Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Asao Kyrishima
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 26

Külső leírás: Magas, elegáns, férfias, kifinomult vonásokkal bíró férfi. Ázsia jellemzőket nemigen örökölt a génjeiben, ő inkább a nagyapjára ütött, aki részben angol részben ír. Eredeti hajszíne gesztenyebarna, de már jó pár éve vörösre festi, a kedvenc színére. Szemei világoskékek, de gyakran azokat is vörös kontaktlencse takarja, néha mindkettőt néha csak az egyiket. Ajkai teltek, csábító formájúak, orra egyenes, arccsontja magasan ülő, kihangsúlyozva ezzel elegáns fonásait mit kecsesen ívelő szemöldökei is elősegítenek. Minden szégyenérzet nélkül tud feltűnő lenni, a legkülönfélébb öltözetekben megjelenni bárhol. Kedveli az ékszereket, különösen a gyémántot és a rubintot, de egész szép gyűjteménye van értéktelen, de annál különlegesebb kövekből is.

Jellem: Már a megjelenésével is kihívó, mosolya kacér, tekintete átható alapossággal fedezi fel egy ember legrejtettebb vágyait. Sok téren tapasztalt férfi, innen a magabiztossága és a határozottsága. Többnyire úgy tekint az életre, mint egy szerencsejátékra: valakinek bejön, van akinek nem, de ő akkor is kiélvezi azt az utolsó cseppig. Ahhoz kétség sem férhet, hogy egy vérbeli élvhajhász, az érzékek embere. Mesterien irányítja az emberek vágyait, mint egy démon, akinek nem lehet ellent mondani. A testiség az egyik lételeme, de nem csupán ez hajtja őt. Bár szenvedélyes jellem, gátlásoktól mentes, és nem feltétlenül a jó utat választja a neki tetsző ellenében, ő is képes szeretni a maga módján. Sajnos egy néhány évvel ezelőtti csalódás után lemondott a szerelemről. Barátai nem igazán vannak, főként a bordélyában élőkkel tart fenn kapcsolatot, ami egészen egyedi. Egyszerre van benne úr és szolga viszony, barát és ellenség, mester és tanítvány, de a mélyen dúló érzelmeit nem fedi fel előttük. Élvezi a „munkáját”, nem cserélné el semmi másra.

Élettörténet: Felmenőinek listája igen csak kevert származásra utalna, de az édesanyja japán volt, ezért az ő neve is japán, még ha elsőre külföldinek is tűnik. Tokióban született, anyanyelve a japán, de édesapja miatt beszéli az angolt is, valamint tud koreaiul és kínaiul, aminek néha nagy hasznát veszi. Átlagos élete volt, mindaddig míg el nem kezdett dolgozni egy cégnél aminek a tulajdonosa szemet vetett rá. Rövid időn belül szeretők lettek, a férfi egy teljesen más világot tárt fel Asao előtt, ami eddig ismeretlen volt számára, viszont a vártnál gyorsabban és készségesebben öltötte magára a férfi által neki szánt szerepet, s végül arra eszmélt, hogy már nem tud, és nem is akar elszakadni ettől a bűnös, de élvezetes világtól, még akkor sem ha nem teljesen tiszta, törvényes úton lépked. Beleszeretett a gazdag üzletemberbe, aki azonban pár hónapra rá új szeretőt választott magának, félretolva Asaot, aki ezt szó nélkül eltűrte, mi több, elérte hogy a férfi neki adja egy a tulajdonában lévő bordélyházat, azért cserébe, hogy Asao dolga lesz új szeretők találása.

Hobby: szex és szex, bor, gésák előadásai, olvasás(erotikus regények), masszázs, pezsgőfürdő, ruhatervezés, gyorsan hajtani, íjászat

Foglalkozás: bordélyház vezető a vöröslámpás negyedben

Extrák: Gazdag, gyakran köt fogadásokat, de mindig csak olyat amit biztos meg is nyer.***Ha lenne jelmondata, az lenne: „A világon minden megvásárolható csak én nem.” Soha nem feküdt le senkivel pénzért.***Nagyon-nagyon közel áll a vörös szín fetisizmushoz.***Imádja a kocsiját, egy csodaszép vörös Jaguár c-x75. Méregdrága sportkocsi és ő imádja hajtani*** Íjászkodni még gyerekkorában tanult és ma már elég profin lő. Ez neki amolyan természetes nyugtató.***Gyűjti a különleges ékszereket és köveket***Foglalt.

Képinfo: A kép nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2017. 07. 13.
2019. 06. 06.

Módosítva: 2019. 05. 10. 00:44:34
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).