Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Gabriel Baudelaire
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Regi

Kor: 28

Külső leírás: Átlagos magasságú, fiatal férfi. Testalkatát tekintve nem nevezném soványnak, viszont az a rajta lévő pár plusz kiló kifejezetten jól áll neki. Emellett izomzata sem fejletlen. Karjain és máshol is szépen rajzolódnak ki a csontjaira tapadó szálkás rostok. Bőre nem igazán kreolos, sokkal inkább hóka árnyalatú, de nem sápadt. Makulátlan, nem csúfítja sebhely viszont vállai és alkarjai szeplősek; számtalan apró kis pigment folt díszíti őket. Haja szőkés-vöröses árnyalatú, kissé hullámos. Nem túl hosszú, csupán annyira, hogy reggelente szörnyen kócosan tudjon ébredni. Vonásai férfiasak, állkapcsa szögletes. Állát némi szőr díszíti, de csak ízléses kereteken belül hagyja burjánzani szakállát. Ajkai férfi léte ellenére túlságosan teltek. Csábos ívűek. Orra egyenes vonalú, átlagosnak mondható. jobb fülében egy kicsi, fekete fülbevalót visel. Szemei opálosan égszínkékek. Szemöldöke nem túl ívelt, viszonylag vastag. Sűrű és hosszú szempillái szépen keretezik kék tüneményeit. Tekintete sokszor tűnik üresnek vagy zavarosnak. Csak nagyon ritkán néz beszédpartnere arcára. Ennek pedig csupán egyetlen oka van; szinte semmit sem lát. Egy veleszületett rendellenességnek, macskaszem-szindrómával született melynek következtében az egyik szemére teljesen vak, a másikkal viszont valamennyire lát. De mivel az a szeme is gyenge, szemüveget kell viselnie, ha viszonylag élesen akar látni. Egyébként nem hordja szemüvegét, mivel nélküle is jól tud tájékozódni na és persze azt sem akarja hogy a szemüveg által csorba essen büszkeségén. Többnyire fiatalosan öltözködik; szereti a farmerokat – a passzentosabb fajtából –, kapucnis felsőket és laza ingeket. Cipők terén a kényelmességre törekszik, főként tornacsukát hord.

Jellem: Gyerekként igazán visszahúzódó és magába forduló volt, de kamasz évei végére rájött, hogy így csak maga alatt vágja a fát, így elkezdett nyitni az emberek felé. Ennek következtében az ember első ránézésre egy barátságos, sokat mosolygó fiatalembert láthat. De azt, hogy milyen a valódi arca, még nem sok ember láthatta. Fél attól, hogyha hagyja, hogy valaki teljesen megismerje, akkor sebezhetővé válik, így a párkapcsolataiban is mindig megtartotta a két lépés távolságot – talán éppen ezért nem voltak túl hosszú életűek. Munkájában magabiztos, és imádja csinálni. Élvezhetően tudja átadni a tudásanyagot diákjainak. Nagyon büszke tud lenni, így képtelen megengedni magának lelepleződését: addig, amíg nem muszáj, nem mondja el senkinek problémáját. Mindig is maximalista volt, sokat vár el magától, talán éppen ennek köszönheti, hogy nebulói egyszerre szeretik és utálják. Nagyon sokat követel, de oktatási stílusa rendkívül élvezhető.

