Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Luna
Kategória: Fantasy
Feltöltő: chris_wanderer

Kor: 23 év

Külső leírás: 165 cm magas, termetre karcsú. Vállánál nem sokkal lentebb érő haja különleges: egészen fehér, számára ismeretlen okokból kifolyólag. Szeme sötétszürke, éjszakai fényben már-már ezüstös. Arca európai vonalakat mutat, tekintete nyílt, érdeklődő, és látszik rajta a folyamatos figyelem, amit környezete iránt tanúsít. Ékszereket nem visel, kivéve a három ezüstgyöngyöt, amelyeket a bal fülében, egy ezüstláncra fűzve hord. Öltözék: szerzetesi ruhákat alakít át a saját méretére (és női szabásra), azokban jár.

Jellem: Érdeklődő, nyílt, optimista és naiv. Az emberi kapcsolatok és a való élet bármely más terén aligha lehetne tapasztalatlanabb (okát lásd lentebb), és könnyen megbízik bárkiben; hiszi, hogy az emberi nem alaptermészete jó. Hősi legendákon nőtt fel, ezért nagyra tart és megbecsül minden erényt. Tudja, hogy az életben fontos feladata van, amit azonban pontosan nem ismer. Ennek ellenére nem érzi magát elveszettnek, bízik benne, hogy mindent meg fog tudni a maga idejében.

Élettörténet: Huszonhárom éve nevelkedik Tibet egy rejtett zugában, egy kisebb erdőben épült kolostorban. Az egyetlen ember, akit ismer: a nála tizenhat évvel idősebb nevelője, Li Wei, egykori szerzetes. Luna, mióta az eszét tudja, ki nem tette a lábát a hegyek melletti erdőségből. Li Wei nem engedte őt el, ahogyan egyetlen más embert sem engedett a kolostoruk közelébe. Ennek okát soha nem árulta el. Sok minden mást azonban igen: Lunának meg kellett tanulnia szinte mindent, amit ember csak tudhat: matematikát, természettudományokat, nyelveket, történelmet, különböző vallásokat és legendákat, irodalmat és művészeteket a világ minden tájáról. Bár nem is találkozhatott velük, csak annál lelkesebben tanulmányozta az embereket és viselkedésüket, régi történetekből, Li Wei beszámolóiból és modern pszichológiai szakkönyvekből egyaránt. Tizenhat éves korában megtudta, hogy nőként nem is nagyon lenne helye a megszentelt földű Tibetben, de mikor ezt szóvá tette, Li Wei annyit mondott: az ő helyzetére más szabályok vonatkoznak. Ekkortájt tudta meg azt is, hogy ha eljön az ideje, majd be kell költöznie az emberek közé, a városba, és onnantól majd velük kell élnie, miközben teljesíti feladatát, amelyről Li Wei még ekkor sem volt hajlandó semmit elárulni. Luna alig várja, hogy eljöjjön ez a bizonyos pillanat, azonban nem kételkedik benne, hogy Li Wei tudja, mit csinál, ezért nyugton marad.

Hobby: Szeret játszani bármely vonós hangszeren (kedvence a kothó), térképeket tanulmányozni, illetve szenvedélye bármilyen új dolog megismerése, ami egy kicsit is túlmutat korlátolt életterén.

Foglalkozás: Aszkétaéletet él: házimunkát végez és tanul.

Extrák: Álma, hogy körbeutazza a világot. Bár Li Wei-nek nem beszélt róla, lassan készen lesz az útitervével. Ezen kívül nagyon érdeklik még azok a (számára) titokzatos dolgok, amiket úgy hívnak: "barátság" és "szerelem". *** Nem tudja, miért, de elemében érzi magát holdfényes éjszakákon. *** Nagyon gyorsan tanul. *** Bármilyen házimunkát "jeles eredménnyel" végez el. *** Hét nyelven beszél: latinul, angolul, németül, oroszul, japánul, kínaiul és spanyolul, írásból megérti az ógörögöt, néhány arab és ősi indián nyelvet is. *** Bármilyen sokat tanított is neki, nevelője soha nem adott fegyvert a kezébe. *** Li-Wei gyakorlatainak hála, koordinációs képessége kiemelkedő, tökéletesen ura a saját testének. *** Nagyon ragaszkodik a gyöngyökhöz, amelyeket fülbevalóként hord.

Képinfo: nem saját (vágtam, mert széles, az eredeti ez: http://images.forwallpaper.com/files/thumbs/preview/30/307884__ninja-girl_p.jpg) (http://kr.forwallpaper.com/wallpaper/ninja-girl-307884.html)

Engedélyezve: 2015. 05. 27.
2015. 06. 13.

Módosítva: 2015. 06. 13. 12:46:24
Módosította: chris_wanderer

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).