Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Seo Yuzuki
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Izumo-san

Kor: 17

Külső leírás: Teljesen átlagos magasságú, 163 centi, normális testsúllyal. Középhosszú, válla alá érő barnás - talán kissé zöldes - tincseit oldalt egy laza lófarokba kötve hordja. Húzott barnás vörös szemei vannak. Legtöbbször az iskolai egyenruhájában látni, ami egy fehér ing, nyakánál mindig lazán kigombolva az első gomb, piros masni. Szürke blézer az iskola monogramjával, és combközépig érő kék rakott szoknya. Nem hord zokni az egyenruhához. Iskolán kívül sportosabban kissé fiúsan öltözködik, ami passzol a személyiségéhez is. Arcán mindig minden tükröződik, sokszor unott vagy éppen mániákus fejjel nézi a világot.

Jellem: Ő az az ember, akit nagyon kevesen kedvelnek. Nagyon könnyen felhúzza az embereket, nem veszi a célzásokat megy a saját feje iránt. Nyers és őszinte, emiatt pedig bizonyos helyzetekben igencsak bunkónak tűnik. Kitartó, ez bizonyosan el lehet mondani róla. Akár kissé butának is lehetne nevezni, nagyon gyakran félreérti a szituációkat, amikbe belekeveredik. Ha valamilyen sportról van szó, az emberek menekülnek előle, borzalmas csapatjátékos. A maga módján segítőkész. Nem igazán érdeklik a többiek, hangosan nevet, és hülyeségekbe rángatja bele a barátait.

Élettörténet: Szüleivel él, van egy bátyja, aki már az egyetemen tanul. Nem túl sok mindent lehet róla megtudni, a hátteréről, de egy teljesen normális családból való. Közel laknak a iskolához, így van hogy biciklivel megy, valamint a vonatállomáshoz így van hogy vonattal. Az osztályban Chiyóval barátok, hiszen egymás mellé lettek ültetve, és így ismerték meg egymást. Nozaki ki nem állhatja, de remek karakterként szolgál a mangájának a mellékszálában. Továbbá az egyik elsős fiúval ismerik egymást, egy félreértés kapcsán. Ő a kórus Lorelei-ja, mivel jellemével ellentétben angyali hangja van, Kashimát ő próbálja énekelni tanítani.

Hobby: éneklés, kosárlabda, mások idegesítése

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Július 17.-én van a születésnapja. || A kórus klubnak a tagja, de van hogy egyedül énekel iskola után a teremben. || Kedvenc tantárgyai a matematika és a történelem, de nem jó japánból. || Kedvenc ételei a sushi és a sült csirke. || Wakamatsu nem tudja, hogy ő Lorelei || Anime: Gekkan Shoujo Nozaki-kun

Képinfo: Nem az enyém,csupán illusztráció (google csodái)

Engedélyezve: 2015. 05. 13.

Módosítva: 2015. 05. 13. 10:27:07
Módosította: Izumo-san

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).