Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Lily Lawliet (kitalált karakter)
Kategória: Death Note
Feltöltő: Flóra-chan

Kor: 17

Külső leírás: Korához képest elég alacsony,mert csak 155cm. Fekete haja a háta közepéig ér. Van két tincs benne,ami hosszabb. Fekete szeme alatt karikák vannak. Elég vékony ahoz képest,hogy szinte mindig csak édeségeket eszik. A ruhái elégé különcek,de őt ez egyáltalán nem zavarja, amúgy sem nagyon szokott kimenni az utcára.

Jellem: Zárkózott nem szeret másokkal beszélgetni. Úgy gondolja,hogy neki nem kellenek barátok. Szerinte velük csak baj van. Mindig is szeretett egyedül lenni. Utálja az iskolát,ezért sokszor nem is jár be. Magántanuló szeretne lenni,de az anyukája,úgy gondolja,hogy ezzel csak rontani fog a jegyein. Lily ezt kizártnak tartja. Tudja,hogy ő okosabb az átlag embernél,mert alig jár be órákra, (ha bemegy akkor sem figyel) de mindig 100%-osak a dolgozatai.

Élettörténet: Csecsemő korában örökbe fogadta az anyukája. Érdekesnek találta,hogy a többi gyereket nem fogadhatták örökbe,de őt igen. Úgy érezte,hogy rejtegetnek valamit előle. Sokszor járt vissza,hogy megtudja mit,de semmi gyanúsat nem talált,így már abbahagyta ezt a látogatósdít. Mindig is érdekelte a Kira ügy,de nem találta magát méltónak arra,hogy egy kicsit is nyomozon utána. Mindent példaképére,L-re bizott. Jól is tette,mert L kijelentette a TV-ben,hogy Kira meghalt. Nem sokkal ezután Lily-t egy sokkoló telefonhívás érte. Amiben azt mondták neki,hogy L a bátyja volt,de Kira megölte. Kira kilétére,pedig L egyik utódja jött rá. Ezután megkérdezték tőle,hogy nem akar-e csatlakozni az SPK-hez. Lily gondolkodás nélkül igent mondott és onnantól kezdve az SPK tagja.

Hobby: nyomozás,édesség evés,teázás

Foglalkozás: nyomozó

Extrák: Szereti az édességet,de az epret utálja. Nem hisz istenben,se az emberfeletti dolgokban. Imádja a kávét és a teát.

Képinfo: A kép nem a sajátom,csak illusztráció. ()

Engedélyezve: 2015. 06. 18.

Módosítva: 2015. 06. 17. 11:24:12
Módosította: Flóra-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).