Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Floran
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Onichi

Kor: Ismeretlen

Külső leírás: Mondhatnánk, hogy olyan, mint egy tipikus angyal, ez azonban nem teljesen fedi le a valóságot. Arca valóban finom vonású, hibátlan, mintha egy freskóról lépett volna le, ami egy felcicomázott régi templomban lóg. Azonban az ő szürke szemei sokkal több erőt és keménységet sugároznak. Ha valaki beléjük pillant nem azt a finom szeretetet és gondoskodást látja, amit vár. Talán ez teszi olyan különlegessé. Tincsei is eltérnek a megszokott hosszú, folyóként aláomló hajkoronától. Sokkal jobban kedveli a rövid frizurát, mert ha nem is néz ki olyan jól, sokkal praktikusabb repülés és harc közben is. A legtöbb angyal ugyan még tartja magát ehhez a hagyományhoz, ő már hosszú évszázadok óta váltott, kivívva ezzel sok társa nemtetszését. Bőre egészen fehér akár a porcelán, ám szárnyai még ezt a fehérséget is túlragyogják. A tollai szinte már lehetetlenül fehérek, és vakítóak ha rásüt a napfény. Kényesen ügyel a tisztaságukra, hiszen ezek teszik őt azzá, ami. Magas, karcsú, de izmos, a repülés, a harcok megedzették mióta szolgálatba állt. Ruhái nem túl feltűnőek, törekszik az egyszerűségre, kerüli a rikító színeket. Többnyire fehér nadrágot és inget visel szürke hímzéssel, vagy fordítva. Szereti a visszafogott mintákat, ezt az egyet elviseli a ruhákon. Cipőt nem szeret viselni, csak olyankor húz a lábára, ha tudja hogy hosszabb időt kell a földön sétálva eltöltenie, más esetekben inkább kiélvezi a természetet a talpa alatt. Jobb kezének hüvelykujján egy ezüst gyűrűt visel, amibe személyre szabott kód van belevésve. Ez az egyéni azonosítójuk, a kulcs, amivel bejuthatnak azokra a területekre, ahová csak angyalok léphetnek, így nem csoda, hogy nagyon ügyel rá. A bal kezén lévő fekete szalagból készült karkötőt csupán kedvtelésből hordja, és hogy valamivel megtörje a túlzott fehérséget, ami árad belőle.

Jellem: Talán a jelleme az, amivel a legjobban kitűnik az angyalok közül. Őket tartják a legbékésebb, legnyugodtabb népségnek, ám persze ez is csak nagy általánosítás. Floran csak a nyugodtságot őrizte meg, a legnehezebb helyzetekben is képes hideg fejjel gondolkodni. Kiváló stratéga, jól méri fel a helyzetet, és igyekszik megtalálni a megfelelő megoldást. A tervek kivitelezésével azonban néha akadnak problémái. A modora már közel sem olyan finomkodó, óvatos és körüljárós, mint a legtöbb angyalé. Sokkal határozottabb, és ha valami nem tetszik neki, azt azonnal az illető tudtára adja, nem törődve azzal, hogy mi lesz róla a véleménye. Vitatkozni kifejezetten nehéz vele, mert ragaszkodik a véleményéhez, és csak nyomós érvek hatására hajlandó megváltoztatni azt. A hatalommal rendelkezők iránti tisztelete kimerül saját feletteseiben, mindenki mást ugyanúgy kezel. Eléggé felvágták a nyelvét, rezzenéstelenül képes visszabeszélni bárkinek, legyen az vámpír úr, vagy vérfarkas klán vezető. Kifejezetten szereti a nagy szócsatákat. Azokat a magas rangú lényeket, akik nem sértett szörnyként támadnak rá, hanem képesek szóban visszavágni, sokkal jobban megbecsüli, mint ostoba társaikat. Nehéz kivívni a tiszteletét, és saját vezetőin kívül ez eddig nem sokaknak sikerült. Mindezek mellett hűséges, kitartó, elhivatott angyal, aki bármit megtesz azért, hogy jól végezze feladatát. Sokan nem gondolnák, de kedves is tud lenni, ha az illető megérdemli, sőt a humorérzéke is kifejezetten jó. Az erőszakot nem kedveli annyira, először mindig szóval igyekszik meggyőzni ellenfeleit, és csak akkor kerülnek elő a fegyverek, ha ez a terv nem sikerült. Kiváló érzéke van hozzá, hogy megérezze mások szándékait. Ez nem mágia, csupán tudja, ha valaki nem teljesen olyan, mint mutatja magát. Érzékeny a gonosz kisugárzásra, de ezzel a legtöbb angyal így van.

