Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Elizabeth Kingsleihg
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Izumo-san

Kor: 19

Külső leírás: Göndör szőke tincsei lágyan cirógatják hátát. Bőre tejfehér, szemei kékek, olyan akár mint egy baba, ritka az ilyen szépség a paraszti körben. Arca lágy vonású, nőies, de van benne valami tekintélyt parancsoló, és nemes, főleg azokban a jégkék szemekben. Orra egyenes, ami csak emeli a nemesi vonásokat. Nem túl magas termet, nőhöz képest teljesen ideális. Kecses végtagjai homokóra alakja, valamint kisurgárzása elkápráztat mindenkit.

Jellem: Nem egy pozitív személyiség ezt határozottan meg lehet róla állapítani. Nem beszél sokat, akkor is szarkasztikus vagy gúnyos mondatok hagyják el a száját legtöbbször. Kedves és figyelmes volt de rájött hogy ennek semmi értelme. Megtanulta az élettől, hogy nincs olyan akiben teljesen meg lehet bízni, mert mindenki okoz csalódásokat, mindenki pótolható. Ezért nem is akar kötődni senkihez és semmihez. Nem hisz semmiben, ez egy kegyetlen világ, ahonnan majd csak a halál hoz ,megváltást.

Élettörténet: Egy paraszti család sokadig gyermekeként jött a világra. Testvérei közül sokan meg sem érték a felnőttkort, de ő erős volt. A család legnagyobb vesztesége, hogy mind a két fiúk, akik született, nem sokkal a születésük után elhalálozott, így ott maradtak a lányaikkal. Összesen hárman élték meg a felnőtt kort. Elizabeth mindig kedves és segítőkész volt, mindenkit maga elé helyezett, ám hamarosan rájött hogy így csak kihasználják őt, és a naivságát, így úgy döntött megváltozik és ő is olyan sötétté lesz mint ez a világ amiben él.

Hobby: nincs igazán, szabad ideje se nagyon van

Foglalkozás: parasztleány

Extrák: Szeret olvasni, kicsiként az apja megtanította. || Azt mondják hogy a közelükben lévő erdő varázserdő, de ő ezt ostobaságnak tartja.

Képinfo: Nem az enyém,csupán illusztráció (deviantart)

Engedélyezve: 2015. 07. 14.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).