Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Travis Crusader
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Corn

Kor: 20 év

Külső leírás: Haja méz szőke és kellően kócos ahhoz, hogy „szépfiú” megjelenése legyen. Szemei mélykékek, a szemüvegében közönséges üveg van, csak kiegészítőként húzza föl néha. Vonásai finomak, már-már lányosak. Alkata vékony, de azért nem sovány. Sosem gondolt arra, hogy testépítő lesz, ezért nem tett a dolgok értelmében semmit a kidolgozottabb testért. Divatosan öltözik és követi a trendet, ez tőle el is várják. Ennek ellenére van saját véleménye, egyedien válogatja ruhadarabjait és kedveli a rózsaszínt, szerinte az kiemeli a kék szemet, néha túlságosan kihívóan öltözködik. Bőre nem túl fehér, a napot kerüli, hogy megőrizze ezt a különleges tónust.

Jellem: Játékos és mókázós, bolond fajta fiú, aki minden hülyeségben benne van, legyen az akármilyen őrült. Így próbálja izgalmassá tenni, szerinte túl unalmas életét. A munkáját szereti, azért csinálja, de a vele járó népszerűséget már kevésbé. Gyakran pír van az arcán, könnyen zavarba lehet hozni, ő ezt lazán veszi, megpróbált átsiklani fölötte. Az igazi menő viselkedését akkor alkalmazza, ha sajtókonferenciára megy, vagy valami hivatalosat intéz. Ilyenkor semmit nem lehet érzékelni a kelekótya stílusából. Imád független lenni, ha a munkája során megkérik, hogyan álljon be, ő biztos egy kicsit másképp csinál mindent. Az egyediség megszállottja, ki nem állhatja, ha másolják a stílusát, főleg ha őrült rajongásból teszi azt valaki. Szereti a rajongóit, kedves hozzájuk, de nem érti, miért pazarolják rá az idejüket, amikor ő csak egy fotómodell. Mindig is kicsit visszahúzódó volt a többi munkatársához képest. Gyerekes stílusa is néha előkerül. Sokszor keveredhet bajba, ha nem vigyáz arra mit tesz és mond, ezekből egyedül szokott kimászni. A segítséget nehezen fogadja, kicsit önfejű, de az egyedisége miatt van. Ő maga nem rajong semmiért, nem követ senkit és nincs példaképe. Tulajdonképpen a maga útját járja, és nem hagyja, hogy keresztültiporja azt valaki. Kiáll magáért, és ha úgy érzi, másokért is. Nem nagyon híreszteli, de a fiúkhoz jobban vonzódik... Határozott egyéniség, nem változtatja meg egyhamar a véleményét. Ha ő eldöntötte, hogy a deszkások bunkók, akkor azok és kész. Sokszor unatkozik, nehezen találja föl magát, ebből lesznek a nagy hülyeségek és az esetleges galibák. Sokszor nyavalyog, ha nem tetszik neki valami, inkább így adja bárki tudomására, hogy elege van és belőle is hamarosan elege lesz mindenkinek. Néha cserfes is tud lenni, szereti piszkálni a többieket. Annak ellenére, hogy magántanuló igazán társasági ember és örömmel jár el otthonról. Ragaszkodó típus és még ha ki sem néznénk belőle, könnyű megbántani és gyakran meg is sértődik. Könnyen kiengesztelhető, egy csokiért bármit.

Élettörténet: A szüleivel sosem volt jó kapcsolata, mind a ketten elfoglalt üzletemberek, sikeres vállalkozást vezetnek és elég fiatalok, kevés idejük jut a véletlen érkezett fiukra. Őt valóban nem tervezték, el is hanyagolták. Ma már vidáman boldogul egymaga egy drága lakosztályban, amit otthonának tekint. Egy fiatal Mary nevű házvezetővel él együtt, akinek szintén abban az apartmanban van a kis lakása, így nem egy helyen élnek. Travis maga keresi a pénzét, semennyire nem támaszkodik a szüleire, akik szeretnek csak úgy spontán beleszólni az életébe. Ez egész kicsi kora óta így megy, de soha sem fog hozzászokni. Fiatalon kezdett el zongorázni, és tehetséges is benne, de nem használja ki, csupán egy hobbi. Énekelni is szokott, amit azért nem annyira szeret. A modellkedést 9 éve kezdte, nagyon fiatalon. Az iskolát emiatt hagyta félbe, azóta is magán úton tanul, nem is szokványos rendszerben.

Hobby: Zongorázás

Foglalkozás: Magántanuló, fotómodell

Extrák: - Nem szívesen mutogatja másoknak a zongorajátékát, kicsit szégyenlős - Gyér ruhás fotózást vállal, de a nadrágjától sosem szabadul meg - Állandó munkája van több magazinnál - Jobban szeret egyedül modellt állni.

Képinfo: A kép nem az én munkám, We heart it-ról származik. (http://weheartit.com/entry/group/5074705)

Engedélyezve: 2015. 06. 11.

Módosítva: 2015. 06. 11. 15:14:23
Módosította: Corn

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).