Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Nathaniel Morgan
Kategória: Yaoi
Feltöltő: linka

Kor: 34

Külső leírás: Tipikusan az a férfi, aki idegenül is mély nyomott hagy benned. Mélykék szemei időnként egészen feketébe fordulnak, amitől ha lehet, a tekintete csak még magával ragadóbbá válik. Szemöldöke egyenes vonalú, finoman ívelve árnyékolja sötét pilláit. Egyenes orra és vékony ajkai vannak. Bőre mindig puha, kifogástalan, hiszen ügyel a kinézetére. Soha nem hagyja, hogy mások befolyásolják őt, így, még ha időnként meg is figyeli az éppen aktuális divatot, a saját stílusához igazodik minden esetben. Öltözete mindig stílusos, letisztult és számára a lehető legkényelmesebb. Haja egészen rövidre van vágatva. Nem festi, pedig párszor már elgondolkodott azon, hogy a természetesnél valamivel sötétebbre vált. Magas férfi, olyan, aki termetes méretéhez képest mégis képes kecses léptekkel járni. Légies és minden mozdulatában megmutatkozik, hogy igen, ő valóban egy vérprofi táncművész. Izmaira mindig nagy hangsúlyt fektet, minden nap edzi a testét, de tudja, hogy ennyi nem lesz elég ahhoz, hogy a színpadon is megállja a helyét, így az egészséges életmódra is törekszik.

Jellem: Kedves ugyan, de nála is van egy pont, amit jobb nem átlépni. Sokan pontosan ezt a fajta nyugodtságot használják ki nála, az, hogy nem emeli fel a hangját, sokak számára talán még az üvöltözéstől is rosszabb. Ő nem a tettekkel büntet, hanem a szótlanságával és azzal, hogy képes tökéletesen ignorálni szinte bárkit, ha megsértik, vagy éppen olyanja van. Büszke férfi, aki nem tűri, ha lenézik, vagy szavakban ócsárolják őt, esetleg a tánctudását. Szereti az őszinteséget és ő maga is mindig azt ad másoknak, amit ő kap. Türelmes a végletekig, ha nagyon feszegetik nála a húrt egyszerűen lelép, elmegy kiszellőztetni a fejét, aztán visszatér és mindent folytat onnan, ahol abbahagyta. Munkában mindig komoly, megköveteli a figyelmet és a neki kijáró tiszteletet, ugyanakkor elég kikerülnie a négy fal közül ahhoz, hogy egy teljesen más arc bukkanjon fel. Nem az a morózus, hidegvérű férfi, aki egyetlen hibát sem tűr meg és képes mindenkit, még magát is addig hajszolni, míg minden tökéletesen nem megy. Ismerősei gyakorta irigykednek rá, amiatt, mert látszólag neki minden tökéletesen megy az életében, és ami azt illeti, ezt ő maga is elhiszi időnként. Magánproblémákról mindig hallgat, mint a sír, ahogyan azt sem regéli el senkinek, amit neki panaszolnak el.

Élettörténet: Nathan élete soha nem volt éppen unalmas vagy átlagos. A szülei még a fiú születése előtt elváltak egymástól, ami senkit nem lepett meg. Az viszont már igen, hogy menet közben sikerült összehozniuk a fiút, ám amikor az emberek összevetették Nathaniel életkorát és a válás dátumát, akkor sok mindenre fény derült. A szülők kezdetben megpróbáltak együtt maradni a kisfiúk kedvéért, de végül inkább hirtelen lendülettel szakítottak egymással, szintén a kisfiúk kedvéért. Az egyetlen családi aktivitás, amire képesek voltak, általában kimerült egy közepesen unalmas kirándulásban, vagy kerti piknikezésben. Ez így még rendben is volt, ha az ilyen összejövetelek úgy nagy átlagban nem csaptak volna mindig át valamiféle kórista ordítozásba. Mikor a fiú elérte azt az életkort, hogy szabadon dönteni tudjon arról, kinél marad, az apját választotta nyugodt szívvel, aminek legfőbb oka az édesanyja legújabb udvarlója volt. Fiatalon kezdte a táncot, és még akkor sem bánta meg, amikor sebes, vérző lábakkal kellett színpadra állnia, vagy amikor kificamította egyszer kétszer a bokáját.

Hobby: Festés, tánc, zongora, italozás

Foglalkozás: Balettművész

Extrák: Elismert művész és egyben oktató. Egynél több személyt soha nem vállal el, de már ezzel is kezd felhagyni és készül visszatérni teljesen a tánchoz. Nem veti meg az alkoholt, van, mikor a kelleténél jóval többet iszik és jóval nagyobb gyakorisággal.

Képinfo: Nem saját. ( deviantart) ()

Engedélyezve: 2015. 07. 16.

Módosítva: 2015. 07. 16. 11:14:53
Módosította: linka

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).