Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Yuriy Aleksei Voronin
Kategória: Yaoi
Feltöltő: LastBreath

Kor: 20

Külső leírás: 165 cm magas. Sovány testalkatú, de mégis fürge mozgású. Keskeny arcában mélyen ülő kék szempár figyel mindig éberen és dühösen. Tekintete állandóan dactól és undortól csöpög. Orra is keskeny, de lágy vonású, mintha egy festőművész remeke volna. Ajkai dúsak, húsosak és kívánatosak; szemöldöke kecses ívű. Haja egészen különleges színű, hol vörösnek, hol barnának, hol pedig szőkének tetszik a fényviszonyoktól függően, ezért pontosan szinte képtelenség behatárolni. Mi mást is hordhatna, mint katonai egyenruhát és vastag, belül szőrmével bélelt kabátot. Más ruhaneműt ezeken a darabokon kívül nem ismer a ruhatára. Kabátját akkor is magán viseli, ha épületen belül tartózkodik, mivel szégyelli és gyűlöli karcsú vonalait. Ékszereket nem hord, dögcédulája sincs, mivel nem katona. Mindig hosszú ujjú pulóvereket hord, mert bal karjának csuklóján egy vonalkód éktelenkedik.

Jellem: Yuriy jelleme egyetlen szóval talán az önpusztító. Öngyilkossági hajlama magas, ezért mindig árgus szemekkel figyelik, nehogy kárt tegyen magában. Egyetlen ember sincs a támaszponton, akivel szót értene, olyan meg végkép nem akad akivel jól kijön. Olyan, mint egy sebzett vadállat. Mindenkibe belemar, aki csak közeledni próbál hozzá. Vehemens, zabolázatlan és kiszámíthatatlan. Minden egyes embertől undorodik, akivel csak találkozott eddigi élete során. Nem bízik meg senkiben, és ezért mindig éberen alszik párnája alatt egy vadászkéssel. A kísérleteknek hála sokszor ered el az orra vére a legváratlanabb helyzetekben is, minden kiváltó ok nélkül. Immunrendszere elég ingatag, az ami három hónapja nem okozott neki fájdalmat, lehet, hogy két hét múlva infúzióra kötve vegetál majd tőle. Sokszor borítják testét ronda zúzódások, mert a támaszponton élő katonák szeretik rajta levezetni a feszültséget. Bár már meg tudja védeni magát, sokszor mégis jobbnak látja, ha hagyja, hogy megverjék, mert akkor talán előbb szabadul. A parancsnokon kívül mások is megpróbálták már megerőszakolni, de végül senkinek sem sikerült.

Élettörténet: Talán ötéves lehetett, mikor öccsével Mischa-val együtt a támaszpontra kerültek. Az orosz kormány titokban tovább kívánta folytatni a Második Világháború után Mengele kétes kísérleteit, de hogy ez ne kavarjon nagy vizet, nem zsidókat, hanem saját társaikat használták kísérleti alanyként. Ötven évvel a háború után végre sikerült felállítani egy olyan szigorúan titkos támaszpontot, amit az amerikaiak 51-es körzete is megirigyelne. Ide kerültek a testvérek, akiknek szülei elszegényedett földművesek voltak, és abban a hitben adták el gyermekeiket, hogy rájuk majd jobb sors vár. De ennél nagyobbat nem is tévedhettek volna. Dr. Anatolij Miroslav kezei közé kerültek, aki mindenféle őrült kísérletet végzett az odahurcolt gyerekeken. Borzalmas dolgokat művelt. Élve boncolások, méreg anyagok fecskendezése a bőr alá. A tudomány köntösébe bújtatott nyers szadizmus. Yuriynál ott szakadt el a cérna, amikor saját öccsét ragadták ki karjai közül és egy pár napja halott lány fejét varrták Mischa feje mellé. A kisfiú még élt, mikor ez a borzalom bekövetkezett. És három teljes napig szenvedett a műtét után, mikor végül vérmérgezés következtében meghalt. Yuriy tekintete ekkor változott meg. Rájött, hogy az emberek szadista egymást pusztító szörnyetegek és hirtelen mindent és mindenkit gyűlölni kezdett. Megpróbált megszökni a támaszpontról, de elkapták és félholtra verték. Ezek után többször is próbálkozott öngyilkossággal, de mindig megakadályozták benne, vagy még időben megmentették. Igazából lelkileg teljesen ki van égve és reménytelenül dühös, már csak a haláltól vár feloldozást. Egy szép napon a támaszpont parancsnoka szemet vetett rá, és nem is egyszer erőszakolta meg. Valahogy azonban kitudódott a dolog és a parancsnokot menesztették, hadi bíróság elé állították. Innentől fogva mindenféle érintkezéstől igyekszik elvágni magát. Már attól a hideg futkos a hátán, ha valaki hozzáér a vállához.

Hobby: -

Foglalkozás: Kísérleti alany

Extrák: uke * A bakák és tisztek csak "A kis szajhának" nevezik a háta mögött. * Fél az éles tárgyaktól és utálja az injekciós tűket. * Van, hogy éjjelenként tehetetlenül zokog a párnájába. * A vonalkód alatt a bőrébe egy chip van ágyazva, ami nyomkövetőként funkcionál, ha esetleg megszökne.

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztrációként szolgál (LAS-T)

Engedélyezve: 2015. 07. 03.

Módosítva: 2015. 07. 02. 19:34:46
Módosította: LastBreath

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).