Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Toruk Mahtu
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Yoo Tsubasa

Kor: 28

Külső leírás: Termete magas és izmolt, tekintélyt parancsoló jelenség. Haja lapockáját verdesi, néhol csapzott és tépett, nedves az őszi esőtől. Nem tudja kordában tartani, csupán hátra türködi. Arca kerek, ámbár férfias vonásokkal bír, orra hatalmas akár a bazilikakilincs. Ámbár tényleg ilyen még is ő az a lény akinek jól áll még ez is, arcán körszakáll terjeng, ami kis bajusszal is kiegészül. Szemeit általában csak "sötét"- nek tituláltak, ám ha másik rávilágításból látjuk megláthatjuk az eredeti színezetét. Eredetileg kékek, ám nem annyira feltűnőek, hogy akadályoztathassák a vadászatban. Állandó viseletei a sötét elnyűtt ruhadarabok, a képére festett csíkok, és jelek amiket nem átlagos festékkel pingált magára. Az áldozatai vérét használja szépítkezésre, állandó mintája a szemeit is átfedő vörös maszk szerű csík. Ünnepi viselete nem másból áll mint egy fényes páncélból, egy csomó finom anyaggal kibélelve, és az ő állati alakjára jellemző szőrmével díszítve. Hegyes fogai néhol még emberi alakjában is kitüremkednek a halvány meggy színű ajkak takarásából.

Jellem: Visszahúzódó és szótlan. csak akkor húzza le a fogairól a bőrt ha valaki nagyon tetszik neki, vagy éppen ingerlik. Zárkózott és elforduló, mert az erdőben nem sok társasága akad. Velejéig romlott teremtmény, nem fél semmitől, viszont ez a vele szemben állókkal pont fordítva esik. Rettegnek a hatalmas fekete árnyéktól ami átszeli a szellemvárosok kihalt falait élelem után kutatva. Szívtelen és könyörtelen, nem szereti ha megmondják mit kell tennie. Mindig is utálta a nagyképű embereket, büntet is amikor kell. És elég gyakran kedve támad szadizni a másikat. Gonoszkodik amikor tud, kínoz és öl előszeretettel. Csak akkor látszik ártatlannak amikor álomra hajtja a fejét, ténylegesen akkor végtelen mikor állati alakjából alakul át emberré, vagy fordítva. Azt tanították neki, hogy a négy égtáj felé szét kell néznie átalakulás előtt és után is. Nem tudja miért, szeretne haszontalan, ám még is jobb betartani ezt az egy szabályt. Imádja a friss meleg vér illatát. Olykor mikor elönti a düh, és leszáll a vörös köd a határtalan erdőket szeli gyorsan sebesen, üvölt , hogy zeng belé az egész hely.

Élettörténet: Egy modernebb városka környékén született egy kevert vérű falka tagjaként. A tagok mindenre megtanították amire tőlük telt, ám egy kis idővel később szabadságra vágyott, és a belé nevelt falkaszellem felszakadni látszott. Nem szerette ha irányították, ha megfenyítették , nagyobbá, hatalmasabbá szeretett volna tűnni. Nem kellett sok, hamarosan egy hirtelen kirobbant veszekedés eredménye képpen végre elszakadhatott a falkától. Első útja a szellemvárosokon át vezetett, ahol kitanulta a legalantasabb szakmát, a gyilkolás művészetét. A farkas alakja rémisztő árnyékot vetve a falakra vonult végig a városkán és emésztett fel minden árva lelket aki arra mozgott. Izgalomba hozta a frissen bugyogó és habzó meleg vér szaga és látványa. Hatalmas és erős, senki nem tudta megszégyeníteni, még akkor sem mikor erősebbel találkozott össze. Egyetlen egy személy volt akihez akkor megy mikor esetleg megsérül, vagy valami nagyobb vágya lenne. A volt szeretője az akivel pár napig talán foglalkoznak egymással, de ez csupán állati ösztön amit muszáj kielégíteni vagy felemészti. Ehva a hegyekben lakik egy kis kunyhóban, a fenyőfa és a gyertyános erdősáv találkozásánál elzárva mindentől. Mostanában megint bemerészkedik a szellemvárosokba, és egyéb falvakba emberi alakban ételért. Mindent megeszik, de a hús a fő tápláléka, csak azzal lehet eleget tenni mérhetetlen éhségének.

Hobby: vadászat, gyilkolás, a csillagos ég bámulása

Foglalkozás: erdei vándor

Extrák: * alakváltó farkas* ; * az erdő ura, néhány nép szentként rebegi a nevét* ; * kedve szerint mindenkit elfogyaszt aki az útjába kerül és kedve szottyan * ; * legjobban a kisgyerekek és a fiatalok illata vonzza magához * * Naukinak készült karakter *

Képinfo: A képet nem én rajzoltam csupán illusztráció. (http://luisovo.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2015. 06. 29.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).