Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Severus Snape
Kategória: Harry Potter
Feltöltő: Arasa

Kor: 34

Külső leírás: Magas, vékony testalkatú, amolyan szálkásan izmos tekintve az életét szegélyező megpróbáltatásokat. Orra horgas, bőre fakó, amire rátesz egy lapáttal a bő talárok hordása így gyakran titulálják vámpírnak, vagy ami egyszerűbb, denevérnek. Múltját figyelembe véve mindez azonban érthető, a pice sötétje, a családját széthúzó erőszak mindehhez hozzájárult. Haja fekete vállig érő, zsíros tincsekben omlik alá, nem erőssége az ápolása mindazonáltal nem olyan súlyos a helyzet, mint ahogy a tanulók előszeretettel hangoztatják. Szemei feketék, hasonlóak Hagridéhoz azonban bennük semmi melegség nincs. Ha van is csak egy ember felé csillannak meg. Arca ápolt, semmi borosta, semmi bajusz vagy szakáll. Öltözködésében a fekete színt részesíti előnyben, munkájához remekül passzol, mert alig látszanak meg a kifröccsenő bájitalok és jellemét is ez tükrözi leginkább. Általában a bővebb ruhákat preferálja, amik lobognak utána, ahogy elhalad a folyosókon.

Jellem: Piton személyisége rendkívül összetett. Kívülről hidegnek, számítónak, erőszakosnak és igazságtalannak tűnik, valójában csak egy meg nem értett fiú/férfi, aki elismerésre vágyik. A halálfalók közé is csak azért állt, hogy valami nagynak a részese lehessen, azt gondolta Lilynek majd imponálni fog a dolog. Piton magába forduló, zárkózott fiú volt, aki ritkán elegyedett szóba bárkivel is. Amikor azonban James és barátai piszkálni kezdték, elöntötte a düh, és elvesztette a fejét. Egy ilyen alkalommal nevezte sárvérűnek Lily Evanst, akit a legjobban szeretett a világon. Intelligens diák volt, aki korán megismerkedett a sötét varázslatokkal, sőt, ő maga is kifejlesztett néhányat, ezek többségét bájitalkönyvébe jegyzetelte ahol később Harry kis is próbálta a Sectusemprat. Kiemelkedően bátor volt társaival szemben, amit Dumbledore többször is szóvá tett. Meglehetősen kegyetlen, erőszakos, keserűséggel és bizonytalansággal átitatott marad, ugyanakkor tudott szeretni, és hű maradt a szerelméhez.

Élettörténet: 1960. január 9.-én született. Édesanyja egy Eileen Prince nevű boszorkány, édesapja pedig egy mugli-születésű férfi, Tobias Piton; ő maga így félvér. Piton szülei állandóan veszekedtek egymással, édesapja sokszor testileg is megfenyítette az édesanyját, esetenként őt is. Apja ki nem állhatta a mágiát és az sem segített, hogy Eileen csak akkor árulta el neki, hogy boszorkány miután Perseluson mutatkoztak a jelek, hogy ő is varázsló lesz. A kisfiú már gyermekkorától Lily Evanst figyelte; ő tudta, hogy a lány is boszorkány, még ha mugli család gyermeke is. Piton egész életében szerelmes volt Lilybe, még az előtt, hogy a Roxfortba kerültek volna. A Roxfortban a Mardekárba osztotta a süveg míg Lily a Griffendélbe került. Dumbledore később látva Piton bátorságát többször is megjegyezte, hogy talán másként kellene megválogatni ki melyik házba, kerüljön. A Mardekárba Piton barátai mind a Sötét Nagyúr eszméivel szimpatizáltak és Lilyvel ugyan barátságuk megmaradt, a lánynak egyre kevésbé tetszettek Perselus új barátai. Már a vonatúton összefutott későbbi ellenségeivel, James Potterrel és Sirius Blackel akik később keservessé tették az életét. Az irántuk érzett gyűlölet és szégyen később olyan szavak kimondására sarkallták a dühös Pitont amit nem gondolt komolyan. A védelmére kelő Lilyt „sárvérűnek” nevezte ezzel magára haragítva a lányt. Miután halálfaló lett tudomást szerzett Trelawney jóslatáról és azonnal Voldemort tudomására hozta. Azt azonban nem tudhatta, hogy a jóslat pontosan illik Lily Evans fiára így a nő élete veszélybe kerül. Mikor Piton megtudta, hogy Voldemort meg akarja ölni Lily Potter fiát, Harryt, a szüleivel együtt, lelkileg összeomlott. Ígéretet csikart ki a Sötét Nagyúrból, hogy megkíméli Lilyt, de mivel nem bízott benne, Dumbledore segítségét is kérte: ha Dumbledore megmenti Lilyt, mindent megtesz, amit csak kíván. Végül mindkét reményében csalatkoznia kellett: Dumbledore nem tudta megvédeni Potteréket mivel ők az áruló Peter Pettigrewt választották titokgazdának, és Lily is inkább feláldozta az életét, semmint hogy tétlenül nézze, hogy Voldemort megölje Harryt. Ezután Dumbledore kérésére kémkedett a Főnix Rendjének a halálfalókról. Életveszélyes játékot űzve ezzel és kijátszva mindenidők egyik legnagyobb feketemágusát. Bájitaltantanár, de évek óta fáj a foga a sötét varázslatok kivédésének tanítására, melyet Albus Dumbledore, az igazgató évről évre megtagad tőle. Amikor Harry hatodéves lesz, Piton megkapja a Sötét varázslatok kivédése tantárgyat (ezután a bájitaltant Horatius Lumpsluck tanítja). Piton a Mardekár ház volt diákja és jelenlegi feje. Később Dumbledore halála után pedig ő lesz a Roxfort igazgatója, hogy védje a halálfalóktól a diákokat.

Hobby: Bájitalok, varázsigék kitalálása, sötét varázslatok

Foglalkozás: bájitaltanár

Extrák: A bájitalok elkészítésének mestere, emellett a sötét varázslatok ismerője.*** Több varázsigét is ő maga talált fel.*** A Félvér Hercegnek nevezte magát származása és anyja családneve után.*** Pálcája: 13 hüvelyk, ébenfa, sárkányszívizomhúr.*** Eredeti neve, amit nemigen használ Severus Tobias Snape.*** Kiváló okklumens, és legilimens is. Patrónusa őzsuta Lily emléke miatt.*** Képes seprű nélkül repülni.

Képinfo: deviantART:Monday-----AR ()

Engedélyezve: 2015. 06. 24.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).