Élettörténet: Első gyermekként született a családba. Miután kiderült látásszervi rendellenessége, a szülei nem is akartak több gyermeket vállalni. Nem volt éppen túl könnyű gyermekkora; mindent sokkal nehezebben sajátított el betegsége miatt, ráadásként szülei házassága is rendkívül gyorsan megromlott, tulajdonképpen emlékezetében nem él olyan kép, mikor az otthoni atmoszféra megnyugvást jelentett volna neki. Már egészen kiskorától kezdve hallgatta szülei marakodását, aminek mindig az lett a vége, hogy a kis Gabe-en vezették le a ki nem adott feszültséget. Fizikailag sosem bántalmazták komolyabban – egy-két atyai pofont leszámítva -, de szívesen éltek lelki terrorral. Sosem tudott megfelelni az elvárásoknak, bármit is tett, nem volt elég. Tíz éves volt, mikor szülei úgy döntöttek, külön folytatják az életüket. Az apját nem igazán érintette meg a dolog, számára a munka és a karrier mindig is fontosabb volt, mint a család. Édesanyja viszont Gabrielt okolta, hogy véget ért a házassága. Úgy gondolta, ha Gabe egészségesnek születik, vagy kicsit önállóbb tudott volna lenni, akkor kevesebbet vitatkoztak volna férjével. De tulajdonképpen őt sem az érintette rosszul, hogy elhagyta a férfi, hanem az, hogy Gabe nevelése egyedül az „ő nyakába szakadt”, amit szívesen hangoztatott is a kisfiúnak. Ennek következtében Gabe jelleme sérült, eltorzult. Önképzavar alakult ki nála és teljesen elvesztette önbizalmát. Korakamasz éveiben súlyosan depresszióhajlamos volt. Volt, hogy sokszor ki sem mozdult napokig a szobájából, csupán az iskolába volt hajlandó elmenni. 14 éves korában az anyja újra férjhez ment. Gabriel nem gondolta volna, de ez jelentette a kiutat számára a teljes önmarcangolásból. Az új férjnek ugyanis volt egy Gabetől pár évvel idősebb fia, akivel jó barátságot alakított ki, hamar olyanok lettek, mint a valódi testvérek. Az anyja továbbra sem hagyta abba lelki bántalmazását, de idővel Gabe megtanulta kezelni a dolgokat. Elkezdett nyitni az emberek felé, próbált barátságosabb lenni, de megnyílni továbbra sem tudott igazán – talán sohasem lesz rá igazán képes. A középiskola után egyetemre ment, ahol irodalom tanárnak tanult, de diplomája megszerzése után csak nagyon nehezen talált állást betegsége miatt, hisz senki sem akart egy fogyatékost alkalmazni. Többször váltott munkát rövid időn belül, de nem panaszkodott sohasem; örült, ha valaki egyáltalán alkalmazta. A családjától elköltözve bérelt magának egy kis lakást, ahol agglegény éveit tengeti. Nincs túl sok barátja, de mostohatestvérével mindig szívesen tölti szabadidejét. Őt tartja a legjobb barátjának, ő az egyetlen ember, aki tud arról, hogy homoszexuális.

Hobby: Imád olvasni. A lakása olyan, mint egy komplett könyvtár. Emellett szeret „bátyjával” eljárni ide-oda. Sokszor csak beülnek egy kocsmába beszélgetni és iszogatni kicsit.

Foglalkozás: Középiskolás irodalom tanár.

Extrák: Foglalt. *** Normál iskolában tanult, így egyaránt ismeri a latin- és a Brei-ábécét. Normál könyveket nehezen tud csak olvasni, de sokkal jobban kedveli az ilyen könyveket, mint a speciálisakat. **¬* Macskaszem-szindróma(coloboma): A coloboma vagy macskaszem-szindróma olyan rendellenesség, melynél a szem egyik részén (a legtöbbször a szivárványhártyán vagy a retinán, időnként a látóidegen) apró hiány, lyuk található. Oka, hogy a magzati fejlődésnél a szövetek nem zárultak össze rendesen a születés előtt. *** Gabe a jobban működő szemével főleg csak foltokat lát; fény-árnyékot érzékel. Nagyon kevés színt tud beazonosítani. *** Mivel nagyon lassan olvas, az óráit általában fejből tarja meg; a tananyagban szereplő versek több mint 90%-át kívülről fújja.

Képinfo: Nem saját kép, csupán illusztrációként szolgál. (http://kephost.com/images/2015/07/08/Gabriel.png)

Engedélyezve: 2015. 07. 09.

Módosítva: 2015. 07. 08. 18:41:50
Módosította: Regi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).