Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Armand Warrington
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Meera

Kor: 30

Külső leírás: Büszke és határozott kiállású, elegáns férfi. Egyenruhája mindig tiszta és makulátlan, pedáns mód ügyel rá, a parókájában se rohangálnak bolhák és tetvek, mint esetleg más tiszttársánál. Ügyel a megjelenésére, tudja, hogy azzal lehet a legjobban tarolni. Tudja mennyit jelent az első benyomás, ezért is figyel annyira oda a külsejére, az elején szereti tisztázni az erőviszonyokat. Ez az esetek nagy részében mindig az ő felére billen. Arccsontozatát is kifejezetten arra faragták, hogy minden kétséget eloszlasson afelől, hogy egy átverhető, pénzen megvehető tengerész. Szemei kékek, akár a sós tenger vize, kiválóan harmonizál királykék színű egyenruhájának színével, sötét szemöldöke és szája szintén szigort s erőt sugároz. Testalkata a kiképzése és neveltetése nyomán sportos, ráadásul kiváló úszó, így minden izma kellően kidolgozottá vált a hosszú évek során. Több tengeri ütközetet megvívott, és a vívó iskolában se volt egy zseniális tehetség a legelején, mégsincs rajta temérdek mennyiségű seb, vágás avagy karcolás.

Jellem: Fegyelmezett és intelligens, ahogy azt a ruházata és az arca is sugározza. A Királynő kegyeit élvezve hajózik, az évek során beleivódott a lelkébe a pénz szeretete. Nem mániákus, mint sok kalóz, hanem mindig tudja, mire tudná azt a bizonyos összeget a közeljövőben elkölteni. Nem kapzsi és nem fukar, de nagyon szereti a pénzt. Ezért ha alkudozásról van szó, ellenfele biztosra veheti, hogy egy lyukas garas sem marad a zsebében, amivel a síró gyermekeit megetetheti otthon. Hajlamos alternatív pénzszerzési módokba is bocsátkozni, például képes kalózokat is meglopni, nem csak az engedélyezett spanyol vagy portugál hajókat. A hajón a szava törvény, legénységének is szór a zsákmányból, ezért nem történt még ellene lázadás. A saját vagyonát így is irdatlan mértékben gyarapítja. Odahaza csodálatos kúriája van, amire mindig gondol, hogyan bővíthetné, hogyan tehetné még szebbé. Egy szökőkút, egy újabb rabszolga, egy új arab telivér az istállóba... Tehát látszik, hogy főleg luxusra, jobb létre költi a megszerzett aranyat vagy ezüstöt. Azonban, ezen rossz szokása folytán szokása meghamisítani pár papírt, bár tudja, hol a határ. Ezeken a határokon belül mozog ravaszan, aki meg esetleg észrevenné, azt lelöveti és a tengerbe dobatja. Ritkán gyilkol vagy büntet meg valakit a saját két kezével, mindig mással végezteti el a piszkos minkát, azonban ez nem jelenti azt, hogy nem képes rá. Ó, de még mennyire. És ezt a tengerészei és a tisztjei nagyon jól tudják. Hűséges a Királynőhöz, de nem kezeli egyoldalúan, mint mások. Ha ő ad, cserébe ő is kapjon. Ez így fer. Családja nincs, bár az biztos, gyönyörűen élnének, mert nem sajnálná a pénzt drága iskolákra, ruhákra és szórakozásra. Csak ugye nem sok nő bírja ki azt, hogy a férje akár évekre is otthagyja egyedül. Nagyon alapos, figyeli a könyveléseket, míg nem tartózkodik otthon, ez a munkájánál is kiütközik. Nem szereti a meglepetéseket.

Élettörténet: A 16. század elején született. Nem nemesi családba, hanem egy gazdag kereskedő família örököseként látta meg a napvilágot. Mindig sok időt és pénzt áldoztak a taníttatására, hogy egy napon majd feljebb vigye a családot a ranglétrán. Nem is csalódtak benne. Minden elvárásnak megfelelt, kiválóan lovagol, vív, lő és mindezek mellett az agya fogékony a harcra, stratégiára és művészetekre egyaránt. Habár az utolsót hanyagolja, hogy a többire kellő figyelmet fordíthasson. Családja nem volt és nincs is, valahogy egyik nő sem felelt meg neki. Gyakran kielemzi a leendőbelijeit, kivel az édesapja mai napig próbálja megállapodásra sarkallni, de állandóan arra a következtetésre jut, hogy az a bizonyos nő nem alkalmas arra, hogy az ő fiát tisztességgel megszülje. Futó kalandjai vannak, kipróbált már pár dolgot életében, de ennyi. Ezek nem jelentik azt, hogy érzéketlen és képtelen a szerelemre. Mert nagyon is. A tengeri szörnyekről szóló legendákkal és mendemondákkal pontosan tisztában van, csak nem tartja valósnak őket, míg valami rá nem cáfol. Persze egy izzadtságtól és félelemtől reszkető kalóznak nem fog hinni, aki állítja, a többieket és a hajót a Kraken falta fel. Majd ha látta a Krakent, elhiszi. Vagy hogy kincs van a Tower alatt. Hozzon neki valaki egy érmét, és akkor elhiszi. Tudja minden misztikus lény általánosan elterjedt történetét, a sellőktől a szárnyas sziréneken át az ocsmány polipokig és az élőholtakig. Elég racionális fajta, nehezen lehet meghatni azzal, hogy szellem van a hajón és a legénység ezért nem mer a fedélzetre merészkedni. A Királynő nevében a legtöbb spanyol és portugál hajót megtámadja, a kalózokat elvi kérdésből irtja ki. Először belegondolt, hogy hagyja őket, hogy összegyűjtsenek minden hajóról származó értéket, de hamar elherdálják a megszerzett vagyont, így már ezzel felhagyott. De előszeretettel követi őket a rejtekhelyükre, és akkor csap le rájuk. Remek stratéga, nincs baj a fejével. Sőt.

Hobby: régi kardokat gyűjt, olvas, művelődik

Foglalkozás: Őfelsége, a Királynő kalóza

Extrák: I. Erzsébet uralkodásának kora. ** Hivatásos kalóz, a Királynő szolgálatában foszt ki spanyol, portugál és francia hajókat, hogy a megszerzett zsákmányt Angliába szállítsa. Némely kalózzal kapcsolatban áll, de a legtöbbüket kíméletlenül kirabolja és megöli. ** Nem hisz a tengeri mendemondákban, ameddig azok nem kecsegtetik valami olyannal, aminek van valamiféle fizikai megtestesülése. Esetleg egy kincses térkép egy érmével, egy tengeri szörny hullája és hasonlók.

Képinfo: EveVentrue (google.com)

Engedélyezve: 2015. 06. 14.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).