Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Milla Harley
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Corn

Kor: 17 év

Külső leírás: Világosbarna haja a háta közepéig ér, szemei aranybarnák és mindig vidáman mosolyognak vissza rád. A kapucnis pulcsik a kedvencei, amiket gyakran rövidnadrággal visel. 170cm magas átlagos testalkatú. Sportcipőben járt, igazán lányos ruhákban vagy olyan szoknyákban ami alatt nincs egy kis rövidnadrág, igen ritkán látni. A fülhallgatója állandó kiegészítő, a telefonja folyamatosan játssza a zenéket ha eszik, órán van, edz vagy ilyesmi. Van egy maszkja amit gyakran húz, de ha nem akkor is ott lóg a nyakában. Ennek külön oka is van, amiről nem szokott beszélni... Úgy lát a sötétben mint a macskák, sosem jelentett számára nehézséget fölkapaszkodni egy tetőre, vagy annak gerincén sétálgatni. Ha gyanúsan leng az egyik vezeték a villanypóznán, lehet ő ugrott át rajta játszi könnyedséggel. Fizikai adottságai ezzel szemben átlagosnak tűnnek.

Jellem: Milla egy zárkózott lánynak tűnhet, egészen addig amíg meg nem ismered közelebbről. Annak akit a szívébe fogad kinyílik mint egy virág és be nem áll a szája. Szeret beszélni, de nem mindenkivel. Ha nem tetszik neki valaki egyszerűen kerüli a válaszadást és eljátssza nem érti mi van. Sohasem bánta ha véletlen hülyének nézik az elforduló viselkedése miatt. A bántások úgy tűnhet leperegnek róla; szeretné és tudja is tartani a látszatot, viszont eljutnak a lelkéig. Érzékeny személyiség amit szeret nem kimutatni túlságosan, a haját is gyakran fésüli az arca közelébe, hogy elbújhasson mögé. Leginkább azért próbál meg tartózkodó lenni, mert mindig is a "jó kislány"-t kellett játszania. Valójában imád lőni és verekedni, amit azért annyira nem tud. Célozni viszont annál inkább, gyakran ki is használja mert baseball játékos. Szeret ábrándozni, amikor csöndben bambul maga elé senki nem tudja mi járhat a fejében. Sérüléseit gyakran tapaszokkal fedi, ogy ne kérdezősködjenek felőlük annyit. Az osztályban van jó néhány barátja, velük szokott együtt lógni iskola után is. Lövészetről megismertekkel is találkozik, de velük inkább este amikor sötét van; és hát lehet itt-ott kipróbálni az új szerzeményeket... Erről sosem mesélne senkinek, olyankor még a maszkját is magasabbra húzza az arcán, más ruhákban van és mindenki csak "Blu"-nak hívja. Gyakran osztogat parancsokat, szinte kikel belőle az az énje akit napközben magára zár. Sosem gondolkozott azon, hogy saját bandát alapítson, mert valójában tart attól, hogy senki nem csatlakozna hozzá amikor ő teljes mértékben a főnök. Ettől függetlenül jól kijön másokkal, de a csapatmunkát nem szereti. Akár legyen iskolai elfoglaltság, paintball meccs ő egyedül szereti mindezt véghez vinni. Erről való leszokása érdekében űz csapatos sportot.

Élettörténet: Egészen 8 éves koráig megfordult a világ számos országában, szinte sosem volt állandó lakhelye. Ennek köszönhetően gyerekkora is zűrzavaros volt. Sokat sportolt, de mindet csak magányosan mert ideje nem lett volna beiratkozni sehova. Tanult harcművészetet, vívást és még gátfutást is próbált. Mindezt addig amíg meg nem állapodtak. Azóta már nem költöznek és ennek örül is. Anyja fejlesztő pedagógus és tanár az édesapja "bizniszel" sosem válaszol amikor kérdezik mivel foglalkozik, mert valójában ő sem tudja pontosan. 10 éves kora után kezdett el eljárni otthonról, ezt a szokását a mai napig tartja. Szinte csak akkor megy haza, ha muszáj. Ebben az életkorban kezdett el tetőkre mászni és hasonlók, talán ilyenkor kezdett derengeni a szülők számra, hogy valami nincs rendben. Különösebben nem foglalkoztak vele, így 12-13 éves korára szinte "elvadult". Sok-sok nevelésnek köszönhető, hogy ennyire vissza tudták fojtani heves természetét, bár ezzel a bezárkózást érték el leginkább, a parancsnok akkor is ott él benne. Ezek után lemaradt tanulmányaival és évet kellett ismételnie, de ennek ő örült a legjobban. Maga mögött hagyta a sugdolózó osztályt és egy olyan helyre került ahol senki sem ismerte, tiszta lappal kezdett. Most is velük van és az iskolai baseball csapat tagjainak nagy része is közülük való. Az iskolában a "rémes" korszakához képest javuló tendenciát mutat és keményebben küzd azért, hogy kedvesnek ismerjék meg és ne lázadónak. A kellően udvarias, kissé csöndes lány természetét 14. életévének vége felé vette magára és tartja azóta is. Egyesek szerint ez már lassan skizofrén dolgokba hajlik, ahogy egyre idősebb lesz. Ő azonban erre csak legyint.

Hobby: Lövészet, paintball, baseball, zenehallgatás.

Foglalkozás: Tanuló.

Extrák: - A maszkját valójában az asztmája miatt hordja. - Sokat alszik de ettől függetlenül reggel mindig álmos. - Fél a mély víztől amit nem szokott bevallani. Nem valami biztos úszó. - Amikor lövésnél céloz, állítólag előre látja hova megy majd a találat. Állítólag... - Macskaszerű? Lehetséges. - "Blu" nevét valójába igazán egyszerű okból kapta; a fülhallgatója kéken világít így csak a "blue" (angolul kéket jelent) szóról levágták az "e" betűt társai és meg is született a becenév.

Képinfo: A kép nem az én munkám, We heart it-ról származik. ()

Engedélyezve: 2015. 05. 30.

Módosítva: 2015. 05. 30. 13:47:42
Módosította: Corn

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).