Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Jaqen H ghar / Arcnélküli ember / Egy férfi
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Arasa

Kor: ismeretlen

Külső leírás: Megnyerő arcú férfi. Az első szembetűnő jelenség rajta a haja. Vérvörös lobonca egészen a válláig ér. Nem pocsékolja az időt a megzabolázásával, kiengedve hordja. Azonban a vörös tincsek között felellhető egy pár darab, ami eltérő módon hófehér. (A könyv szerint hajának egyik oldala vörös a másik teljesen fehér.) Magas izmos férfi. Bár sose látatta, feltételezhető a jó kondíció. Állán borosta serken, szemei fürkészőek és talán hamisak. Öltözete alkalomtól függ. Mikor Jaqenként Arya találkozik vele a Lennister ház páncélját viseli, mert Tywin Lennisternek szolgál. A Fekete és Fehér házban azonban arcnélküli emberként egy egyszerű durva anyagból szőtt csuha van rajta csupán.

Jellem: Titokzatos férfi. Jelleméről vajmi keveset lehet tudni. Ravasz és számító. Nem beszél, csak ha kérdezik, jobb szereti, ha az emberek maguktól jönnek rá a dolgokra ő csak az oda vezető utat mutatja meg. Teljesen semleges, érzelemmentesnek ismerhetjük meg, ám erre rácáfol a jól látható aggodalom az arcán mikor hamradik névként Arya a férfi nevét mondja. Szemmel láthatóan kedveli a lányt és minden tanítványát, akivel úgy érzi érdemes foglalkoznia. Kedves ám szigorú velük, a tanulásban nem ismer tréfát. Minden erejét a Sokarcú Istennek áldozza.

Élettörténet: Először akkor találkozunk vele mikor Yoren Királyvárból viszi a Falra az újoncokat. Veszélyes embernek mondják és Aryat az elkerülésére inti. Azonban mikor a Királyi testőrség megtámadja a fiúkat és Yoren életét veszti Arya segít Jaqennek és két társának menekülni. Ezt a férfi nem felejti el neki. Később viszont látják egymást Harrenhallban ahol a férfi a hármuk megmentett életéért cserébe felajánlja Aryanak a lehetőséget, miszerint mondjon három nevet, akiket holtan akar látni. Az első kettő gyilkosság után Arya harmadik neve Jaqen H’ghar. Életéért cserébe segít megszökni Aryának Gendrynek és Meleg pitének a várból. Búcsúzásként egy vas érmét ad a lánynak azzal az üzenettel, hogy bármely Braavosi embernek odaadja, az segít neki. Valar Morghulis – Mindenkinek meg kell halnia. Ezt követően legközelebb csak a Fekete és Fehér házban találkozunk, vele ahol a Sokarcú Istent szolgálja. Itt Aryát a pártfogásába veszi, hogy kitanítsa, feladatokat ad neki, előbb alantas munkákat később egyre fontosabbakat. Mindezt azért, hogy Arya is Arcnélkülivé, Senkivé válhasson.

Hobby: -

Foglalkozás: A Sokarcú Isten szolgája

Extrák: Jaqen soha nem is létezett, csak egy arc, amit egy ember épp használ. A Sokarcú Istent szolgálja. /A Trónok harca egy amerikai fantasy televíziós sorozat, amelyet az HBO készített George R. R. Martin nagy sikerű regénysorozata, A tűz és jég dala alapján/

Képinfo: deviantART: VarshaVijayan ()

Engedélyezve: 2015. 06. 25.

Módosítva: 2015. 06. 24. 18:37:18
Módosította: Arasa

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).