Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Leslie Kinsey
Kategória: Yaoi
Feltöltő: linka

Kor: 28

Külső leírás: Vonzó férfi, aki meglehetősen lehengerlő tud lenni, már ha éppen úgy tartja kedve, ámbár ritkán adatik meg, mikor hagyja magát feloldódni. Arca mimikákban nem túl gazdag, csak akkor mosolyog, ha azt elvárják tőle. Bársonyfekete haja természetes, lágy csigákban kunkorodna a füle mögé, ha hagyná és nem vágatná le egészen rövidre mindig. Irtózik attól, hogy bármi is érintse a nyakát és a vállait. Szürke szemei fölött íves szemöldökök húzódnak, pillái sötét csipkeként árnyékolják arcát. Orra horgas, nagyobb valamivel a kelleténél, de ez is csak dob a megjelenésén. Arccsontjai élesen kitüremkedőek, időnkénti borostával befuttatva, ami koránt sem teszi őt öregebbé, sokkal inkább hódolókat toboroz. Telt szája gyakorta húzódik féloldalas halvány mosolyba, ha a helyzet úgy kívánja, akár ragyog is az örömtől, csakhogy utána minél hamarabb leléphessen a helyszínről. Izmai kellemes látványt adva dagadnak halvány bőre alatt, fizikuma mindig is jó volt, ahogyan a testi ereje is. Tenyerei érdesek, míg ujjai hosszúak, rövid körmökkel a végükön. Testén több helyen is hegek sorakoznak, a legcsúnyább az a lábán lévő forradás, amit egészen a kezdetekkor szerzett még be.

Jellem: Kétszínű, aki a barátodnak adja ki magát és közben képes akár ingyen is kiadni akárkinek pusztán viccből és csupa szív szeretetből. Kevés ember számára megbízható és félelmetesen hangulatember. Ok sem kell neki ahhoz, hogy megutáljon és aztán a pokol legmélyebb bugyraiba kívánjon. Folyékonyan hazudik, ha szükség van rá, akárkinek kiadja magát, csakhogy a neki kellő személyhez el tudjon jutni, és utána kiverje belőle a számára szükséges információkat. A lehetetlen helyzetek nem vonzzák ugyan, de könnyedén a saját előnyére tud fordítani bármilyen helyzetet. Kevés olyan alkalom van, amikor már ő sem tud semmi mentőövet kitalálni magának. Haragja nem csapongó, nem tombol, sőt, sokkal inkább félelmetesen nyugodttá válik. Olyanná, akit jobb magára hagyni még mielőtt robbanna. Legjellemzőbb vonásai a precizitása, fekete humora és az arroganciája. Sokan rémes embernek tartják, belsőleg romlottnak és undoknak, pedig semmi olyat nem tesz, amit mások se tennének meg. Ő egyszerűen csak nyíltan aknáz alá mindenkit. Míg ő legtöbb idejét a számok és az elméletek világában tölti, mások üres bábukként figyelik és várják minden szavát. Senki nem állt neki még ellen, így érdeklődést sem mutat az emberek iránt, relatív hülyének tart maga körül mindenkit. Kedvességét igazán érdekes módon képes kifejezni, ha nagyon aranyos akar lenni, akkor egyszerűen csak csendbe marad, megpróbál nem lenézően viselkedni és nem köt bele mindig mindenbe. Tipikusan a „cél szentesíti az eszközt” elmélet alapján működik. Nem a leghumánusabb személy, ha gyilkolásról van szó, de ilyen téren mindenképp első osztályú, hidegvérű és tökéletesen uralja a gondolatait, ahogyan az érzelmeit is. Átlát mindenen és mindenkin, van, hogy pusztán pofátlanságból hagyja magát az orránál fogva vezetni, mert éppen szórakoztatónak találja a kialakuló helyzetet. Bosszúálló, aki szeret mindent előre megtervezni, és aki könnyedén köt ismeretségeket, de akkor is csak magára gondol.

Élettörténet: Mindig is rendezett családban élt egy olyan kertvárosban, ahol a szomszédok teázni jártak át egymáshoz, és kedvesen integettek egymásnak kerítésként szolgáló sövényöntözés közben. Ő se volt különb a többi gyerektől, szeretett játszani és szeretett parancsokat kiosztani is. Sorra elvégezte az iskoláit, de egyiket sem ő választotta ki magának. Sokáig azt tette mindig, amit a szülei tőle elvártak. Ha orvosnak szánták volna, akkor nyilván orvosira is ment volna. Élete akkor változott meg merőben, amikor megismerkedett az apja barátjával, és annak munkájával. Korántsem az az ártalmatlan autószerelő volt, mint akinek évekig kiadta magát, és erre Leslie is hamar rádöbbent. Pontosabban akkor, amikor szemtanúja lett egy üzlet megkötésének. A férfi bár nem tette el láb alól az akkor még alig tizenöt éves fiút, de jócskán megfélemlítette, aztán pár héttel később munkát ajánlott neki. Akkortájt szerezte az életmódjára is kiható sérülést, ami a lábát érintette. Évekig hagyta, hogy uralkodjanak fölötte és minden lépését ellenőrizzék, aztán megunta. Egyik pillanatról a másikra szívódott fel, noha tökéletes és pontos tervezések folytán tehette ezt meg, amiket már hónapokkal korábban elkezdett. Próbálkozott néhányszor a hétköznapi élettel, szerzett magának nem egy munkát, amiket aztán egytől egyig ott is hagyott. Alapvetően nem rossz ember ő, egyszerűen nem jött be neki az átlag. Pusztán unalomból állt be dílernek, először ő maga is a szórakozóhelyeken kezdte, aztán építette ki a vásárlóit szép sorjában.

Hobby: Cérnaszálak égetése öngyújtóval, motorozás, operaénekek hallgatása, sötét szobákban való ücsörgés, kábítószerezés, bakelitlemezeket gyűjtése, vadászat, ital, szex,

Foglalkozás: Csapos/Pultos, Díler

Extrák: Erősen láncdohányos /// Csak gramofonon hajlandó zenét hallgatni. ( modernebb fajtán ) /// A kábítószereket csak adja, de nem használja /// Van fegyvertartási engedélye /// Nem használ parfümöt, mindig a saját illata érződik rajta /// Elzárkózik a modern technikáktól, ( laptopot használ) /// Maga tölti a cigit /// Baleset következtében a bal lábára biceg ///

Képinfo: Nem saját. ( deviantart) ()

Engedélyezve: 2015. 06. 29.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).