Élettörténet: Habár az angyalok gyönyörű, földöntúli lénynek tűnnek, akik csak valami varázslat folytán kerülhettek a világba, ez egyáltalán nem igaz. Ugyanúgy vannak városaik, persze varázslat tartja őket a felhők közt, ugyanúgy szeretnek, és ugyanúgy házasodnak, mint egy ember, csak ez náluk hosszabb időre szól. Floran is szerelemgyereknek tekinthető. Szülei nem voltak magas rangú, régi családból származó angyalok, teljesen átlagosan élték mindennapjaikat. Látogatták a világ azon részeit, ahová ember még nem tette be a lábát, élvezték a békét, és a nyugodt életet. Hamar kiderült azonban, hogy fiuk nem ezt az életet fogja választani. Mikor elég idős lett, úgy döntött izgalmakra vágyik, hasznosnak akarja érezni magát, tenni akar a világért, így jelentkezett őrangyalnak. A tanulóidő hosszú és nehéz volt, de kitartott aminek meg is lett a gyümölcse. Az egyik legjobbá vált, bár sajátos természete néha megbotránkoztatja feletteseit, tudják hogy pont ezért fontos számukra. Sok olyan feladat van, amit más, kevésbé karakán angyal nem tudna elvégezni. Az évek alatt sok befolyásos lényt, angyalokat, vámpírokat, varázslókat, és számtalan mást ismert meg, a vélemények pedig erősen megoszlanak róla. Van saját kis lakhelye az angyalok világában, de ritkán tölti ott az idejét, gyakrabban van küldetésen. Ha mégis akad egy-egy nap, mikor végre szabad, akkor meglátogatja szüleit és testvéreit. Gyakran kapja meg tőlük, hogy ideje lenne találnia valakit, hiszen az élete csak úgy lehet teljes, de az ilyen beszélgetések többnyire hamar a semmibe fulladnak, mert Floran nem szándékozik reagálni semmire.

Hobby: zenehallgatás (furcsa, de rajong az emberek írta komolyzenéért)

Foglalkozás: Őrangyal

Extrák: A világukban az emberek tudnak a természetfeletti lények létezéséről, tisztában vannak vele, hogy ott ének köztük, de ez így normális. A fajok közti keveredés is megszokott, bár vannak olyan lények, akik erősen kerülik az ilyesmit. *** Az emberek kezdetben isteni teremtményként tekintettek az angyalokra, templomok falára festették őket, összekötötték a vallásukkal, ám később rájöttek, hogy semmi ilyesmiről nincs szó. Jelenleg is tisztelik őket, hiszen tekintélyt parancsoló, felsőbbrendű lények, de inkább amolyan berögzülés ez, mint hogy a vámpíroktól rettegni kell, mert gonoszak és kegyetlenek. *** Az őrangyalokat nem úgy kell elképzelni, hogy egy embert követnek, és vigyáznak rá a haláláig, ez is csupán egy régi tévképzet. Az angyalok feladata, hogy rendet tartsanak a világban, hogy ne engedjék összeomlani az egyensúlyt a jó és rossz lények közt. Ha kell tárgyalnak, alkudnak, harcolnak, és akár ölnek is, ha úgy tűnik valami veszélyeztetheti a törékeny harmóniát. Egyéb dolgok nem érdeklik őket, ha nem muszáj nem avatkoznak be se az emberek, se egyéb lények életébe. Tőlük aztán szabadon gyilkolhatják egymást az emberek, háborúzhatnak egymással a vámpírok, amíg a mérleg nyelvei kiegyenlítődve maradnak.***Varázserejük természetesen van, ám saját belátásura van bízva, hogy mennyit használnak fel ebből. Floran inkább csak gyógyításra használja, sokkal többre tarja a fegyverrel való küzdelmet. Leginkább kardot használ, de íjászkodásban is jeleskedik, ha a helyzet megkívánja. *** Van két húga, akik még szüleivel élnek. *** Genemnek

Képinfo: tincek-marincek (http://tincek-marincek.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2015. 06. 01.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).