Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 10 felhasználó


Tulajdonságok
Név: William, a Handor Klán királya
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Levi-sama

Kor: 98 éves

Külső leírás: nagyon magas, több mint két méter. Teste elképesztően izmos, bőre enyhén napbarnított. Rövid sötét haját általában hátrafésüli. Jóképű, de kegyetlen arcvonásai vannak. Szemei sárgák, ha dühös akkor szinte ragyognak. Hegyes szemfogai félelmetesen csillannak ki szép vonalú ívelt szájából, ha elmosolyodik. Félelmetes férfi. Félelmetesen szép. Farkas alakban teljesen fekete a szőre, olyan mintha magát a borostyánszemű éjszakát látnád, hatalmas fehér agyarakkal. Különleges rajta még a jobb vállán kezdődő, és az egész hátán végighúzódó fekete farkas tetoválás.

Jellem: ő az a típusú férfi, akivel nem szívesen találkoznál. Soha. Semmikor. A dermesztő, bénító és lehengerlő kisugárzása nem csak külsőség. Az egész személyisége, egyénisége is ilyen. Dermesztő. Bénító. Lehengerlő. Nem számít neki senki és semmi, csak saját maga. Mindent alárendel a saját élvezeteinek. Az emberi vagy akár likantrópi élet sem jelent neki semmit. Lelkiismeret furdalás nélkül öl.

Élettörténet: ő egyike azoknak a keveseknek, akik önszántukból váltak vérfarkassá. Miután egy kemény és durva gyermekkort követően belépett a hadseregbe, és tengerészgyalogosként végigasszisztálta a II. világháborút és visszatért az államokba, új életcélra volt szüksége. Véletlenül szerzett tudomást a vérfarkasokról, amikor a titkosszolgálatnak dolgozott. Azonnal felkeltette érdeklődését, és sötét lelkében ismét érezte azt a csodálatos bizsergést, amit akkor... a háborúban. Felkereste szülővárosát, és a helyi vérfarkas klánt. Az ottani király boldogan tett eleget kérésének, és megfertőzte. Vesztére. Fogalma sem volt, mit szabadít ezzel a klánjára. Alig egy év múlva Will kivégezte őt és az elsőszámú alfáit, és átvette a „koronát”. A város alvilágának egyik vezető szerepe is neki jutott. Elsősorban drogkereskedelemmel és alvilági viszályok elsimításával (bérgyilkosság) foglalkozik a klánja, de a horda nőstényeit és szubhímeit prostituáltként is áruba bocsátja. Nincs lelkiismeret furdalása, hogy a neki kiszolgáltatott alattvalókkal így bánik, teljesen természetes hogy rajtuk nyerészkedjen. Pornófilm-forgatásra is rákényszeríti őket, valamint az sem zavarja ha farkasai belehalnak egy-egy ilyen eseménybe. A legbetegebb perverzióknak is kiteszi őket, nem érdekli a sorsuk.

Hobby: szex, drog, véres viadalok. Imád farkas alakban vadászni az erdőben. Főleg emberekre.

Foglalkozás: A Handor Klán (vérfarkasok) királya

Extrák: A Fantasy szerepjáték 62. helyszínében (Armand és Mona szerelmének történetében) olvashatsz róla bővebben.

Képinfo: nem én rajzoltam, csupán illusztráció (google)

Engedélyezve: 2010. 01. 02.

Módosítva: 2013. 02. 12. 20:02:05
Módosította: Levi-sama

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).