Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Almée Blidworth "Sionnach"
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Adeline

Kor: 26

Külső leírás: Hosszú, többnyire kócosan az égbe meredő sötétpinkre festett haját baloldalt felnyíratta, láthatóvá téve így a pár éve beszerzett acél fültágítóját. Állkapcsa széles, bal arcán homloktól bal járomcsontjáig hosszú heg húzódik. Szemei feketék, de különleges lencséi miatt a fényt vörösen veri vissza. Bal karját 20 évesen vesztette el, a Kartell készíttette neki az új, acélból készült robotkart, amit mára már tökéletesen képes irányítani. A maga 176 centijével nem nevezhető épp alacsonynak, vállai szélesek, karjai és lábai izmosak. Többnyire olyan ruhákat hord amelyekben kényelmes a mozgás, lábán mindig fekete fűzős bakancsot hord.

Jellem: Nem túlzottan barátkozós típus, bunkó és arrogáns természete leginkább elijeszti az embereket, nem sok ember képes elviselni. Nagyon könnyű felidegesíteni, azonban ha munkáról van szó képes higgadtságot erőltetni magára. Szeret sokat beszélni, kioktatni másokat, rossz szokása alábecsülni az embereket.

Élettörténet: A Nagy Gyarmatosítást követően a szegények bolygójává vált Földön született, a régi Írország területén, harmadik gyerekként. A szülei remélve, hogy így jobb sorsra juthat, őt és testvéreit egy YOSS (Youth of Solar System) nevű intézetbe adták, ahol a Föderáció katonáit képzik. A szigorú neveltetés nem igazán tetszett Alméenek, így 17 évesen, mikor az intézet a központi bolygón állomásozott, megszökött. A hatalmas felhőkarcolókkal és mocskos ijesztő zugokkal teli városban nem volt képes boldogulni egyedül, így már 18 éves korában piti kis dílerként egy drogkartellnek dolgozott, mára azonban a drogbáró "takarítónőjeként" tevékenykedik.

Hobby: bunyózás, evés

Foglalkozás: bérgyilkos

Extrák: Beceneve egy ír szóból ered, jelentése róka, a bátyja ragasztotta rá ezt a nevet és amióta alvilági körökben mozog előszeretettel használja. A legtöbb ember csak így ismeri.

Képinfo: Egy deviantartos Callergi munkája (http://callergi.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2015. 07. 22.
2015. 08. 08.

Módosítva: 2015. 08. 06. 20:06:16
Módosította: Adeline

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).