Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Milwaukee [kitalált]
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Arasa

Kor: 26

Külső leírás: Az ember első pillantásra semmi rosszat nem feltételezne róla. Átlagos termet, kissé talán kidolgozottabb izomzattal. Átlagos ábrázat, bár a háta közepéig lehulló szőke tincsek kicsit jobban vonzzák a kíváncsi pillantásokat. Imádja kiengedve hordani haját, ahogy belekap a szél, nincs jobb érzés. Mégis ha életben akar maradni kénytelen összefogni, hogy arcába lógó tincsei ne akadályozzák. Többször megfordult fejében a hajvágás ötlete, de nem vitte rá a lelke. Arca markáns, érett férfiúi vonásokkal azonban még fellelhetők a kölyöklét maradványai. Borostás álla hegyes ajkai cserepesek és véknyak, mégis ellenállhatatlannak számítottak, mikor még volt, aki meg akarta ízlelni. Szemei zöldek, tompán fénylenek egy-egy gyűlölködő pillantásban. Bőre alapjáraton fehér, de gyakran sütötte a kíméletlen nap mialatt büntetőmunkáját töltötte, még a „Végnap” után is, amíg a hírek és a lények el nem értek hozzájuk. Unalmát edzéssel enyhítette, innen ered kidolgozott teste. Ezelőtt sem érdekelte mit vett magára, legyen kényelmes és praktikus, más nem volt fontos. Az eljövetel után erre még annyi hangsúlyt sem fektet. Este tartson melegen, nappal védjen meg. Mindent a túlélésre tett fel, semmi más nem számít.

Jellem: „Ne bízz senkiben!” Ez a mottója, ami alapján felépítette új világát ahol nincs helye másnak csak önmagának. A Végnap előtt sem volt egy bőbeszédű figura. Fiatalon megtanulta, hogy boldoguljon egyedül. Barátai talán sosem voltak, jobb szeret egyedül lenni. A szükség azonban nagyúr. Többször fogadott maga mellé lányokat, vagy ha úgy adódott fiúkat, akikkel szórakoztatta magát. Ilyenkor a kitalált életének előadásával csillapította a kíváncsi útitársak vágyait. Ő maga sosem volt kíváncsi. Nem érdekelte honnan jöttek, mi történt velük. A maszk, amelyet magára ölt társaságban már-már elbűvölő. Kedves, előzékeny, türelmes. Persze cserébe szolgáltatásokat vár. A kölcsönös életmentés azonban nem tartozik a szolgáltatásai közé. Ne bízz senkiben kiegészülve az előbb önmagad aztán a többiek. Hazudik, ha helyzete úgy kívánja, lop, ha épp szükséges, kihasznál és akár ölni is képes. Akinek nincs semmi esélye túlélni, jobb, ha előbb hal meg mintha utóbb. Úgy viszonyul másokhoz, ahogy ők hozzá. Ha bizalmukba fogadják, igyekszik megfelelni az elvárásoknak. Csapatban kevésszer dolgozott nem nagy eredménnyel. Egy emberrel még csak-csak, de ötnél több ember már terhet jelent. Mindent figyelembe véve alkalmazkodó természetű, úgy alakítja a dolgokat, ahogy neki a legmegfelelőbb.

Élettörténet: 1989. május 4.-én 21 óra 19 perckor látta meg a napvilágot. Amerikában Milwaukeeban született. Édesanyja naplójában találta meg a percre pontos dátumot a börtönévei alatt. Kisfiú volt még mikor édesanyja belehalt testvére születésébe, azonban a születendő kislány sem érte meg a reggelt. Apja munkásember volt. Keményen dogozott a családért ám a tragédia tönkretette. Inni kezdett és teljesen lecsúszott. A szomszédok adták be az akkor még csak 8 éves kisfiút egy árvaházba ahol aztán elkezdődött a romlás. a nagyobbak folyton bántották, amiért kiállt a kisebbekért. Senki nem fogadta örökbe, mert balhés gyereknek tartották. Mikor végre 18 éves lett elszegődött katonának ahol ügyessége és rátermettsége miatt hamar felfigyeltek rá. Amikor betöltötte a 20. évét a parancsnoka úgy döntött magával viszi, egy szigorúan titkos útra ahol jól tud testőrként szolgálni mellette. Azonban az Oroszországi misszió kudarcba fulladt. Az alakulatot elkapták a parancsnokot a fiú szeme láttára lőtték agyon őt pedig két társával a szibériai táborokba küldték. A folyamatos vallatások és verések eredményeként lett olyan a jelleme amilyen. Semmit nem mondott el a vallatóinak, akik megölni nem akarták, de elengedni sem merték. Több mint öt teljes évig élt a földalatti börtöncellában ahová zárták. Mikor megérkeztek az első hírek a Végnapról és a teljes pusztulásról senki nem hitte el. Szibériába különben sem juthat el a vírus… Tévedtek. Pár hónap leforgása alatt fertőzött állatokon keresztül a vírus bejutott a börtön blokkokba. Maréknyi túlélő vágott neki a világnak szemben a halottakkal. Majdnem kerek egy évébe telt mire visszajutott Amerikába. Azt mondták ott jobbak a viszonyok… Tévedtek. Felröppentek hírek Washington védettségéről így jobb ötlet híján arra felé vette az irányt.

Hobby: zombi írtás, ütő-vágó fegyverek

Foglalkozás: -

Extrák: Horoszkópja bika. Beceneve csak Mil. Teljes nevét senkinek nem árulja el ezzel is óvva önmagát. Mivel Milwaukeeban született ezt a nevet használja bemutatkozásakor. Fegyver gyanánt kerüli a hangos pisztolyokat és puskákat ezért egy múzeumból lopott karddal és favágó fejszével járja a katasztrófa sújtotta világot. A bilincsei, amikkel kikötötték és verték nála vannak. Eltette őket „emlékbe” mellesleg fegyvernek sem utolsók. Kedvenc színe a kék. Nem hisz semmiben és senkiben… egyetlen Isten van: A Halál. Aki jelenleg túl elfoglalt, hogy gyermekeit magához vegye, ezért azok addig járnak, míg nem kapnak segítséget. Nem szereti a zombi szót, semmi értelmét nem látja, így elméletére támaszkodva csak „Kitaszítottak”-nak nevezi őket. /The Walking Dead könyv, a sorozathoz készült kitalált szereplő/

Képinfo: deviantART: kittrose ()

Engedélyezve: 2015. 06. 24.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).