Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Elias Chase Shepard
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Eshii

Kor: 37 éves

Külső leírás: Magas, korához képes izmos férfi a harmincas évei végén, akinek bőre sápadt, néhol anyajegyekkel borítva. Szemei alatt gyakran mély szarkalábak éktelenkednek a kevés alvás miatt, máshol az öregedés első ráncai gyűrik bőrét. Ennek ellenére nem őszül, egy szál haja sem. A sötétbarna, vastag szálú haja hátul rövidebbre, felül pedig hosszabbra van hagyva, melyet mindig hátra zseléz, amióta csak eszét tudja. Szemöldöke hasonló színben pompázik vastagan, szép ívvel. Orra sasorr, nincs ezen mit szépíteni. Felső ajka sokkal vékonyabb, mint alsó, ámbár az összkép, mikor teljes szívből mosolyog velük, felbecsülhetetlen. Ennek ellenére legtöbbször csak gúnyos vagy mindent tudó hasonmásra húzza őket, amelyektől ijesztőbbé válnak amúgy is karakteres és éles vonásai. Dús, de rövid szempillákkal körülölelt, csokoládé barna szemeiben mindig ég a tettrekészség lángja. Mindent lát velük, sőt, ha az agyát is használja hozzá át is lát. Ruhája kissé ódivatúnak tűnhet a mai világban, s az is. Civilben is mindig elegánsan öltözik, ing, szépen vasalt nadrág. Pár pólója és egy-két farmernadrágja akad csak a szekrényben, amikor a ház körüli munkák ritka alkalmával vesz fel. Ékszert nem visel, ha csak az oldalán simuló fegyver nem számít annak.

Jellem: A felszínen egy nyugodt és türelmes férfit mutat a nagyvilágnak, aki megértő emellett higgadt. Arcára párszor mosoly is kerül, tud viccelődni és a csapatmunkára is képes. Bár, ezek is bőven megtalálhatók jellemének színes skáláján, nem ennyiből áll. Hisz mint minden ember, így ő is komplikáltan egyszerű, s ha lehet még jobban, mint az átlag. A hosszú évek alatti tapasztalatai szívesen felhasználja élete minden terén, nem fél cselekedni. Nem könnyen, sőt, egyáltalán nem irányítható típus. Makacs, amit ő elhatározott, arról lehetetlen lebeszélni. Akadtak ebből gondjai, nem egyszer, de azt vallja túl öreg ő már a változáshoz, emellett jó így neki. Hajtja a tettre készség, az igazságra való éhsége, az egyenlőségért harcoló lénye. Nem naiv, sosem volt az, tudja milyen mocskos és helytelen ez a világ. pontosan ezért dolgozik teljes erőbedobással, pontosan ezért tud fittyet hányni pár felső utasításra. Nem egyszer rakták már ezért másik osztályra, ahol csak még jobban megszívta magát tudással. Nem vágyik az újra és a szépre, a kényelem és hasznosság híve. Lakása és ruhái is ezt tükrözik, ahogy a viselkedése is. Kitartó, képes alig pár órát aludni, hogy haladjon egy-egy üggyel. Komoly, nagyon komoly, oly annyira, hogy egy kis komolytalansággal ki lehet hozni a nehezen féken tartott sodrából. Nehezen lehet rajta fogást találni, talán az egyetlen kézzel fogható dolog a kislánya, akiért él és hal. Ő az első, aki érmét dob egy hajléktalannak, vagy akár meghívja magával egy ebédre. Nem spórol, s mivel van elég pénze szereti jobb dolgokra költeni. Nem szereti a változást, vannak bizonyos dolgok, amiket évek óta ugyan úgy csinál. Ettől függetlenül nincsen napi rutinja. Remekül viseli a vér látványát és szagát, rengeteg szörnyűséget látott már életében, s hiába mondja, hogy újat nem tudnak neki mutatni már az emberek, ő is nagyon jól tuja, hogy nem így van.

Élettörténet: Szegény negyedben nőtt fel, ahol csakis három választása volt egy fiúgyereknek: vagy a bányába megy dolgozni, s reménykedik, hogy nem robbantják rá; vagy nem dolgozik s drogügyletekből él meg, s végezetül, vagy elmegy rendőrnek. Ő az utóbbit választotta, nem csak becsületes neveltetése miatt, hanem mert az apja is rendőr volt. Persze, egy zsaru nem keresi magát halálra, ha elvesz egy tanítónőt s családot alapítanak meg végképp nem. A Shepard családnak meg még három gyereke is született, így a közös kis pénzüknek mindig volt bőven helye. Elias Chase – első nevét apja, másodikat pedig anyai nagyapja után kapta – apja nyomdokaiban lépett, mint a család egyetlen fia. Kamaszként akadt vele pár gond, de ugyan, melyik hormontól túltengő fiatal nem csinált bolondságot? Céltudatosan akart mindig is jót tenni, emellett apjára is felnézett, hisz az öreget nem lehetett soha semmivel megvesztegetni. Így indult el a Rendőr Akadémiára, ahol remekül teljesített. Idáig a fiatalabb Shepard élete jó volt, szépen csordogált a medrében. Huszonkét évesen megismerkedett egy lánnyal, s hiába anyja nagy jelenete, elvette. Nos, igazából csak azért, mert úton volt a kis Emma Shepard, amit az apja nem akart semmi pénzért elszalasztani. Fiatal járőr volt még ekkor, aki imádta a munkáját, az igazságszolgáltatást és a várandós nejét. Aztán az egész kezdett szépen lassan a darabjaira hullani: rájött, mennyire korrupt az igazságszolgáltatás, hogy nem azok érdemét nézik, kik a sebesültek és gyengék, hanem annak, ki tud többet tejelni. Egyre többet dolgozott, aminek következte képen a felesége elvált tőle hat év után, magával véve a kislányukat. Ezek után pedig már annyi visszarántó erő sem volt otthon, mint addig: egyszerűen a munkája lett az élete, otthona. Kezdte nem érdekelni ki mit mond, s pontosan ezért rakosgatták egyik osztályról a másikra: volt a bevándorlásin büntetésből, a szexuális bűnügyeknél, gyilkosságin, minden osztályt megjárt már a belsőellenőrzésen kívül. Hiába voltak rakoncátlan megnyilvánulásai, a munkájára soha nem volt panasz. Az egyik legjobb megoldott ügyek nyomozója.

Hobby: , megoldatlan ügyek átnézése, bakelitlemezek gyűjtése, különleges szivarok kipróbálása.

Foglalkozás: Nyomozó

Extrák: Dohányzik, már bő húsz éve. S hogy fél e a ráktól? Állítása szerint hamarabb lövik le. *** Hatalmas nagy az ismeretségi köre. Van egy pár behajtatlan szívessége, amik egy jó cél érdekéért tartogat. *** Lányát ritkán látja, egyrészt a munkája miatt, másrészt a volt felesége új pasijával sincs valami jóban. A távoltartásit se kéne megszegnie… igen, ennyire nincsenek jóban. *** Remekül tud lőni. *** Foglalt.

Képinfo: A kép nem sajátom csupán illusztrációként szolgál. ()

Engedélyezve: 2015. 07. 10.
2018. 05. 17.

Módosítva: 2018. 05. 16. 12:30:38
Módosította: Eshii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).