Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Adaline
Kategória: Hentai
Feltöltő: makeme_real

Kor: 19

Külső leírás: Gyönyörű és bájos, már a megjelenése is hercegnőhöz méltó. Mindig a származásának és pozíciójának megfelelő, előkelő ruhákba bujtatják, de ugyanígy hajkoronája, illetve kecses nyakában, karcsú csuklóin, vagy éppen hosszú ujjain csillogó ékszerei láttán sem merülnének fel kétségek senkiben azt illetően, hogy kivel is áll szemben. Saját népének mércéjével mérve egy átlagos nő magasságával rendelkezik, testalkata karcsú és kecses, csak a megfelelő helyeken gömbölyödik egy kissé, de egyébként ott sem büszkélkedhet túlzottan telt idomokkal. Édesanyja szépsége messze földön híres volt, ő pedig méltó örökösévé vált ennek hírnévnek, hiszen nem egyszerűen örökölte a hajdani királyné vonásait, hanem sokak szerint még túl is tesz a szépségén. Bájos, angyali vonásokkal faragott arcán valódi ékkőként ragyognak a sötét szempillák alatt megbúvó smaragdszín szemei, orra egyenes és fitos, sötétrózsaszín szája pedig igazán érzéki látványt nyújt a teltebb alsóajkával. Sötétszőke haja rendkívül dús, természetes állapotában is lágy hullámokban omlik alá egészen a háta közepéig, de a szolgálók gyakran varázsolnak neki még szebb, még göndörebb hajkoronát.

Jellem: Nemcsak külső, hanem belső jegyeit is jobbára az édesanyjától örökölte. Kedvessége és eredendően jó szíve mindenképpen a királyné erényeire utal, azonban tartása és ereje az édesapja génjeinek köszönhető. Rendkívül érzékeny olyan szempontból, hogy ösztönösen képes megérezni más emberek hangulatát – még akkor is, ha az illető próbálja leplezni a valódi érzelmeit –, éppen ezért gyorsan fel tudja mérni, hogy kihez hogyan kell hozzáállnia, melyik arcát kell felé mutatnia. Az esetek túlnyomó többségében megérzi azt is, ha hazudnak neki, de persze senki nem tökéletes, ahogy ő sem, az ő kifinomult érzékeit is be lehet csapni. Egyáltalán nem naiv, korához képest talán túlságosan is érettnek és intelligensnek tűnhet, de ez nyugodtan írható a trón vállára nehezedő súlyának számlájára. Nem igazán vannak barátai, pláne nem bizalmasai, mert mindenki csak hercegnőként kezeli, a trón várományosát látják benne és érdekből közelednek felé – egyszer-kétszer már meg is égette a kezét, éppen ezért nehezen bízik meg az emberekben. Gyakran vágyik arra, hogy legalább csak egy kis időre belesüllyedhessen a névtelenség jótékony tengerébe, hogy kísérők és figyelő szemek nélkül járhasson-kelhessen, hogy bejárhassa a világ távoli részeit is, amikről eddig csak hallott és olvasott, de amiket oly szívesen megnézne egyszer.

Élettörténet: A hét angolszász királyság egyikében, Merciában született a királyi pár első gyermekeként. Hibátlan neveltetést és nagy mennyiségű szeretetet kapott, gyermekkora felhőtlen boldogságát mindössze egyetlen dolog árnyékolta be: az édesanyja és az öccse elvesztése. Mindössze ötéves volt, amikor édesanyja újra áldott állapotba került és ők kivétel nélkül mindhárman alig várták az új jövevény érkezését. Az örömteli várakozás 9 hónapja alatt soha, semmi probléma nem volt, a királynőt még a reggeli rosszullétek is alig gyötörték a várandósság elején, azonban amikor eljött a nagy pillanat, váratlan és súlyos komplikációk léptek fel szülés közben, amin sem az imák, sem a szülést segítő asszonyok nem tudtak segíteni. A királyné elvérzett, a csecsemő pedig halva született. Édesapja soha nem házasodott újra, így újabb örökös sem született: a királyság egyedüli örököse – herceg híján – Adaline maradt. A tragédia után egy kicsit megváltoztak a dolgok, már Adaline is más szellemben nevelkedett, hiszen ki kellett tanulnia az uralkodás minden csínját-bínját, a legszembetűnőbb változás számára mégis az édesapja viselkedésében következett be. A királyné jó szívének és kedvességének enyhítése nélkül a király egy fokkal keménykezűbb uralkodó lett a kelleténél, elemévé vált a manipuláció, a hazugság és a megalkuvás, és a királyság biztonságánál is előrébb sorolta a hódításokat. Rögeszméjévé váltak a régi rómaiak, megszállottan kezdte gyűjteni a történeteiket leíró tekercseket, a régi szobraikat, festményeiket. A külvilág ebből persze nem sokat érzékelt – főleg az egyház miatt kellett óvatosnak lennie –, de Adaline mindent látott. Édesapja tudta nélkül ő maga is utánajárt a tekercseknek, és bár osztoznia kellett a király csodálatában a rómaiakat illetően, ő egyáltalán nem követendő példaként tekintett rájuk. Ezen apróságot leszámítva Adaline mindig csak tette, amit elvártak tőle: teljesítette hercegnői kötelességeit, mindig kedvesen mosolygott apja oldalán és csendesen figyelte, hogy a hadsereg parancsnoka egyre nagyobb befolyással bír a király felett. Az életükben nemrégiben jókora változás következett be, amikor az eddig csak hírből ismert, ám nem kevésbé rettegett, a Sátán ivadékainak tartott pogány északiak az ő országukba is betörtek. Kezdetben véresebbnél véresebb harcok bontakoztak ki a két nép között, ám egy idő után – a vesztes és nyertes csaták elesetteinek árnyékában – mindkét félnek be kellett látnia, hogy talán jobb lenne egyezséget kötni. Így történhetett, hogy Adaline édesapja kincseket és rengeteg földet adományozott az északiak népének: nemcsak békét kötöttek, hanem szövetségesek is lettek, a pogányoknak adományozott területekre pedig nem sokkal később be is költöztek a földművesek, így már osztoznak is Mercia földjén. Adaline-nak ezzel nincs semmi baja, sőt, azonban érzi és tudja, hogy a királyságban nem mindenki osztja a véleményét – mintha még maga a király sem lenne biztos a dolgában.

Hobby: Az édesapja – nem is olyan – titkos tekercseit olvasgatni.

Foglalkozás: hercegnő, Mercia trónörököse

Extrák: Önszorgalomból, néhány szerzetes segítségével megtanult latinul írni és olvasni, de ezt az apjának soha nem mondta el – ha tudna róla, valószínűleg elzárná a tekercseket előle. *** Kezdeti félelem és véres konfliktusok ide vagy oda, nagyon érdekli az északiak kultúrája. Titokban gyakran lejár a nekik ajándékozott földekre, hogy beszélgethessen velük, nemrégiben már elkezdték tanítgatni a saját nyelvükre is. *** Foglalt.

Képinfo: A képet nem én készítettem, csupán illusztrációként szolgál. (http://deviantart.com)

Engedélyezve: 2015. 07. 12.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).