Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Oswald Crane
Kategória: Yaoi
Feltöltő: linka

Kor: 26 év

Külső leírás: Ovális arcát markáns vonások és élesen kirajzolódó arccsontok gazdagítják. Egyesek szerint ő a tökéletes férfiideál, míg mások szemeiben csak egy átlagos, vagy talán az alatti férfi. Mindkét eset nagyban függ attól, hogy ő épp milyennek szeretné láttatni magát. Liszt-fehér bőre gyönyörű, hibátlan, magába ránt, akár a foszlékony köd, s ha sajátodnak akarod elillan, tovaszökik és csak akkor jön vissza, ha már nem kívánod. Hideg-zöld tekintete ravaszkásan csillog, vékony ajkai mindig mosolyra húzódnak. Kétségtelenül gyönyörű férfi, de a felfelé ívelő ajkai mögött üresség rejtőzik. Divatosan nyírt haja mindig ápolt, tökéletesen rendezett csokoládébarna tincsek és lágyan eső hullámok lágyítanak egyébként komor arcán. Orra egyenes, álla szögletes és telt ajkaival, mély baritonjával gyakran vonja magára a figyelmet. Még azokét is, akik életük során még csak hírből sem hallottak róla. Magas férfi, ám nem haladja meg az átlagot, ugyanakkor még így is riasztóan tud mások fölé magasodni, ha a helyzet úgy kívánja. Teste szépen kidolgozott, de nem pusztán személyes hiúságából, hanem egészsége és munkája miatt is eljár edzeni.

Jellem: Sokan tartják őt kiismerhetetlennek, komornak, undoknak és ijesztőnek. Olyannak, aki vasszigort követel meg, holott semmit nem tett, amivel ezt kiérdemelhette volna magának. Talán a szótlansága teszi, vagy az, hogy másokat figyelmen kívül hagyva mindig csak azt teszi, amihez a leginkább ért, amiben a lehető legjobb; És ez a rideg távolságtartás. Jobb szeret elkülönülni mindenkitől, kedves ugyan, de nem huzamosabb ideig, hiszen úgyis megtalálja azt az egyetlen egy kivetnivalót még azokban is, akikkel látszólag tökéletesen megérthetnék egymást. Nem tűri a logikátlanságot, sem azt, ha valaki gyámoltalannak és tehetetlennek állítja be magát. Lenézi a gyenge embereket és megveti az önsajnáltatást. Ez a kettő talán az egyetlen, amitől még nála is el lehet érni azt, hogy elszakadjon az a bizonyos utolsó cérnaszál. Nem kedves, helyette viszont tapintatos és toleráns. Nem kotnyeleskedik bele semmibe, megtartja az elhangzott titkokat és örök időkre megfeledkezik róluk, ha az érintett úgy kívánja. Számtalan téren ő maga hideg nyugalom, a vehemens arrogancia és a mesteri profizmus. Hideg, mint a fagyos, sötét éjszaka és kéjvágyó, akár a telhetetlen napfény. Mindent elnyel, mindent beragyog, minden az övé! Magához édesget anélkül, hogy azt bárki is észrevenné, de ő magából soha semmit nem ad. Nem osztozkodik, de ha megun, hát ósdi kacatként magadra hagy.

Élettörténet: Mint minden kisgyermeknek, neki is megvoltak a maga álmai; szeretett volna ő lenni katona, rendőr, még akár tűzoltó is, ha az élet úgy hozza neki, ám a sors fordulataként ő maga teljesen más irányba terelődött el, az élete, a személyisége, mindene megváltozott, amikor megszületett a kistestvére. Szerette őt, még akkor is, ha időnként a kénköves pokolba kívánta minden szőke fürtjével és baba-kék szemeivel egyetemben. Testvérével szembeni undorában talán szerepet játszott a tipikus gyermeki féltékenység is, ám az sokkalta valószínűbb, hogy mellette soha nem érezhette magát igazi családtagnak. Hiába volt, aki gondoskodjon róla, hiába figyelték minden csetlő-botló léptét, egyszerűen tudta zsigeri ösztönből is, hogy ő nem tartozik oda. Azok az emberek, akik körében felnőtt ugyanis nem az igazi szülei voltak, nem kötötte őket a vérkötelék, egyszerűen csak befogadták őt, mert más nem tette volna meg helyettük. Nem vezényelte a friss házasokat más, mint az őszinte sajnálat az akkor magára maradt csecsemő iránt. Vér szerinti apjáról semmit nem tud, de nem is foglalkoztatja úgy igazán a kiléte, hiszen évekig megvolt nélküle. Az anyjáról is mindössze csak annyi információt sikerült előkaparnia, hogy fiatalon esett vele teherbe és mikor a fiú néhány hetes lehetett, a lány autóbalesetben elhunyt. Lehet nevezni szentimentális bolondságnak is, vagy valami egészen morbid álomnak, de a tűzzsonglőrködésbe egyedül az elveszített anyja miatt vágott bele, ahogyan a cirkuszi létet is miatta vállalta el.

Hobby: kések - kardok készítése/dobálása, edzés, italozgatás ( Whisky, vodka)

Foglalkozás: Tűzzsonglőr

Extrák: Pálcák, buzogányok, láncok, legyezők, ostorok alkotják az eszköztárát. /// Több, mint nyolc nyelven beszél folyékonyan /// A férfiakhoz vonzódik, ami egy nyílt titok, nem tagadja, de nem is igazolja az állítást senkinek /// Minden helyről, ahol megfordul, beszerez egy vagy két üveg márkás italt /// Viciinek készített karakter.

Képinfo: Nem saját. ( deviantart) ()

Engedélyezve: 2015. 06. 08.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).