Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Nina Kann
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Corn

Kor: 18 év emberi mértékkel

Külső leírás: Fekete, hosszú haja a combjáig ér. Mindig kiengedve hordja, selymesen csillog és nagyon puha. Kifejezetten büszke rá, és szeret ápolni. A szemei nyugodt állapotban koromfeketék, ha mérges, akkor vörös és feketébe borul a teljes szeme. Mivel emberek között él, így maradt a szürkénél, ami annyira nem extra, mint a „színváltós”. Ő irányítja, melyik alakját akarja megmutatni. Ez igaz a szarvaira is, amit általában nem enged láttatni. A fején ékeskedők, ugyan is elárulják a rangját, a vérvonalát illetve a családja mivoltát. Mindenkinek egyedi, ezért fél, hogy fölismerné valamelyik régi démoni ismerőse. Szárnyai leginkább szakadt bőr hatását keltik, amikor repül elég néhány csapás és úgy suhan, mint egy igazi madár. Kifejezetten ért ezeknek a használatához, és csak este láttatja őket. Ruhája szakadt, fekete anyagból készült, alul lelógó cafatokkal. Nem ő tépkedte szét, hanem az ellenfelei a démonvilági párbajai során. Kissé uszályos, hátul hosszan lógó, mert eredetileg földig érő ruhadarab volt. Ez alól kikandikál a farka, ami általában visszafelé kunkorodik egy kicsit. Ilyen formában kizárólag a lelkek elfogyasztásakor látható, egyébként meg annyi látszik a teljes alakjából amennyit ő enged a kíváncsi szemeknek. Állítólag ha ilyen formában érintkezel egy démonnal, és ő nem engedélyezi, megégsz… Átlagos ruhákat hord, a kiegészítőket és a sminket kerülni, mindig lapos talpú cipőt húz, mert így sem alacsony (178cm). Nőies alakját mindig kiemeli az adott viselete, de sosem mutat túl sokat magából, a többit a képzeletre hagyja.

Jellem: Cserfes és magabiztos, de azért nem egoista természetű lány, akinek az önbizalmát nehéz megingatni. A világnak sok problémája volt már vele, amerre jár ott pusztítás várható. Démonok csak akkor esznek lelkeket, ha éhesek és nagyon szükségük van rá. Gondolná az átlag… Nina pusztán befűzi a kiszemelt emberi példányokat és minden szívfájdalom nélkül elfogyasztja a lelküket. Megszámlálhatatlan mennyiségű személy tűnt el miatta és a kényes kis szórakozása miatt. Kihasználja, hogy a természet (vagy inkább az alvilág?) hibátlan testtel áldotta meg; szereti elcsábítani a férfiakat, a kisujja köré csavarni őket, hiszen belőlük lesz a legjobb desszert. A lányoknak inkább a külsejével henceg, de annyira nem tipor a lelkükbe, mint férfi sorstársaiknak. Próbál beilleszkedni a „fönti” vagyis a földi életbe. iskolába jár, részmunkaidősen dolgozik eladóként egy könyvesboltban és saját albérlete is van. Ennek egyik oka, hogy „odalent” sem bírták már megtűrni, nevelhetetlennek ítélték. Mivel a halandó emberek között van két képességét tarthatta meg: a lelkek elfogyasztását (jelenleg még nem ítélték koplalásra; lehetetlenség elkapni) és bizonyos mértékig a tűzgyújtó képességét. Ha tehetné, óriási tűzgömbökkel dobálózna az éjszaka, csak a hecc kedvéért. Enyhe piromániája, ami igazából nem csoda. Imád vitatkozni, és ha lehet sosem ért egyet senkivel. A saját álláspontját nem vallja be, a lényeg, hogy ellenkezzen a másikéval. Parázsvitákat bárkivel eljátszik, de mélyebb veszekedésekbe nem megy bele, nehogy el kelljen valamit árulnia magáról. Ebből a szempontból titokzatos; ha kérdezik homályos választ ad, tereli a témát, vagy csak szimplán nem válaszol. Sajnos kezdetleges tudatmódosító képessége nem működik, ezért mással nem kísérletezik. Soha nem visz haza senkit (mármint lehet, eljut a lakásig, de onnan élő ember még sosem tette ki a lábát). A riogatás a mindene. Egyedül a 10 év alatti gyerekeket kerüli, hiszen ők könnyen meglátják benne a démont… Más nem mondaná meg, egyszerű és túl csinos, nagyszájú lány. A sötétben megbújik és képes halálra rémíteni szerencsétlen áldozatát. Ezután velük nem kezd semmit, inkább megszökik, vagy belerángatja őket a saját sötét oldalukba. Ha egy ilyen erős démonnal vagy együtt, emberként nehéz az önuralmat és a saját magad fölötti fizikai kontrollt tartani.

Élettörténet: Démonnak született és démonhoz híven a szüleivel nem volt jó a kapcsolata. Van egy testvére Hack, aki Nina állítása szerint egy halra, vagy egy kockára hasonlít a neve miatt. Először 8 éves korában falt föl egy lelket, innen tekinthető igazi démonnak, majd az első emberét 11 évesen ölte meg, ettől fogva szabadon eresztették. 15 éves kora óta kezdett el erősödni, akkor talált rá nagyon a lelkek fogyasztásának örömére. Az alvilágból alig egy éve penderítették ki. Sosem volt egy jó gyerek és ez felnőtt korára sem változott. Gyakran a bátyja nevelte inkább a szülei helyett, akinek nagy jövőt szánnak. Nina a lázadó természetével próbálta ezt ellensúlyozni; ő már csak azért se lett olyan, amilyennek szerették volna, hogy legyen, amikor tudott rossz fát tett a tűzre kerüljön bármibe, a testvére útját is gyakran keresztezte. Senkire sem hallgatott, utálta a tanácsokat. Az idő múlásával ez egy kicsit csillapodott. „Odalentről” (ő is csak így emlegeti a két világot) gyakran jönnek őt ellenőrizni, hiszen előtte a kapu nem feltétlen áll nyitva, mondhatni szobafogságban van az emberek között. Ezek a személyek kéthetente bukkannak föl nála, az elfogyasztott lelkeket és a jó/rossz cselekedeteit tartják számon illetve átnézik a tudatát. Ezt a száműzetésétől fogva játsszák vele és egyre inkább kezd lege lenni. Minél többet jönnek annál idegesebb, feszültebb lesz, ellenkezik. De ki tudja mit akartnak tőle ezekkel a kísérletekkel…

Hobby: Lélekvadászat, riogatás, futás, festés, olvasás.

Foglalkozás: Eladó (könyvesboltban), tanuló.

Extrák: - A festést különleges anyagokkal végzi; vérrel illetve a „lélek színével”. Elég jól keres a képekkel. – Az olvasás szeretete nagyon kilóg a sorból. Ki gondolta volna? – Valódi arcát csak egy valaki ismeri, nehéz olyan pillanatban elkapni, amikor nem rosszindulatú, tehát nem önmaga. – Imádja a viharokat. Minél nagyobb annál jobb, vágya, hogy belécsapjon egy villám. – Nem fél a haláltól illetve a tettei következményeitől. – Nem szokott hazudni. – Tus kedves is lenni. Néha. Csak ismerni kell, mikor nem cselszövésből történik egy gesztus. – Az iskolában néha játssza a hibátlan tökéletes tanuló szerepét, ha éppen nem borul el az elméje.

Képinfo: A kép nem az én munkám, We heart it-ról származik. (http://weheartit.com/entry/group/7976859)

Engedélyezve: 2015. 06. 02.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).