Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Briana Bloom (kitalált karakter)
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Corn

Kor: 18 év (megközelítőleg)

Külső leírás: Hátközépig érő barna haját általában kiengedve hordja. A jobb oldalra gyakran vörös csatokat tűz, hogy ne lógjanak tincsei a szemébe. Gyakran hord régies ruhákat, térdig érő abroncsos szoknyákkal, ez leginkább a daraboknak köszönhető, amikben játszik. Iskolai egyenruháját is sokszor viseli, pusztán feledékenységből. Sminkelni nem szokta magát; lusta és nincs tehetsége hozzá. Szemei sötétbarna, szinte fekete színben, értelmesebben csillognak, mint amilyen Bri valójában. Kicsit sem lányos, amolyan átlagos kinézetű. Ennek ellenére nőies vonásai megmutatkoznak. Nem túl vékony, az alakjával nem szokott törődni, mondván ennél jobb dolga is akad. Azért odafigyel valamennyire, sportos lány. Az átlagnál valamivel magasabb, kifejezetten hosszú lábakkal.

Jellem: Kora ellenére sokan gyerekesnek hiszik. Pedig egy örökké vidám, viccelődő személyiség. Nehéz komoly pillanatában elkapni, pedig határozott véleménye van a dolgokról és nem is annyira kelekótya, mint amilyennek látszik. Megvan a maga álláspontja, de nyilvánosságra ritkán hozzá. Nem érvel más dolgokért, inkább csak magáért áll ki, ám akkor igazán határozottan. Kicsit bizonytalannak és döntésképtelennek tűnhet (ez sok minden miatt van így, ami a múltra vezethető vissza). Szinte be nem áll a szája, ha olyanja van. Néha elkapja a hév és akkor csak beszél, beszél és beszél. Elég feledékeny, ez lehet a sok fecsegés miatt van. A hosszú távú memóriája viszont megjegyez mindent, figyelj mit teszel mert képes visszamenőleg kártérítést kérni. Lehet, túlontúl kíváncsi, érdeklődő az új dolgok iránt. Ilyenkor kérdez, szeret tisztában lenni mindennel, ami őt körülveszi. Ebből kifolyólag nagyon gyorsan tanul, főleg a gyakorlati dolgokat sajátítja el hamar. Harcias is tud lenni, kicsit védelmező fóbiája van, mert amit ő birtokol, arra nagyon tud vigyázni. Magára figyelni már kevésbé szokott, de mivel az egyedülléthez van formálódva a személyisége, mások előtt a saját épsége az első. Eddig sem próbált meg túl mély emberi kapcsolatokat kialakítani családja életstílusa miatt. Régebben nagyon szomorú volt a bátyja elvesztése miatt, de ma már egy igazi örömbomba. Szeretne tenni valamit akármiért, mert eddig igazán semmisnek érzi saját magát. Energikussága biztosan a segítségére lesz, de nem tud csapatban dolgozni, gyakran megy a saját feje után. Az iskolában közepesen teljesít, sosem volt számára első a tanulás. Szokott lógni, de a dráma szakkört a világért nem hagyná ki. Imád színészkedni, és a díszleteket előkészíteni. Nemsokára ballag, iskolakerülései ellenére tovább szeretne tanulni a jövőben, legalább is erre próbálja rábeszélni saját magát. Ebben sem ad túlságosan mások véleményére, de azért nem olyan önfejű, hogy tanácsokat ne hallgasson meg.

Élettörténet: Szüleivel semlegesnek mondható a kapcsolata, nem igazán kötődik hozzájuk. Kiskora óta sokat költöznek, ezért barátokat nem gyűjthetett maga mellé, még sem fordult feléjük. Emiatt is haragszik rájuk valamennyire, de mostanra már elég idős ahhoz, hogy beletörődjön. Úgy tűnik, megállapodnak a ködös Angliában, itt kell majd elhelyezkednie az ifjú hölgynek, aki nem tudja, mit kezdjen még az életével, hogyan alakítsa tovább. Azonban egy dolog fölött nem tud napirendre térni. Angliát egyáltalán nem várta, de úgy tűnt őt várták „idehaza”. Sejtette, hogy kicsit több mint egy átlagos ember, ha a fizikai képességét nézzük. És Casper sem egy igazi háziállat, akit hétpecsétes titokként őriz. Kontaktlencsét visel, eredeti szemszínét sosem mutatta senkinek és a rajta végbement változásokat is megőrzi. A mitológiában sosem hitt, kissé földhöz ragadt ilyen szempontból. Gyors, a reakcióideje kevés, a szemei még sem változnak, nem izzanak föl még akkor sem, amikor dühös. Imádja az éjszakai éltet és Casper az igazi társa, aki néha változik kinézetre, de nem mutatja jelét annak, hogy élőlény lenne. Erről senkinek sem beszél, de szeretne végére járni a dolgoknak, éppen ezért kezd neki a kutatásnak; mi is ő valójában?

Hobby: Dráma klub, díszlet építés.

Foglalkozás: Tanuló.

Extrák: A Black Butler c. animéhez köthető karakter, köztes állapotba ragadva. - Beceneve Bri, ritkán szólítják teljes nevén. - Amikor elkóborol a városban van, hogy napokig nem tér haza. – Sosem beszél csúnyám, még is erélyesen tud visszaszólni. – Rossz alvó. – Casper az egyetlen „háziállata” és örök bizalmasa. – Próbál normál emberi képességekkel rendelkező ember lenni. – Rossz memóriája ellenére a dráma klub előadásaihoz szánt szövegeket mindig sikerrel jegyzi meg. – Szeret barátkozni. – Egy idő után lehetetlen lepattintani, főleg ha megkedvel.

Képinfo: A kép nem saját munka. ()

Engedélyezve: 2015. 07. 12.
2015. 08. 07.

Módosítva: 2015. 08. 03. 10:38:20
Módosította: Corn

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).