Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Vincent Holt
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Luka Crosszeria

Kor: 32 éves.

Külső leírás: Láttál már olyat, akiről azt gondoltad, talán nem evilági? Feltételezem, vele találkoztál. A kisugárzásában van valami felettébb nyugtalanító, valahogy a gerincedben érzed zsizsegni azt a furcsa pánikot, ami elfog, mikor meglátod. Tudja magáról, milyen magabiztosságot és felsőbbrendűséged sugároz, ezt ki is használja. A haja fekete, mint a szemei, a sötét végtelenben képtelenség kifürkészni az igazi énjét, az igazi akaratát. Elég termetes figura, de ez csak hosszában igaz rá, széltében egyáltalán nem. Kellemesen sportos alkat, a combjai, a vádlijai és a karjai kellően edzettek. A mellkasa is hívogatóan domborodik az ingje alól, nem úgy, mint a „kollégáinak”. A haja mindig ápolt, sosincs egy törött végű hajszála sem. Kedveli a szép, drágának tűnő holmikat: folyton ingben, mellényben és szövetnadrágban mutatkozik. A szövetkabátját imádja, pazarul néz ki, ha még a sálát is a nyaka köré tekeri. A kedvenc testrésze azonban a keze, mégis mindig elrejti mások elől. Drága óráján kívül ugyanis a legszembetűnőbb, hogy mindig kesztyűt visel. A fekete bőr megóvja őt a másokkal való érintkezéstől, aminek rendkívül örül. De mit jelent, ha lekerül a kesztyű azokról a gyönyörű kezekről? Hogy valaki elképesztően szerencsés. Vagy épp szerencsétlen, attól függ, melyik végéről kapod el a kutyát. Vincent olyan, akár a farkasok, magát is hozzájuk hasonlítja. Megjelenésre kifinomult, felsőbbrendű, tekintélyt parancsoló, ám nem azzal, akit egy életre a párjának választ. Vagy ha nem is egy életre, hiszen tudjuk, hogy nem, akkor is nagyon hosszú időre.

Jellem: Hogy mit érdemes tudni róla? Imádja a pénzt. Imádja a luxust. Imádja a szexet. Ezek köré épül az egész élete. Megtanult dörzsölt róka módjára lavírozni a befektetők és politikusok között. Remek színész, szinte pillanatok alatt képes maszkot váltani. Ha kell, dicsér, ha kell, a bizalmadba férkőzik, ha kell, még a talpad is megnyalja. De amikor érzi, hogy föléd kerekedett, átharapja a torkod, majd elhajít, mint a szemetet szokás. Hogy miért? Mert Vincent megállíthatatlan. Szabályok szerint él, amiket bármi áron be kell tartani. Gyűlöli a káromkodást, lealacsonyítónak tartja. Ha pedig valaki alacsonyabb rendű, mint ő, azt kicsinálja. Ő komolyan gondolja az erősebb kutya baszikot. Tisztában van vonzerejével, ám sosem ezzel hódít. Igyekszik megcsillantani lehengerlő tudását, jómodorát, csak a legvégső esetben folyamodik a testéhez. A belső világa egyszerűnek tűnhet, de annyira mégsem az. Ridegnek, számítónak, pénzéhesnek tűnik, aki lelketlenül zabálja fel az áldozatait. De ez nem így van. Vagyis inkább nem egészen így. Lehet, hogy az üzletet tekintve cápaként hasít, de a szerelmi életére ez nem jellemző. Rendkívül udvarias fiatalember, hiába kezdeményez, addig nem csinál semmit, amíg a kiszemeltje nincs benne a dologban. Türelmes, képes várni, addig is udvarlással tölti az idejét. Nagyon finom, romantikus alkat. Képes különválasztani a magánéletét az üzlettől, ám ez kicsit sem könnyű feladat, hiszen egészen egybefolyik a kettő. Lévén, hogy a való világban is egy ragadozó, gyűlöli, ha a partnere könyörög neki, vagy sír az ijedtségtől. Ilyenkor nem csak a kedve megy el a szextől, az udvarlástól, hanem fel is idegesíti magát. Ugyan nehéz kihozni a sodrából, mert mindent hatszor végiggondol, mielőtt cselekedne, de nem érdemes kísérletezni vele. Meg nem üt soha senkit, de nála van az ász: a Füzet. Ennek ellenére szereti a heves érzelemkitörést, ha van alapja, és nem mindennapos ez valakinél. Lenyűgözőnek találja, ha egy alapból csendes fiút ordításra, sírásra bír. Földöntúli boldogság kerekedik fölé, amint látja, hogy képes volt érzelmet kiváltani. Ez persze a nevetésre, ujjongásra is ugyanúgy igaz. Csak ott hatványozódik a saját boldogságának is a foka.

Élettörténet: Angliából származik, apja üzletemberként tevékenykedett, talán arról az ágról örökölte a tehetségét. Mindig is a reáltudományok felé húzott szíve, de nem vetette meg az olvasást sem. Előéletéről nem sokat tudni, egyszer csak megjelent Németországban, és tarolt. Vincentre először mocskos angol patkányként tekintettek, aki gyűlölt akcentusával karcolja a finom német dobhártyákat, ám amint felfedte a szándékát a nagyérdemű előtt, máris közkedveltté vált. A férfi ugyanis benyalta magát a legfelsőbb körökbe. Nem is ment neki nehezen, akár egy fagyi kelyhet, úgy fogyasztotta el a legfelsőbb bíróságot, a minisztereket, a tábornokokat, ezredeseket. Vincent egy óriási kúriát építtetett az Északi-tenger partjára, ahol remek szórakozást biztosít a támogatóinak. Főként árva fiúkat és lányokat szerez az ország minden pontjáról, akiket ebbe a kúriába szállítanak. Itt aztán egy hónapnyi „kiképzés” múlva szabad prédává válnak, akikkel kedvükre játszadozhatnak a látogatók. A fiatalok egy évig vannak próbaidőn, ahol érvényesek az Igazgató úr szigorú szabályai. Aki vét ellenük, annak a neve bekerül a Füzetbe. Ez biztos halált jelent, hiszen csak azok a kivételes egyének szabadulhatnak ki, akik jól viselkedtek, és rabszolgamód kiszolgálták bérbevevőiket. Ilyen szerencséből alig akad, ráadásul akik túlélik a tortúrát, inkább maradnak őrnek a kúriában, vagy válnak beszerzővé. Vincent nemigen érintkezik a „lakókkal”, hiszen lekötik a pénzügyek, a rend állandó fenntartása… és a saját szerelmi életének helyrepofozása. Ő maga ugyanis még sosem volt nős. Se férjes. De még csak hosszabb kapcsolata sem volt, annyira magával ragadta őt a pénz szeretete.

Hobby: Kedveli a sétákat a természetben, az olvasást, a versírást. Bár tudja magáról, hogy nem igazán tud költeni.

Foglalkozás: Igazgató

Extrák: Kesztyűt hord, hogy ne kelljen hozzáérnie a tanítványokhoz. *** „Kollégáit” maximálisan lenézi, szerinte alantas állatok, akik miatt teljes szexuális anarchia uralkodik a kúria falain belül. *** Imádja a kötözést, a szerepjátékokat, de tud nagyon érzéki és romantikus is lenni az ágyban. Még sosem fordult elő olyasmi, hogy megerőszakolt volna valakit. *** Különösen gerjed arra, ha a partnere az ingjét hordja akár alváshoz, akár szex után.

Képinfo: Google (http://google.com)

Engedélyezve: 2015. 06. 16.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).