Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Francois
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 220

Külső leírás: 178 centi magas, az alakja elegáns, tartása egyenes és büszke. Még emberként kemény munkában edzett szálkás izmai vámpírrá válása után is megmaradtak, bőréről azonban eltűntek a verések nyomai, s csak a hibátlan márványsimaságú hűvös bőr maradt. Külseje egy herceget is megszégyenítene, vonzó, jóképű jelenség, világos, szinte fehér tejföl szőke tincsekkel, ködszürke szempárral, amik azonban telve vannak arroganciával és figyelmeztetéssel. Ha az éhség, vagy bármilyen más hevesebb érzelem úrrá lesz rajta, az íriszei vörössé válva izzanak, mint a parázs. Nagyon jól leplezi az érzelmeit, mindenre van egy tökéletes maszkja, amivel azt mutat a külvilág felé, ami éppen az érdekét szolgálja.

Jellem: Rejtélyes, magának való férfi. Nem szereti a nagy társaságot, ha teheti el is kerüli az embereket. Van benne egy természetes ellenszenv a faj iránt, amihez régen tartozott. Legszívesebben egyáltalán nem érintkezne velük, de ez sajnos elkerülhetetlen. Arrogáns, megjelenésével is felsőbbrendűséget sugall, a makacssága pedig nem ismer határokat. A legtöbb vámpírral ellentétben nem egy hedonista, valójában nem sok élvezetet engedélyez magának a vériváson kívül. Mindig komor, céltudatos, határozott, az érzelmeit soha nem mutatja ki, mert az sebezhetővé tenné és ő nem hagyja még egyszer hogy megalázzák, vagy kihasználják. Egyetlen lény van csak akit tisztel és akihez a haláláig hűséges, a mestere, aki átváltoztatta és új életet adott neki. Különös kapcsolat van közöttük, ami nem nevezhető teljesen barátságnak, de nem is szolga-úr viszony. Francois gyűlölte az emberi létét, ma is megvetéssel gondol rá, vámpírként azonban teljesnek érzi magát, s bár nem vallaná be soha, élvezi az emberek vérét szívni, mert ez egyfajta elégtételül szolgál neki, egyfajta bosszúként a sérelmeiért. Ártatlanokat azonban nem bánt soha.

Élettörténet: Egy francia főúr fattya, az anyja egy cselédlány volt, akit ő sohasem ismert. Jobbára a szobalányok és az istállófiúk gondoskodtak róla, de amint képes volt fizikai munkát végezni, éjt nappallá téve dolgozott a hatalmas birtokon. Mikor egy látogató megjegyezte mennyire hasonlít a ház urára, az mérgében megverte egy sétapálcával, annyira hogy hetekig nem bírt felkelni, majd kizavarták a földekre dolgozni, ahol senki se láthatta. Évekkel később az apja halála után került vissza a főházba inasként, de a féltestvére, aki tisztában volt azzal hogy ő a fattyú testvére, szándékosan megszégyenítette és megalázta a vendégei előtt, csak azért hogy kínozza. Egy ilyen alkalommal Francois már nem bírta tovább és kezet emelt az úrfira, aki ezután ki akarta végeztetni. Ekkor talált rá Jean-Claude, aki vámpírrá változtatva megmentette az életét. Egy teljesen új sorsot kapott, ahol nem volt többé szolga, élhetett, tanulhatott, amire mindig is vágyott, de ezek mellett lett valaki akiben megbízhatott. Az eltelt évtizedek során is a mestere mellett maradt és segített neki. Rengeteg tudást és fortélyt elsajátítva sokáig kémkedett New Orleans vámpír tanácsa után, de a lázadás leverését követően sem hagyta el a várost, amit már megszokott és az otthonának tekint. Van egy saját háza, ami még itt-ott kissé romos, de ő maga dolgozik azon hogy szépen felújítsa.

Hobby: vérivás, a házán dolgozni, tanulni, olvasni, mindenféle modern szerkezet szétszedése és megismerése

Foglalkozás: a mesterének kémkedni

Extrák: Ért a számítógéphez és a legtöbb modern berendezéshez. *** Tizenöt nyelven beszél folyékonyan és mindig tanul valamit, amit még nem tud *** Minden ember ellenszenves neki, nem szeret a közelükben lenni *** Hajlamos a fenyegetőzésre ha meg akar tudni valamit, de általában a látszat kegyetlenebb, mint ami a maszkja alatt van *** (A Láthatatlan jövő című fanfiction egyik mellékszereplője), Foglalt.

Képinfo: A kép nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2017. 07. 13.
2019. 06. 06.

Módosítva: 2019. 05. 10. 00:49:52
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).