Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Bellatrix Black
Kategória: Harry Potter
Feltöltő: VsRealm

Kor: 38

Külső leírás: Ébenfekete haja megzabolázhatatlan, bongyor fürtökben adja megjelenése alapvető kisugárzásán, karon öltve halvány hegekkel csúfított, szinte hófehér bőrével és oly' ritkán kivilágosodó, de annál gyakrabban csillanó sötétbarna szemével. Magas termetű és karcsú, de annál karizmatikusabb jelenség. Klasszikus arisztokratikus vonások teszik széppé: Erős állkapoccsal ékesített arcvonal, dús, vörös ajkak, mélyen ülő szemek hosszú, sötét szempillák mögött. Arrogáns vonásai közös jellemzői a méltán hírhedt Black családnak. Az Azkabanban eltöltött hosszú évek és szörnyű kínok ugyan meggyötörték, de elemi szépsége továbbra is látható mindannak, aki hajlandó egy kis időt szánni arra, hogy mindezt észrevegye. Szíve szerint inkább előkelő, aranyvérűhöz méltó ruhákat visel: Szoknyát, fűzőt, köpenyt, kesztyűt, a legfinomabb, jó közelítéssel csupán fekete anyagból. Mindehhez természetesen magassarkú csizma társul, bármilyen körülményes is legyen beszerezni a legdrágább bőröket.

Jellem: Szadista, brutális, erőszakos vonulatú cselekedetei méltán híressé tették. Nagyon intelligens, de könnyen megzavarható, heves és veszélyes indulatosság jellemzi. Bár gyermekkorától kezdve mutatkoztak valamiféle személyiségi zavar jelei, az igazi tudatzavar láncra verten töltött évei alatt alakultak ki és erősödtek meg. Elhivatottsága, hűsége és végtelen bizalma nehezen érdemelhető ki, de, ha valaki eléri, érte bármit megtesz. Nem véletlenül ő Voldemort leghűségesebb követője és közeli bizalmasa. Elfogultságában nem fél kockáztatni az életét, gyilkolni, gyötörni, szórni ezer számra az átkokat, bár ezt önmagáért is megteszi; arroganciájához aligha érhet fel bárki. Végtelenül büszke, nárcisztikus és a legutolsó dolog, ami gyötri, az a lelkiismeret. Megszállottja a tisztavérűségnek, hatalmas öntudattal hirdeti származását és semmibe vesz bárkit, s hevesen fellép azok ellen, akik sár vagy félvérűek, támogatják őket, ne adj' Merlin, elhagyják családjukat miattuk (ahogy azt Bellatrix nővére, Androméda is tette). Az ilyen "embereknek" mindig tartogat pár crució átkot. Természetes vezető kisugárzása van és könnyedén átveszi az irányítást a problémásabb helyzetekben. Intelligenciájából kifolyólag taktikusan játszik; sosem hagy hátra túszokat és nem végez fél munkát. Kegyetlen személyiségének ellenére képes a törődésre, pozitív érzelmekre és lágyságra. De odáig el is kell jutnia valakinek... "was sitting in the chained chair as though it were a throne"

Élettörténet: 1951-ben született egy aranyvérű családba, így könnyedén hozzászokott a kényelemhez. Cygnus Black és Druella Black (née Rosier) gyermekeként. Két testvére Andromeda Tonks és Narcissa Malfoy Az Oxfortban 1962-ben kezdte meg tanulmányait, mint a Mardekár ház tanulója. Iskolás éveiben ismerte meg Rodolphus Lestrange-t, akivel később házasságra is lépett. Ellentétben nővéreivel, Bellatrix házassága csupán a tradícionális, rangos varázsló családok közti mozzanat volt, aligha (pozitív) érzelmek és vonzalom ösztönözte. Mindannak ellenére, hogy együtt is szolgálták később a Sötét Nagyurat, igen messzire sodródtak egymásról. Miután végzett tanulmányaival, Voldemort szolgálatába állt és hamar az egyik legelfogultabb, legerősebb és hűségesebb bizalmasa, követője lett. Míg Bellatrix és Narcissa aranyvérű férjet választott, Andromeda egy mugli születésű varázslóval lépett házasságra, így kitagadták, leégették a családfáról és tilos bárkinek felemlegetni a témát családi körökben. Többek közt férjét, sógorát és a Longbotom házaspárt is megkínozta vagy megölte eszméi és a Nagyúr ösztönzésére. Voldemort bukása után az Azkabanba zárták bűneiért, ahonnan kilenc halálfalóval együtt 1996-ban tört ki. Aktívan részt vesz az azóta is a varázslók közt dúló háborúban és szemrebbenés nélkül pusztít el mindent és mindenkit, ami az útjába áll.

Hobby: olvasás, kínzás

Foglalkozás: halálfaló

Extrák: Pálcája 12¾" hosszú diófa, magja sárkányszívhúr.

Képinfo: nem az én alkotásom, csupán illusztráció ()

Engedélyezve: 2015. 06. 13.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).