Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Alexandra White
Kategória: Yuri
Feltöltő: Kira-chan

Kor: 17

Külső leírás: Alig 168 cm magas karcsú testalkatú. Kortársaihoz képest elég "lapos" mivel mellei nem a legnagyobbak, de azért, mint minden lánynak neki is vannak. Vörös, vállig érő haja általában kócos, mert igazából nagyon nem jár sehova, otthonra meg miért is fésülné ki teljesen vagy vasalná ki. Zöld szemei gyakran álmosságot tükröznek a sok videó játékozás miatt. Ruhatárában szinte csak sportos, laza darabokat találhatunk.

Jellem: Első látásra úgy tűnhet, hogy nem nagyon foglalkoztatja semmi a videó játékokon kívül pedig alapvetően kíváncsi lány. Nincs különösebben meghatározott érdeklődési köre, mert amit érdekesen mutatnak be neki vagy csak valamit meglát és annak találja utána néz és ha elnyerte a tetszését foglalkozik is vele, viszont elég nehéz felkelteni az érdeklődését. Ideje nagy részét videó játékokkal tölti, van mikor egyedül és van mikor a barátaival ülnek gép elé és több órán keresztül fel se állnak előle. Ha épp nem iskolában van képes délutánig is aludni, hogy aztán este vagy gép előtt ülhessen vagy elmehessen akár egyedül akár másokkal valahova. Bulikba csak akkor jár ha nagyon muszáj elmennie néhány barátjával, mert barátokra nem egy alkohollal teli helyen szeretne szert tenni. Azokkal kedves és segítőkész akik felkeltették az érdeklődését, másképp egy elég unott, mogorva lány álcáját veszi fel.

Élettörténet: Amerikában (New Yorkban) született egy, az átlagosnál kicsit jómódúbb családban ezért élt már Japánban és most Franciaországban is. Míg Amerikában élt csak keresgélte azokat a dolgokat amelyek érdekelnék viszont mikor Japánba érkezett megismerte a videó játékok és anime, manga csodálatos világát. Szinte a rabjává vált ezért a jegyei az általános iskolában nagyon változóak voltak, mikor megtiltották neki, hogy túl sok időt ezekkel foglalkozzon szinte kitűnő volt viszont mikor ismét megengedték, mert jobbak lettek a jegyei ismét lerontotta őket, mert iskolába szinte csak aludni járt. Anyukája 15 éves korában elhunyt, apja azóta nagy figyelemmel kíséri Lexát. Nevelőanyja szerencsére nem a filmekben lévő hárpiákat testesíti meg, hanem egy nagyon kedves és figyelmes asszonyt ezért Lexa hamar elfogadta. Franciaországban végül a festészettel is elkezdett foglalkozni, de ezt nem végzi olyan intenzíven, mint a videó játékozást. A középiskolában már magától elkezdett tanulni, de nem túl sokat mégis kitűnő tanuló. Mivel rájött, hogy minden országban más-más dolgokkal ismerkedhet meg elkezdett a hosszabb iskolai szünetekben utazgatni, hogy pár nap vagy hét esetleg hónap alatt megpróbáljon minél több dolgot megismerni.

Hobby: videó játékozás, festés-rajzolás

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: ** nem fogyaszt alkoholt viszont dohányzik ** twitch.tv-n egy elég ismert streamer lett közel 2-3 millió nézettséggel ** van egy fehér husky kutyája aki a Turbo névre hallgat **

Képinfo: Nem én rajzoltam, a kép illusztráció ()

Engedélyezve: 2015. 06. 07.

Módosítva: 2015. 06. 07. 15:03:25
Módosította: Kira-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).