Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Aiden Jessica Rochester
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Izumo-san

Kor: 16

Külső leírás: Magas, sportos lány, évek óta kosarazik és talajtornázik, látszik is rajta. Minden mozdulatában az egész lényében. Mindenki egy égimeszelő a családjában, ő még a legalacsonyabb a maga 172 centijével, ami azért lányoknál már magasnak számít. Hosszú, enyhén hullámos tincsei mindig arrafelé állnak amerre akarnak, nem engednek a fűsé terrorjának. Aiden többek között ezért növesztette meg a haját, hogy a súlytól majd talán kap is valami formát. Színe olyan, mint a tea, néha vörös néha barna. Arcán a szemei e legszebbek, mivel nem tudod mondani körülbelül milyen színűek. Néha sárgás-barnának néha feketének látod. Fejét mindig díszíti egy szalmakalap, több is van neki, és nagyon szereti őket. Öltözködését tekintve se nem fiús se nem lányos. A laza, sportos darabokat részesíti előnyben, főleg ha valami aranyos minta van rajta. A tornacipő nem tud lerohadni a lábáról.

Jellem: Ő az a lány, aki akaratlanul is maga köré vonzza az embereket. Laza stílusával, poénjaival és nyitottságával rögtön szimpátiát ébreszt az emberekben. Ő az a csendben idiótán mosolygós típus, aki hajlamos hangosan nevetni, és mindig rengeteg ember veszi őt körbe. Mondhatnák amolyan ideálnak is, hiszen tanulmányi eredményei rendkívül jók, benne van az iskola tíz legjobb tanulójában. Nagyon könnyen tanul és remek a memóriája, egy-két olvasat után minden megmarad neki. A korrepetálásban már nem olyan jó, mivel az egy dolog hogy ő megtudja csinálni, az már másik, hogy el tudja e magyarázni. Mindig is energikus gyerek volt, sosem tudott sokáig megülni egy helyen nyugalomban. Innen jött a sportolás is, amit már nagyon régóta űz. Tanárai szerint, megbízható és aranyos diák, diáktársai pedig jófejnek tartják. Mondhatni határozottnak, bár csak sokadik megfontolás után cselekszik. Ha valamit el akar érni, akkor mindent belead, és nem lehet eltántorítani.

Élettörténet: Kései gyerek. Szülei két gyermek után nem szerettek volna többet vállalni, ám mégis megszületett Aiden. Hat évvel fiatalabb nővérétől és kilenc évvel bátyjától. Anyja háztartásbeli, apja pedig rendőr. A kis Aiden igazi rosszcsont gyermek volt, mindig vigyorgott ha valami rosszat tett. Öt éves volt, mikor bátyja elvitte magával egy kosáredzésére, és a kislánynak annyira megtetszett a sport, hogy azóta is nagy örömmel űzi. A talajtorna a nővéréhez kapcsolódik, nyolc évesen kezdték el együtt, de míg Alice pár hónap múlva feladta, Aiden pedig kitartott és folytatta tovább. Általános iskolás volt, amikor az anyja lelépett. Se egy szó, se egy cetli, semmi. Egyszerűen csak elment. A bátyja akkor már nem élt otthon, egyetemre járt, nővére próbálta átvenni az anyuka helyét. Érthető, hogy Aidennek nagyon közeli a kapcsolata az apjával, s ő is rendőrnek szeretne majd menni. Felsős általánosként kezdte el vonzani az embereket, maga sem tudja igazán miért. Ahogy teltek az évek egyre népszerűbb lett.

Hobby: kosarazás, zene hallgatás, táncolás, sétálás a szabadban

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Van egy kutyája, akit minden este visz sétálni. || Bátyja két havonta haza látogat pár napra. || Nővére még mindig velük lakik. || Misaki Keikónak :D

Képinfo: Nem az enyém,csupán illusztráció (google csodái)

Engedélyezve: 2015. 05. 10.

Módosítva: 2015. 05. 10. 09:52:35
Módosította: Izumo-san

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).