Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Patrick Bloom
Kategória: Yaoi
Feltöltő: linka

Kor: 24

Külső leírás: Szavakból él és hangból. Senkit nem érdekel a külső, amikor vele beszélget. De miért is számítana?Számtalan ember felismerhetné a hangját, ha újra hallaná, ha személyesen is összefutnának valahol...bárhol. A munkájában ő csak egy hang. Valaki, aki felveszi a telefont, meghallgat és tanácsokkal ellátva megpróbál segíteni. A valóságban azonban ő se másabb, mint az emberek nagy többsége. Gesztenyebarna haja hullámos fürtökben vonja be az arcát; világos szemeit, határozott arccsontjait, egyenes orrát, puha ajkait. Bőre fakó, míg szemei alatt sötét foltok és árkok húzódnak attól a számtalan átvirrasztott éjszakától, amit önként vállalt. Anélkül, hogy hálát várna érte bárkitől is. Ritkán borotválkozik, hol kedve, hol ideje nincs rá, arra azonban mindig odafigyel, hogy ápolt megjelenése legyen. Magassága nem szembetűnő, sőt, meglehetősen átlagos, ahogyan a súlya is. Formában tartja magát, de koránt sem azzal, hogy edzőtermekbe jár, mert jobb szeret a szabadban lenni. Ügyel az egészségére és ennek köszönhetően bitang erős immunrendszere van. Évente talán ha egyszer kétszer elkap valami náthát, de azok sem tartanak neki pár napnál tovább. Egészséges szellemileg és fizikailag is, ami meglátszik rajta. Szereti a karkötőket, de csak azokat, amik bőrből, vagy fából készültek. Műanyagokat és láncokat nem hord egyáltalán.

Jellem: Kedves, ami nem is olyan meglepő őt elnézve. Mindig odafigyel arra, amit mond, soha, senkit nem bántana meg még akkor sem, ha az illető éppenséggel megérdemelné. Intelligens és nem hagyja, hogy az érzései uralják a személyiségét. Ha a helyzet úgy kívánja képes hűvösen távolságtartó lenni, objektíven és figyelmesen vizsgálni a környezetét. Rendkívül jól olvas az emberekben, odafigyel a szavakra, a beszédre, a hangsúlyra és mindenre, ami bármit is elárulhat magáról az emberről. Ösztönös reakciói és döntései mindig megbízhatóak. Pontosan tudja, hogy mikor mit kell tennie. Tudja azt is, hogy mikor mit várnak tőle el, viszont nem feltétlen akar mindig megfelelni másoknak. Első sorban nem arra törekszik, hogy őt szeressék, vagy hogy megfeleljen mindenkinek, mert nem az a célja, hanem leginkább a problémákra próbál minél hamarabbi megoldást keresni. Személyiségében van egy bizonyos változékonyság, amely többféleképpen is megnyilvánulhat, például igen gyorsan alkalmazkodik mások szokásaihoz, felveszi a ritmusukat és úgy beszél velük, hogy közben észrevétlenül terelgeti a társalgás menetét. Nehezen sértődik meg, nem bosszúálló, ahogyan a hangját sem emelte még fel eddig senkire sem. Gyakran ő a békebíró és a diplomatikus fél. Van, hogy valaki nem rokonszenves neki, de azzal sem bánik különösebben gorombán, legfeljebb vele szemben valamivel tárgyilagosabb, mint másokkal. Legértékesebb tulajdonsága az intuíció, mellyel megérzi mások szándékait, terveit, kiolvassa a gondolatait, s melynek segítségével ráérez a számára helyes útra és megoldásra. Nagyszerű memóriája miatt képes a legapróbb részleteket, fordulatokat is megőrizni mások gondolatmenetéből.

Élettörténet: Születésétől fogva szeretetben és szigorban nevelték, ám öccse születése után ez valahogy alább hagyott. Továbbra is félve nézték minden lépését a felnőttek, de már nem próbálták meg vezetgetni, hagyták őt a maga útján járni. Időnként előfordult, hogy órákat mulasztott az iskolában, vagy egyszerűen nem volt kedve aznap bemenni. Hiába a neveltetés, jellemét nem csak a szülei hanem a barátai is formálták. Számtalan példaképe volt, emberek sokasága, akikre egytől egyig felnézett, aztán valahogy elenyésződtek mind. Iskoláiban a tanárok rendszerint nem tudtak vele mit kezdeni. Kiváló tanuló volt, ugyanakkor rengeteget hiányzott mondvacsinált okok miatt. Költözése után hamar munkába állt, ritka szerencse, amikor valaki azt csinálhatja, amit még szeret is. Ő viszont pontosan azt teszi, amit világ életében, másokon segít. Még az óvodás kori legjobb barátját is képes volt befogadni magához, lakótársként tekint rá addig, míg a barát helyre nem jön anyagilag annyira, hogy ténylegesen is fent tudjon tartani magának egy albérletet.

Hobby: Hangulatfüggő nála

Foglalkozás: Operátor

Extrák: Tizenöt éves kora óta nem szed gyógyszert semmire. Megfázásra is jobb szereti a homeopátiás szereket /// Erősen kávéfüggő, amit teljesen feketén iszik. Cukor és tej mentesen /// Szabadnapjait ha teheti túrázással tölti /// A ház, ahol él az övé, egyszerűen befogadta magához a haverját és hagyja, hogy ott éljen, amíg nem áll helyre anyagilag /// Este hattól reggel hatig tart a műszakja, pokoli kimerítő számára, ugyanakkor szereti is nagyon /// Viciinek készített karakter

Képinfo: Nem saját. ( deviantart) ()

Engedélyezve: 2015. 05. 09.

Módosítva: 2015. 05. 08. 18:14:17
Módosította: linka

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).