Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Petyr "Littlefinger" Baelish
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Arasa

Kor: 40 körüli

Külső leírás: Alapvetően átlagos testalkatú, se nem vékony se nem kövér se nem sportos középkorú férfi. Átlagos öltözet, átlagos arc és stílus. Nem jegyzed meg az arcát elsőre, de ezzel nincs is semmi baj. Jobb szeret háttérből irányítani, a hatalmasok csatáját meghagyja a királyoknak és lovagoknak. Ő amolyan bábmester szerepet tölt be. Arca hosszú, már látszanak rajta az idő fogai, ráncok a szeme alatt és a homlokán. Szakálla mindig kifogástalan, bajusz és kecskeszakáll az állánál meghagyva. Ajkai véknyak, szélüktől egészen az orráig két barázda húzódik szintén a kor jeleként. Szemei résnyire szűkültek, szürkén csillognak és mindent látnak. Haja két oldalt a fülei fölött már őszbe hajló, amúgy piszkos barna színben omlik alá. Mint ahogy bajusza ez is mesterien van vágva nem túl rövidre, de nem zavaróan hosszúra. Öltözete előkellő, királyvár divatjának megfelelő. Szereti a testhez simuló öltözékeket. Dísz gyanánt háza címerét mintázó kitűzőt egy poszátát visel.

Jellem: A királyi udvar ravasz és kegyetlen manipulátora. Látszólag barátságos és segítőkész, mosolya mögé rejtőzik, de csak kevesen veszik észre, hogy a szeme sosem mosolyog csak a szája. Mindenkinek látszólag megfelelni igyekszik, sosincs útban, mindig tud, valami megoldást ám senki iránt nem tartozik hűséggel és senki iránt nincs valódi elkötelezettsége. Könnyen eléri, hogy az emberek megbízzanak benne és elhalmozzák értékes információkkal, cserébe látszólagos bizalmat és segítséget kapnak, hogy aztán mikor a játék új fordulatot vesz Kisujj csuklás nélkül hátba támadhassa „szövetségeseit”. Hideg számító szociopata aki éhezik a hatalomra ugyan úgy, mint a mások felett való uralkodásra. Nem számít számára senki más csak saját maga. A szerelem azonban nem ismeretlen számára Catelyn Tully iránt mai napig szenvedélyes szerelmet érez ám azóta a lánya Sansa is mintha elnyerte volna anyja helyét a szívében.

Élettörténet: A Baelish ház tagja jelenleg az egyetlen élő, a Tully ház felesküdött támogatói. Arryn völgyéhez tartozó Ujjak félszigetcsoport legkisebbikén született, ahol a családi birtokaik voltak. Gyermekkorát együtt töltötte a Tully gyermekekkel Zúgóban, és míg ő gyengéd érzelmeket kezdett táplálni a fiatalabb lány Catelyn felé addig iránta pont az idősebb lány Lysa érzett csillapíthatatlan szerelmet. Cate kezéért megmérkőzött Brandon Starkkal, aki kis híján megölte, az életét Catelyn könyörgése mentette meg. Jon Arryn közbenjárására került a királyi udvarba, ahol képességeinek és frissen szerzett kapcsolatainak hála, üstökösszerű karriert futott be. Hamarosan a Pénzmesteri tisztségbe emelkedett, ahol igen nagy megbecsültséget szerzett azzal, hogy látszólag a semmiből is képes volt pénzt szerezni, ami rendkívül jól jött Robert pazarló életviteléhez. Mikor Eddard Stark megérkezik, Királyvárba látszólag támogatja azonban valójában alig várta, hogy megölhesse, hiszen Cate elvesztése miatt őt okolta. Ned halála után tovább folytatja ténykedését mindenki elől rejtve titokban, különösen közeli kapcsolatba kerül Sansához aki jobb híján igaz barátot és segítőt lát benne. Mikor Joffrey meghal még több lesz, hiszen ő menti meg közvetetten Sansa életét. Hajóval a völgybe mennek, hogy elvehesse Lysa Arrynt pontosabban Tullyt. Szerelmet hazudik a nőnek, aki bele van, bolondulva azonban mikor rajta kapja Kisujjat Sansával majdnem megöli a saját unokahúgát. Petyr megakadályozza, és ő maga löki ki a rémült asszonyt a Hold-kapuján. Ezután nincs más dolga, mint megszabadulni a gyermek örököstől Roberttől, akit nevelésre bíz távol a völgytől, Sansát pedig Ramsey Boltonnak ígéri azzal a megjegyzéssel, hogy később még hasznos lehet ez a házasság. Időközben Királyvár számos lakóját sodorja bajba. Az általa üzemeltetett bordély azonban a Verebeknek hála tönkremegy, mire visszaér a fővárosba Cersei kegyeiért.

Hobby: hatalom, káosz, ármány

Foglalkozás: Pénzmester, A Völgy Ura

Extrák: Egyetlen szerelme volt csak Catelyn Stark. Sansa iránt is hasonló érzéseket mutat. Pénzmester Királyvárban. A Völgy Ura. A Baelish ház egyetlen élő tagja. Háza címeréül egy poszátát választott. /George R.R. Martin - Songs of Ice and Fire és az HBO Trónok Harca sorozata alapján./

Képinfo: deviantART: goldpiece ()

Engedélyezve: 2015. 06. 24.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).