Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Tahmin Sabrahmani
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Shayola

Kor: 23

Külső leírás: Lágy hullámos fekete haja, és édes karamell bőrszíne, szikrázó olívazöld szemeivel nem is lehetne már egzotikusabb. Férfias markáns arca, puha vöröslő ajkaival elkápráztat mindenkit. Teste kidolgozott, majdnem hibátlan, bár egy régi baleset miatt mellkasán és hasán hegek találhatóak. Lenge, egyszerű ruhákat szeret hordani.

Jellem: Hüvös és szúk szavú. Nem nagyon szereti az új embereket, és nem igen szokott társalogni. Mindenki azt hinné hogy heves vérmérsékletű, de korántsem az. Természetesen őt is fellehet húzni, viszont akkor üt, vág és harap.Soha, ne kérdezd meg honnan és hogyan szerezte a hegeket magán, ez a legkönnyebb út hogy kiakaszd. Mindig precíz és szorgalmas, előtte nincs lehetetlen.Noha nem mutatja ki érzékeny a dolgokra, sőt talán néha jobban is mint egy sima nő. Sok minden érdekli, de félti kimutatni az irántuk érzet szenvedélyét.

Élettörténet: A Perzsa-öböl, Katar félszigetén látta meg a napvilágot. Kiskorában imádta a homokos tengerpartot, és nap mint nap családjával lejártak oda. Családfő nagyon örült, hiszen ő volt az első férfi gyermek a családban, előtte csak lánygyermekük született. Hamar felcseperedett Tahmin, és rájött nem akarja apja nyomdokait követni, sőt teljesen más elképzelései voltak a jövővel kapcsolatban. Többször is megfenyítette, sőt megverte fiát emiatt, de nem tudta jobb belátásra deríteni. Mikor elmondta apjának, hogy ő nem a lányokat szereti, kitagadta, és meg akarta ölni de szerencsére elmenekült. Azóta a sebei akár egy figyelmeztetésként maradt rajtuk, soha ne mondja el legféltettebb titkát, még annak se akiben megbízik. Miután sikeresen elmenekült, anyja régi nevét felvette, majd a nagyvárosba költözött ahol kitanulta az aktmodellkedést. Mivel szépsége vetekszik női riválisaival, hamar felkapták a festők, és "Múzsájukként" ihleti meg őket.

Hobby: udon játszás

Foglalkozás: aktmodell

Extrák: Borzalmas akcentussal beszéli az angolt, de a többiek szerint ez csak vonzóbbá teszi. Az ud vagy oud egy pengetős hangszer, amit az arab népzenében előszeretettel használnak.

Képinfo: Fiji-Fujii on deviantart (http://fiji-fujii.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2015. 06. 26.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).