Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Winter Sokaro (Kitalált karakter)
Kategória: Bleach
Feltöltő: Winter sokaro 1997

Kor: 25 éves

Külső leírás: Hosszú barna haja van szintén barna szeme van vékony de izos testalkatú halálisten. ujatlen kimonót visel és egy arany szalag van a derka körül. Egy farkasbőr van a vállán jobb kezes és egy ritka lélekölő kardja van amit kézben vagy sétapálca alakjában hord. Ez mellet képes lidérc maszkot felvenni de néha mikor nem képes uralni az erzéseit (nagyon felmérged) akkor átveszi az iráyítást a benne rejlő lidérc de ezt a képességét nem szereti használni csak végszügség esetén.

Jellem: Keményfejü, modortalan és tiszteletlen de a viselkedése néha arra szolgál hogy eltakarja a szívében a magányt. Gyűlöli a nemesi családokat és a tiszta lelkesk városát is ami a szívén van az a száján is pont e miat kerül sokszor szorult hejzetekbe.

Élettörténet: Kisbaba korában sorsára hagyták szülei egy szegény család talált rá az erdőben és befogdták. 18 éves korában szülei elmondták neki az igazat hogy hogyan került hozzájuk. A fiú elindult a tiszta lelkek városába ahol elvégezte a halálisten akadémiát. Miután elvégezte nem lépett be a tizenhárom védelmi osztagba hanem útra kelt hogy megkerese azokat akik sorsára hagyták. de e közben bérgyilkosként és besurranótolvajként munkálkodott. Egy nagyobb harc során szerezte meg kardját miután legyőzte ellenfelét megtetszet neki ellenfele kardja így magához vette és megtanulta forgatni az akadémián szerzet tanulmányaibó a kardot nem katana hanem sétapálca alakba zárta. Nem sokkal az után találkozot Unohana kapitányal akivel harcba keveredet. A kapitány könyen legyőzte a fiút de felfigyelt képeségeire. A kapitány felajánlota hogy lesz a fiú mestere és kiképzi. A fiú nehezen de elfogadta az ajánlatot. Egy évet töltöt a kapitány mellet ez alat nagy varázserő tudásra tett szert. és ezután a fiú minden erejét ara fordította hogy megtalálja az igazi szüleit és kérdőre vonja őket.

Hobby: Szeret lustálkodni és harcolni

Foglalkozás: Halálisten

Extrák: Zanpakutó neve Drill night (éji fúrja) a tűz és a láva erejét képes vele használni amikor a kardon lévő összes szinbólum elkezd világítani akkor képes a legnagyobb támadására

Képinfo: nem saját (http://www.deviantart.com/art/Commission-Retterfies-193093884)

Engedélyezve: 2015. 06. 29.
2016. 02. 08.

Módosítva: 2016. 02. 07. 18:56:14
Módosította: Winter sokaro 1997

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).