkal szemben megválogatja a szavait, kerüli őket. Sok vakmerő húzása miatt egyre jobban hajlanak rá a testvérek, hogy maguk közé fogadják. Így egy tömeges beavatást terveznek, hisz Blayt, Johnt is beakarják szervezni a testvérek közé. Sokan a testvérek közül azzal cukkolják, hogy nem lesz olyan nő aki fele mer majd Baldónak lenni bár ez őt nem zavarja, aki akarja úgy fogadja el amilyen. Egy közveszélyes, de szexi állatnak.

Hobby: Edzés, fegyverek, szex, harc, gyilkolás, testvéreivel lenni, a testvérekkel lógni és feleikkel. Valamint a házban tartózkodó gyerekkel játszani.

Foglalkozás: Fekete Tőr Testvérekkel harcol

Extrák: *** Imádja a gyerekeket *** Csokimániás, de tényleg... már szinte betegesen. Éljen a csokis keksz és a karamellás csoki! *** Kimondhatatlanul jó harcos szinte folyton képezi magát mind harci technikák terén mind intelligencia területen. *** Nem veti meg a szexet viszont már kezdi keresgetni a biztos nőt az életében. *** A faj tagjai különböző rémneveket aggattak rá vakmerő harci stílusa miatt. *** Baldó jelentése merész. *** J. R. Ward Fekete Tőr Testvériség című könyvsorozatába kitalált karakter. ***

Képinfo: A kép csak illusztráció nem saját rajz! (zeilyan) ()

Engedélyezve: 2015. 07. 27.

Módosítva: 2015. 07. 27. 13:38:01
Módosította: Catgirl

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).