Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Thomas Abraham Sminth
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Izumo-san

Kor: 22

Külső leírás: Magas, igazi égimeszelő férfi, a maga 190 centijével, ezért másokat szívesen ugrat, akik alacsonyabbak nála. Az évekig tartó sportolásnak hála kidolgozott testtel rendelkezik, amit nem is rejt el, nem fél bevállalni V-nyakú dolgokat, vagy kigombolva hordani az ingét. A lényeg csak az hogy jól érezze magát abban amiben van, és ez tükröződni fog a kisugárzásán is. Barna szemei vannak akár a csokoládé, orra kicsit nagy és egyenes, ajkai keskenyek. Szőke tincsei hosszabbra hagyva keretezik az arcát, és csiklandozzák a nyakát. Frufruja eltakarja a fél arcát, de ez kit zavar? Ő így néz ki jól.

Jellem: Már a mosolyán is látszik hogy mindig forgat valamit a fejében. Az ördög sosem alszik, tartja a mondás is, ő is mindig töri valami tréfán a fejét. Vicces fiú, még ha mások nem is gondolják ezt mindig róla. Szeret emberek között lenni, jól kijön a kortársaival, minden hülyeségben benne van. Vidám ember és ez hatással van a környezetére is. Hihetetlenül sokat tud rinyálni, ha éppen rossz passzban kapja el őt az ember, olyankor nagyon tapadós is tud lenni. Egy dolgot visel nagyon nehezen. Ha ígérnek neki valamit, de nem tartják be, ezt nagyon nehezen tolerálja.

Élettörténet: Normális élet, anyuka, apuka, kutya, macska, tesók. London külvárosában született, van egy nővére meg egy öccse. Igazi középső gyerek, aki mindig kikövetelte magának a figyelmet, és rengeteg energiával rendelkezett, így a szülők hét évesen mindenféle sporttevékenységre beíratták, hogy lefoglalják a gyereket. Reggelente úszó edzés, suli után kosárlabda este pedig hoki, így minden szabadideje le volt kötve. Középiskola harmadik évében unta meg a sportokat és új szenvedélyt keresett magának a festést és a szobrászatot. El is határozta hogy ebből ezzel akar majd foglalkozni, de kell egy pót meló is ha nem jön össze a művész biznisz, így jogra ment mellette.

Hobby: festés, utazás, szobrászat, olvasás, mások fárasztása

Foglalkozás: diák

Extrák: Sokan nem néznék ki belőle de okos. || Felvették egy a Perzsa-öbölben lévő egyetemre ösztöndíjjal tanulni || Shayolának

Képinfo: Nem az enyém,csupán illusztráció (deviantart)

Engedélyezve: 2015. 07. 14.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).