Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Gurizuri Akahige (saját)
Kategória: Naruto
Feltöltő: Akahige

Kor: 20

Külső leírás: Két méteres magasságával elég nagy égimeszelő társaihoz képest. Eléggé fejlett izomzata van, de látszik rajta, hogy nagyevő. Arcán vörös szakáll díszeleg, amiről a nevét is kapta. Haja és szeme barna. Ruházatában a barna és a bordó dominál, ezért sokszor kőrejtekinek nézik.

Jellem: Az unott arckifejezés ne tévesszen meg, érdekli minden és mindenki. Az a fajta, aki ahol cska tuddja, gyűjti az új ismereteket, az érdekességeket, és mindig meghallgatja társai meséit. Általában nem az a szívrohamos fajta, mindent nyugodtan és higgadtan konstatál. Azonban egy amolyan Jekyl-és-Hyde személyisége van. A másik oldala harc közben jön elő. Ha belelendül, nem hogy kegyetlen, hanem egyenesen lelketlen. Bárkit és bármit elpusztít, ami az útjába kerül. Nagy általánosságban inkább a falu védelmében vesz részt, mint támadásban.

Élettörténet: Egy faluban született. Nem tudni, a szülei milyen nevet adtak neki, mert alig pár napos volt, mikor egy rablóbanda lerohanta. Az egész falut lemészárolták, csak őt nem. Hazavitték, de mikor a banda vezetője megtudta, hogy egy társa mit szedett össze, őt is meg akarta ölni, de a banda egyik női tagja (egy amolyan szolgáló) megakadályozta. Pár évig a csecsemő gondját viselte, még nevet is adott neki. Erről se derült ki, hogy mi volt az, mert egy részeg mulatozás alkalmával a nőt megölték csak úgy viccből. Onnantől kezdve a fiút láncon tartották, és háziállatként bántak vele. Csak úgy szólították, hogy "Te", maradékkal etették, és csak úgy tréfából néha heccelték. Egy nap azonban a banda táborába egy óriási veszett medve tévedt, és megölte az egész bandát. Már éppen az akkor tizenhét éves fiúra vetette volna magát, de az hogy, hogy nem túl nagy falatnak bizonyult. Ő puszta kézzel megölte az állatot. Amit nem tudott, hogy konohai shinobik éppen akkor találták meg a banditák táborát, mivel az ő küldetésük volt a felszámolásuk. Az egész jelenetnek szemtanúi voltak, és mikor végeztek, nagy potenciált láttak benne avarrjetekiként. magukkal is vitték a faluba, és még ninjutsura is kitanították, és nevet is adtak neki. A megölt medve miatt a Gurizuri vezetéknevet adták neki (így ejtik a grizzly-t japánul), és mivel akkor már nőni kezdett a szakálla, az Akahige nevet kapta, ami japánul annyit tesz, hogy "vörös szakáll".

Hobby: Az Avarrejtek körül húzódó erdőket járja, és igyekszik megbarátkozni a többi társával

Foglalkozás: Bár hivatalosan nincs rangja, őt hívják úgy, hogy Avarrejtek kapuinak védelmezője

Extrák: Harcmodora főkét taijutsu, bár ő inkább az öklét használja. Ütéseit adott esetben egy Tsunadétól tanult chakra öszpontosító jutsuval erősíti. Bőrét föld típusú chakrájával meg tudja keményíteni. Képes idézőjutsut végrehajtani, amivel medvéket idéz meg. ~~~ Fegyverei a "medvekarmok" két fogantyú, amik körbefogják a kezér, és az ököl fölül görbe, rövid, éles tüskék merednek, amik plusz sebzést adnak az ütéseinek. ~~~ Az őt "begyűjtő" csapat az Asuma csapat volt, akinek három fiatal tagja éppen tizenhárom éves volt. Onnantól kezdve Akahige titkon (talán önmaga előtt is titok volt) rajongani kezdett Inóért (de a csapat másik három tagját is nagyon tisztelte). ~~~ Mivel szabadidejében az erdőt járja, tud olvasni néhány állat viselkedéséből.

Képinfo: A képet Yoo Tsubasának köszönhetem ()

Engedélyezve: 2015. 05. 07.
2015. 05. 15.

Módosítva: 2015. 05. 15. 08:16:18
Módosította: Akahige

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).