Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Ilien
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Silvery

Kor: 17

Külső leírás: Világosszőke tincsei lágyan omlanak vállára, s frufruja egyik oldalt előrehullva teszi aszimmetrikussá az amúgy tökéletes vonalú arcot. Tekintete titokzatos, az igéző, már-már pimasznak tűnő tengerkék szempár könnyedén rabul ejt akárkit. Bőre hófehér, selymes és puha, akárcsak az érintetlen hó, látszik, hogy soha nem végzett semmilyen megerőltető fizikai munkát. Viszonylag kistermetű, karcsú testalkatú fiú, de korántsem mondható törékenynek. Apró termete ellenére igencsak feltűnő jelenség, s nem csak cifra, különleges öltözékei miatt. Minden mozdulatán látszik a nemesi vér, elegáns, s különös tekintély árad belőle. Rangjához híven, gyakran hord különböző ékszereket, s egyéb kiegészítőket.

Jellem: Hozzászokott, hogy soha nincs egyedül, mégis mindig magányos. Az udvarban számtalan „barátja” van, sokan keresik társaságát, hiszen alapvetően vidám, humoros és jó kedélyű, mégsem tud igazán közel engedni magához senkit, mert mindenki alázattal néz rá magas rangja miatt. Többnyire nagy hatással van környezetére, erős személyisége és tekintélye miatt. Szókimondó, soha nem tartja magában gondolatait, érzelmeit, mert akármit is mond, szavainak úgysem lehet következménye, ezért megesik, hogy akaratlanul is megbánt valakit. Neveltetése miatt néha hajlamos rá, hogy beképzelten, gőgösen, akaratosan viselkedjen bizonyos helyzetekben, pedig valójában ezek nem jellemzőek rá, csak amolyan álca, hogy erősebbnek mutassa magát, hiszen hercegként úgy érzi, mindig a legjobb formáját kell mutatnia. Bátyjával ellentétben, aki a család büszkesége, soha nem vonzotta a harcművészet, inkább a kultúra és a művészetek felé húz a szíve.

Élettörténet: Egy ország királyi családjának másodszülött fia. Gyermek kora óta abban a szellemben nevelték, hogy ha bátyjával valami történik, ő a következő uralkodó. Egész kis korától kezdve személyes tanítók jártak hozzá, s neki semmit nem kellett csinálnia. Megismerte számtalan nép kultúráját, szokásait, sokaknak még a nyelvére is megtanították. Hozzászokott, hogy akárcsak egy porcelánbabát, mindentől óvják, s a nap minden percében számtalan szolga veszi körül, hogy óhaját lessék, viszont soha nem kapott senkitől önzetlen szeretetet, hisz családjával rideg, távolságtartó a kapcsolata.

Hobby: zongorázás, nyelvtanulás, festés

Foglalkozás: -

Extrák: Mikor különböző népek kultúrájáról tanult, speciális tanárok megtanították védekezni egyes csoportok mágiájával szemben.

Képinfo: A kép nem az én alkotásom. (http://pre05.deviantart.net/a3ba/th/pre/f/2009/198/a/5/a5fc4e7cbb696bc69fa348a8271e43fd.jpg)

Engedélyezve: 2015. 07. 10.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).