Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Evangeline Hamptom
Kategória: Hentai
Feltöltő: Izumo-san

Kor: 20

Külső leírás: Mikor belép valahova, minden tekintet rá szegeződik. Vörös hajkoronája vonzza az emberek figyelmét, rézvörös tincsei dúsak, fényesek, erősek. Tépett frizurájából két hosszabb tincs simul a vállára, a többi kócosan meredezik mindenfelé. Hajának színe igencsak erős kontrasztot ad sápadt, szinte már hófehér bőrének. Erei látszódnak a csuklóján, nagyon óvatosnak kell lennie a nappal, mert könnyen megpirul rajta. Nem túl magas,alulról súrolja az átlagmagasságot, testalkatilag igencsak vékony lány. Talán törékenynek és védtelennek tűnik, de meglepő milyen sok erő rejlik benne, csak nem mindig csillogtatja. Csípőjénél van egy tetóválása, amelyet még tizenhat évesen csináltatott és a: Hope felirat olvasható kacskaringós betűkkel. Bokájára is szeretett volna, csak aztán nem került rá sor. Arc hasonlatos egy porcelánbabáéhoz. Kissé vágott szeme olyan zöldek mint a fű, tússal húzza ki, saját és műszempilla keretezi. Szemöldöke vékony, orra kicsi és pisze. Ajkai teltek, természetesen ilyenek, soha nem merne bevállalni semmilyen beavatkozást. Öltözködését tekintve hát mondhatni kihívó, alig takaró ruhákban járkál, magas sarkúban. Az emberek általában megbotránkoznak rajta mikor meglátják, de ő erre nem igazán szokott figyelni.

Jellem: Ő egy eléggé rétegelt személyiség. A külvilág legtöbbször a nemtörődöm, bunkó lányt látja, aki a benzinkútnál árulja a testét, motelekben húzza meg magát, és minden szülő vele érvel a gyerekeinek, hogy tanuljanak. A legtöbben gyorsan próbálnak elhaladni mellette az utcán, kerülni tekintetét. Ő meg csak megy tovább, mintha észre sem venné mi folyik körülötte. Játssza a kemény nőt, akit nem érdekel a világ, durva, szúrós szavakkal illet másokat, nem is próbál szimpatikusnak tűnni mások szemében. Ha valami felkelti az érdeklődését annak utána jár, utána olvas, nem sokan néznék ki belőle, mennyire egy kíváncsi teremtés, aki szívesen tanul és próbál ki új dolgokat. A kemény páncélja mögött, még sikerült megőriznie egy kis darabkát a kislány énjéből, aki egy nap hercegnő szeretne lenni, arra vágyik hogy barátai legyenek és megkaphassa a jól megérdemelt boldog befejezését. Milyen eltemetve ez is él benne. Ahogy a lány, aki keményen dolgozik, hogy meg tudja csinálni az érettségit, a lány aki küzdött azért, hogy rendbe tudja tenni az életét, de lassan minden reménye eltűnt. Sokszínű személyisége elvész, senki sincs, aki igazán meg akarja őt ismerni. Pontosan tudja, hogyan kell úgy alkudozni, hogy mindig ő jöjjön ki nyereségesen, és hogyan kell viselkednie ahhoz, hogy elérje, amit szeretne. Tisztában van a kinézetével, arról, hogy az emberek mit gondolnak róla s ha úgy adja az élet, ezt ki is használja. Kedves is tud lenni, ha nagyon akar, bár erre nem volt még túl sok példa. Elbűvölő szívből jövő mosolya van, bár ezt gyermekkora óta csak nagyon kevesen tudták kicsalogatni belőle. Nincs már túl sok hite az emberekben, magát sem tartja jobbnak, sőt belül minden egyes alkalommal szégyelli magát. Nem vádolható egy szószátyár embernek.

Élettörténet: Édesanyja egy polgárcsalád legkisebb gyermeke volt. A család nagyon vallásos volt, bár ez a lánynak sosem tetszett igazán, így ahol csak tudott ott lázadt a szüleinek. Mindent kipróbált amit tilos volt, már csak azért is, hogy idegesítse a szüleit, majd szépen lassan egyre jobban élvezte ezeket a dolgokat és az alkohol és drog göröngyös mezejére tévedt. A családja kitagadta, és nagyon rossz társaságba keveredett így csak rosszabbodott a helyzet. Tizenkilenc évesen véletlenül esett teherbe. Az apa nem is tudott a gyerekről, az anya pedig nem is akarta a gyermeket, abortuszra nem volt pénze, remélte hogy el fog vetélni, így direkt nem is vette figyelembe az állapotát, volt hogy ütötte is a hasát. Az egyik gyerek el is ment, mert mint kiderült, ikrek születtek volna. Hatalmas volt a meglepetés mikor Evangeline megszületett. Az anyja kezdetben látni sem akarta a gyermeket, ott akarta hagyni a kórházban, de az akkori barátja rábeszélte, hogy mégis vigye haza a kislány. A férfitől kapta a nevét is. Élete első négy éve egész normális körülmények között telt. A férfinek sikerült kissé megfékezni az anyját, és a kislányt is ellátta, úgy tűnt rendbe jön az életük. Aztán a férfi egy autóbalesetben meghalt az anyuka pedig újra az alkoholhoz nyúlt. A kislánynak hamar el kellett kezdenie megtanulni hogyan vezesse a háztartást, amire az anyja képtelen volt erre. Ez ment egy darabig, persze ezek a körülmények meglátszódtak a jegyein, a többi gyerek kerülte, a tanárok is ferde szemmel néztek rá. Ahogy nőtt egyre szebb lány lett, és ez persze sokaknak feltűnt a környezetében. Igazából fogalma sincs mikor kezdődött azaz élet, amit most is él. Egy idő után már összemosódtak az események az életében. Olyan tizenhat éves korában kallódott el teljesen, suliból eltanácsolták, neki kellett eltartani az anyját. Pár hónapja anyja is meghalt, így teljesen egyedül maradt, fogalma sincs mit kezdjen magával.

Hobby: nincs konkrét hobbija, néha szeret elmenni kocsikázni

Foglalkozás: -

Extrák: Az ügyfelei nagy része és a legtöbb ember Giginek szólítja. || Letette a jogsit, van egy régi kocsija, mindig azon bosszankodik magában, hogy szét fog alatta esni,de nincs szíve lecserélni. || Nem tudja ki az apja, nem is igazán érdekli. || Tanul otthon, szeretné letenni az érettségit, de nem tudja sikerülni fog e neki. || Allergiás az állatszőrre és a fémekre, kisebesedik tőle a bőre, egyedül az orvosi fémtől nem jön ki az allergiája. || Nagyon sok régi filmet néz, valami nagyon elvarázsolja őt a fekete-fehér filmekben. Valamint szívesen néz csöpögős romantikus filmeket is.|| Yoshikónak foglalt ^^

Képinfo: Nem az enyém,csupán illusztráció (deviantart)

Engedélyezve: 2015. 06. 25.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).