Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Arrius Quintus Corvus Maximus
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 42

Külső leírás: Magas, szikár, mégis erős testalkatú férfi. Az izmai harcban edződtek kőkeménnyé, ahogy az egész megjelenése is ezt tükrözi. Olykor félelmet keltő komorsággal szemléli a környezetét, egy vérbeli katona alaposságával és intelligenciájával. A tekintete kemény és szigorú, ami csak ritkán enyhül meg, ha egyáltalán megtörténik. Túl sok mindent látott már az a viharszürke szempár ahhoz, hogy közömbösen szemlélje a világot. A haja sötétbarna, amit egészen rövidre vágva visel, ahogy a háborús évek alatt megszokta. Az arcán egy vékony fehér heg húzódik keresztül, még komorabbá téve a külsejét, de nem ez az egyetlen harcban szerzett sebe, a teste többi részén is akad még belőle amiket általában eltakarnak a ruhái. Ritkán mosolyog, szinte soha, a vonásai felett épp olyan engedelmességgel bír, mint egykori katonái fölött. Magas rangjához mérten megengedhetne magának bármilyen kirívó öltözetet, ékszereket, ő azonban sosem szerette a felcicomázott gúnyákat. Egyedüli ékszer amit visel, két arany karpánt Mars isten képével, amit első győzelme után kapott az apjától.

Jellem: Komor, gyakran elmerengő férfi. Tudja mikor beszéljen és mikor ne, mindig megfontolja a szavait mielőtt bármit is kimondana. Nem hallgatag, de nem beszél fölöslegesen. Megveti a felszínességet, az árulást, s ezzel együtt az udvari életet sem kedveli túlzottan. Győzelmei után többször is előléptették, majd mikor eljött az ideje hogy visszavonuljon, egy cseppet sem bánta, hogy otthagyja a harcmezőt. Rengeteg birtoka van szerte Itáliában ahol nyugodtan élhet, hatalmas vagyona amivel bármilyen fényűzést megengedhet magának, rabszolgái, akik hűségesek az urukhoz. Arrius ragaszkodik a fegyelemhez, nem tűri a rendbontást, nem kínozza a rabszolgáit, de a büntetéssel sem tétovázik ha rászolgáltak. Miután az élet legtöbb rútságát megtapasztalta, kedveli a szépet, a különlegeset, képes meglátni az apróbb dolgok értékét is maga körül. Erényei közé sorolható még a türelem, ugyanakkor ezt a türelmet is nagyon gyorsan elveszíti, ha ostoba, hasznavehetetlen emberek veszik körül. Nem tolerálja a hibákat, mindennek úgy kell történnie ahogy azt ő megparancsolja, ha pedig mégsem, akkor a büntetés sem késik. A tanult emberek társaságát mindig értékeli, ahogy az önálló gondolatokat is, de csak mértékkel, ameddig nem lépik át vele szemben az általa felállított határt.

Élettörténet: A Római Birodalom fővárosának szülötte, egy gazdag patrícius egyetlen örököse. Az anyja egy befolyásos konzul lánya volt. Arriust a legjobb tanítók készítették fel arra, hogy az apjához méltón tudja irányítani a birtokait, értsen mindenhez amihez kell, majd még fiatalon a császár katonái közé állt, ahol egyhamar elismerést és hírnevet vívott ki a harci képességeivel. Az ötödik légió parancsnokává nevezték ki. Békeidőkben a birtokok ügyeit intézte, bár ilyen nem sok volt hisz a birodalom egyre csak terjeszkedett a hódításaik során. Sosem akart magának feleséget, egyik szeretőjétől van egy tizenhárom éves fia. Az utolsó csatájában súlyosan megsérült, a felépülés sokáig tartott ugyan de sikerült, eközben viszont már leváltották a tisztségéből, nem is hitték hogy életben marad, Arrius viszont nem kérte hogy helyezzék vissza, ehelyett inkább a legkedvesebb birtokára ment, hogy ott éljen. Úgy döntött elég volt a harcból és a vérből, és inkább az élet másik oldala felé fordítja a figyelmét.

Hobby: olvasni, lovagolni, vadászni, fürdők látogatása, hasznos eszmecserék folytatása

Foglalkozás: vagyonos földbirtokos, volt légionárius

Extrák: Jól bánik a rabszolgáival, amit nagyon kevés patrícius mondhat el magáról, de Arrius sem hangoztatja.*** Részben azért nincs felesége, mert nem akart, másrészről viszont bizonyos vágyak teljesen más irányba hajtják, sokkal jobbal élvezi a csinos fiúk társaságát. Ez akkoriban megszokott volt. Nyilvánosan ugyan nem beszéltek róla, de nem is botránkoztatott meg senkit, főkent mert egyes pletykák szerint maga a császár is élvezte néha férfiak társaságát.***Ha az ételről van szó, nem tűr semmilyen pazarlást.***Nem szereti a hideget és a rendetlenséget sem.*** Mindig nagyon későn tér aludni, élvezi az éjszaka csendjét és békéjét, gyakran sétál olyankor a birtokon, vagy csak áll az erkélyen a sötétet fürkészve.*** Történelmi szerepjátékhoz készült(Róma, a császárság korában)***Foglalt.

Képinfo: A kép nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2017. 07. 13.
2019. 06. 06.

Módosítva: 2019. 05. 10. 01:02:27
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).