Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Fukao Aito
Kategória: Hentai
Feltöltő: hiruko96

Kor: 18

Külső leírás: Átlagos magasságú, világos bőrszínű japán fiú. 169 cm magas és hosszú fekete haja van és élénk zöld szemei. Testalkata az átlagosnál fittebb de nem különösebben izmos. Általában trikót és egy sötétebb színű kigombolt inget vagy pulcsit visel hosszú nadrággal és sportcipővel.

Jellem: Nem túlzottan beszédes és általában semleges hangulatú. Gyakran motiválatlannak tűnhet. Gyakran órákon is csak fekszik az asztalon. Nem sok mindenkit enged közel magához de akiket igen azokkal kedvesen és odafigyelően viselkedik. Ha valami elkezdi érdekelni akkor azért képes akármit megtenni. Gyakran érzi magát magányosnak mivel kevés barátja van. Lustasága ellenére kifejezetten okos. Rajong a zenéért és szinte mindig magával hordja a fejhallgatóját és a telefonját. Szereti a vicceket és jó a humorérzéke és sokszor viccekkel próbálja elfedni az igazi érzéseit. Nehezen bírkózik meg az érzésekkel.

Élettörténet: Japánban született Honshu-ban. Az apja kisgyerek kora óta sokat vár el tőle és mindig elégedetlen vele. Sok mindenre kényszerítette és emiatt rengeteg mindentől elment a kedve. Általános iskolában nem igazán tudott barátokat szerezni és gyakran ki is volt közösítve és magányos volt. A középiskolában már valamivel javult a helyzet és képes volt pár barátot szerezni. 6 éves korától járt karatézni de 16 évesen abbahagyta amikor a szülei elváltak. Most az anyjával él akivel sokkal jobb a kapcsolata mint az apjával. Barátnője nem volt soha pedig már nagyon régóta vágyik egyre.

Hobby: Számítógépes játékok, manga olvasás, zene hallgatás, gördeszkázás, rajzolás és erdőkben való sétálás vagy túrázás

Foglalkozás: Középiskolás tanuló

Extrák: Szereti a természetet és gyakran ki megy egyedül az erdőkbe sétálni. Nagyon szereti az állatokat, a kedvenc állatai a kutyák és a kígyók. Szeret gördeszkázni, bár a környékükön tilos. Nagyon édesszájú, szeret szinte mindenféle édességet. Annak ellenére hogy gyakran egyedül van nagyon vágyik valaki társaságára és már elege van a folytonos egyedüllétből. Nem igazán mer kezdeményezni barátkozásban vagy kapcsolatokban a rossz tapasztalatai miatt. Esténként gyakran órákig csak elmélkedve bámul ki az ablakon vagy a plafonra.

Képinfo: A képet nem birtoklom, csak illusztráció. (http://fc06.deviantart.net/fs71/i/2012/218/c/f/no_music__no_life_by_chouette_e-d59zt0m.jpg)

Engedélyezve: 2015. 06. 17.

Módosítva: 2015. 06. 17. 11:41:21
Módosította: hiruko96

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).