Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Szörnyeteg/Adam
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Onichi

Kor: 20

Külső leírás: Jelenleg több mint két méter magas, egész testét sötétbarna szőr borítja, és hogy igazán csinos legyen, még szarvak is vannak a fején. Lábai és kezei mind karmos ujjakban végződnek, mintha csak egy ragadozó hatalmas mancsai lennének. Az arca is inkább emlékeztet egy kegyetlen állatra, mint arra az emberre, aki egykor volt. Habár szörnyetegként nem túlzottan ügyel a megjelenésére, vannak olyan ruhái is, amik nem szakadtak, hanem az elegáns vonalat képviselik. Szolgálói készítették neki, hátha egyszer belép hercegük életébe a szerelem, ám egyelőre úgy tűnik erre nincs sok esély. Emberként valóban sokkal jobban nézett ki, és nem is csoda, hogy annyira oda volt saját szépségéért. Elég volt rápillantani az arcára, és máris mindenki látta, hogy királyi vér folyik az ereiben. Világosbarna haja válla alá omlott, és az egyetlen amivel hajlandó volt eltakarni, az a hatalmas, csillogó korona volt. A legszebbek talán akkor is a szemei voltak. A tengerkék szempár szinte ragyogott, ám a kedvességnek nyoma sem volt benne. Már akkor is elég magas volt, és inkább sportos mint izmos, köszönhetően a sok lovaglásnak. Mindig kényesen ügyelt a megjelenésére, a ruhái a legújabb divatot követték, és pontosan illettek rá.

Jellem: Kissé nehéz természetű, de mégis mit várunk egy olyan embertől, aki évek óta arra van kárhoztatva, hogy egy szörnyeteg testében éljen távol mindenkitől. Az elszigetelődés sosem tesz jót az ember lelkének, és ez Adam esetében sincs másképp. Mikor átváltozott valóban egy elkényeztetett herceg volt, aki a külsőségekre adott leginkább, és saját maga iránti szeretete mindent a háttérbe szorított. Kétség kívül szörnyen gőgös és önző volt, de a sok pénz és hatalom gyakran teszi ezt az emberrel. Mostanra ezek a tulajdonságok kivesztek belőle, helyét pedig átvette a gyűlölet. Gyűlölet a tündér iránt, aki átváltoztatta, gyűlölet az emberek iránt, akik boldogan élik tovább mindennapjaikat, és gyűlölet saját maga iránt. Képtelen elviselni jelenlegi külsejét, ha tükörbe néz az csak feldühíti, így nem is gyakran tesz ilyesmit. Ám a sok düh és mögött egyáltalán nem ilyen, és szolgálói ezt tudják róla. A szörnyként eltöltött évek rádöbbentették arra, hogy milyen hibái voltak emberként, és mostmár tudja, hogy ezeket nem szabad ismét elkövetnie. A riasztó külső, a dühös mogorva arc mögött tulajdonképpen egy kedves, törődő ember, akinek csak arra van szüksége, hogy ezt valaki kihozza belőle. Ahogy közeledik az átok megtörésének határideje, egyre inkább feladja a reményt, magába fordul, és szinte minden idejét a szobájába zárkózva, magányosan tölti. Kötődik szolgálóihoz, hallgat a tanácsaikra és igyekszik kedvesen viselkedni velük, de néha eluralkodik rajta a tehetetlen düh, és olyankor rajtuk vezeti le. Sajnos, ahogy múlik az idő, egyre gyakoribbak az ilyen kirohanások. Habár hercegként megtanulta az etikettet, tudja hogyan kell viselkedni más emberekkel, hogyan kell udvariasan társalogni, ez a tudás valahova mélyre került, és egyenlőre nem talált motivációt az előásására.

Élettörténet: Királyi családba született, és ehhez illő neveltetésben is részesült. Szülei szerették, mindent megadtak neki, amit csak szeretett volna, és igyekezték úgy nevelni, hogy jó uralkodó váljon belőle. Testvérei nem voltak, így legtöbbször a szolgálókkal, vagy állatokkal játszott a kertben, ha éppen nem kellett valami leendő királyhoz méltó dolgot tennie. A gondok akkor kezdődtek, mikor szülei meghaltak, és ő magára maradt. A hirtelen rászakadó hatalom megrészegítette, és szolgálói nem voltak elegek ahhoz, hogy kijózanítsák. Egyre önzőbbé vált, már nem igazán foglalkozott mások bajaival, csak az érdekelte, hogy neki mindene meglegyen. Egy éjszaka azonban minden megváltozott. Egy öregasszony kopogtatott a kastély ajtaján, bebocsátást kérve éjszakára. A szállásért cserébe csupán egy rózsát tudott felajánlani, ám Adamnak ez nem volt elég. Túl kapzsi volt ahhoz, hogy egy rút öregasszonyt ilyen semmiségért cserébe beengedjen gyönyörű kastélyába. Visszautasította a kérést és elküldte az asszonyt, ám ekkor követte el élete legnagyobb hibáját. A öreg átváltozott egy gyönyörű, fiatal tündérré, aki átokkal sújtotta a herceget, nem törődve annak könyörgésével. A hiú fiút egy szörny testébe zárta, hogy saját maga is megtapasztalhassa, a szépség nem a külsőségeken múlik, hanem az emberek belsője mutatja meg mennyire szépek is igazán. A varázslatot csak egyféleképpen lehet megtörni, méghozzá úgy, hogy a szörnyeteggé változott herceg beleszeret valakibe, és ez a személy viszonozza is az érzéseit. Az átok megtörése azonban időponthoz van kötve, a herceg huszonegyedik születésnapjáig meg kell történnie, különben örökre ebben a testben marad. Az időpont közeledésére az a szál rózsa emlékezteti, amit a tündér ajánlott fel neki. Azóta az este óta pihen a szobájában egy üveggel lefedve, miközben szépen lassan lehullnak szirmai, és elhervad.

Hobby: Varázstükrén át figyelni az embereket

Foglalkozás: Herceg

Extrák: Könyv: Szépség és a szörnyeteg *** Nem csupán őt sújtotta az átok, hanem a kastély teljes népét. Minden ember és állat valamilyen tárggyá változott át. Habár beszélni és mozogni mindannyian tudnak, az életük mégsem az igazi. Reménykednek benne, hogy hercegük időben megtalálja a szerelmet, és így visszanyerhetik eredeti alakjukat. *** Habár a kastélyt még mindig rendben tartják a szolgái, az ő lakrészébe senki sem teheti be a lábát. A szobájában minden tárgy össze van törve, a képek, melyek őt ábrázolják szétszaggatva hevernek a földön, hogy ne emlékeztessék régi önmagára. *** Genemnek

Képinfo: tabeck (http://tabeck.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2015. 06. 04.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).