Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Ash McCalagan
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Ash

Kor: 21

Külső leírás: Feltűnő s már-már ikonikus jelensége a glasgowi Red Fox Pubban természetesen parázsló, lágy esésű, vékony szálú hajával melyet gyakran kell laza mozdulatokkal kisöpörnie szeméből a szívarcú fiúnak. Rebesgetik, hogy hajszíne ,s külseje miatt alkalmazták az egyre felkapottabb csehóba. Ash egyszemélyes szórakoztató hadtest hegyesedő füleivel, melyek alig észrevehetően mozdulnak meg, ha hazudik és vörösödnek el elsőként, ha pironkodik vagy dühbe gurul. Vonásai ívesek, mégis férfiasak, arca nem csontos, sokkal inkább kerekded, gyermeki. Bőre kellemesen derengő fehérséggel bír, papirusz vékonysága miatt megannyi vékony folyócskaként ütnek át erei a feszülő felületen, esztétikai értékét pedig csak fokozza a tömérdek szeplő, mely minden porcikáját befedi. Sunyinak nem, ámbár beszédesnek mondhatóak a glasgowi bébi róka mogyorószín szemei melybe belenézve rájössz, nem képes a hazugságokra, vagy érzelmei palástolására. Szalmaláng érzelmei gyakran gyöngyöző könnycseppekként ülnek ki fakó, ritkás szempilláira, hasonló színű szemöldökét is ráncolja közben, ám azok szinte soha sem látszanak a félhosszú fazonra nyírt sörénytől. Orra határozott, hegyesen vékonyodó, azonban a vége ívesen gördül felfelé így kölcsönözve némi manó külsőt viselőjének. Ajkai teltek, kedélyes mosoly játszik rajtuk. Filigránnak mondható alkatával könnyedén éri el a bárpult legfelső polcait is, viszont vékony testalkata nem teszi lehetővé, hogy az esetleges kocsmai verekedésekbe maga avatkozzon be, így arra általában mindig talál egy-két önként vállalkozót. Mivel utcaruhában dolgozik így egyhamar levehető a stílusa. Nem szereti a hivalkodó ruhadarabokat, az alap darabokra esküszik egyszerű színekkel.

Jellem: Szíve szerint introvertált személyiség lenne, aki nem szívesen ismerne meg új személyeket, azonban annyit hallotta már az önsegítő csoportoktól, hogy „ki kell lépni a komfort zónából, mert csak így fejlődhet”, hogy maga is elhitte, így elszegődött pultosnak. Minden egyes nap kihívást jelent számára, hogy a befelé fordulás helyett másokkal törődjön, nem az a sztorizgató fajta csapos, inkább olyan, aki meghallgatja a bajodat, bólogat rá miközben törölgeti tovább a poharakat. Ebből kifolyólag igazán jó hallgatóság, olykor-olykor még tanácsokkal is ellátja a személyt, ha úgy látja szüksége van rá. Hosszú és kínnal kivert keserves út vezet szívéhez, de aki végigjárja sikerrel, azt hűségesen szereti, nagyon megbecsülve azt. A szeretteit a tenyerén hordozza, gondoskodik róluk, az érdeküket a saját maga érdekei elé helyezi. Önzetlen, annak ellenére, hogy tős gyökeres skót szívesen ad másoknak. Megszokása, hogy minden nap egy jócselekedetet hajt végre, ilyenkor ételt vesz egy hajléktalannak, megdicséri egy ismeretlen személy külsejét, vagy esetleg segít az idősebb generációnak. A legnagyobb probléma, hogy erre a szintre eddig egyedül egyetlen személynek sikerült eljutnia lelki világával kapcsolatban, s az nem volt más, mint a macskája Mr. Gatto. Nehezen nyílik meg az embereknek, nem szeret a saját problémáiról fecsegni másoknak, racionális gondolkodással palástolja szentimentalista vonásait. Retteg attól, hogy ha bárkit is közel enged magához sérülni fog, így nem engedi meg magának ezt a luxust. Nem elégedett a külsejével, ezért gyakran szomorú, azonban remekül palástolja depresszióját a humorral. Könnyen megbántódik, olyankor hajlamos egy kicsit duzzogni, de hamar engesztelődik. Ettől függetlenül olyan, akár egy nő. Bár kiengesztelheted, megbocsájt de nem felejt, és akár évek elteltével is felhozza ellene elkövetett bűnödet. Az pedig, hogy voltaképp megbocsájt, de nem felejt merőben butaság, mert akiben igazán csalódott annak soha sem tudja elnézni a hibáját.

Élettörténet: Szép reményekkel induló ifjú volt, aztán felnőtt. Mindenhez értett egy nagyon picit, de soha sem volt kitartása ahhoz, hogy bármibe is komolyabban belemerüljön. Az általános iskolában már kiderült két dolog: az első, hogy nem az a barátkozós típus, mindig meg volt a biztos bázisa, de nem akart kilépni a komfort zónából, a második pedig, hogy kényszeres meg szeretne felelni minden elvárásnak. Nem lehetett kitűnő tanuló mert nem volt türelme tanulni, nem lehetett kitűnő sportoló, mert sokkal kövérebb és lassabb volt mint a többiek. Az írásban lelte örömét, magának írogatott történeteket, amitől sokkal jobban lett. A közép suli választása is necces volt, elvégre orvosira szeretett volna menni, de az a része érdekelte, ami elég kevés tagot, ezzel megrémítette családját és környezetét. Korboncnok helyett végül is egy matematikát és reál tantárgyakat nyomó középiskolába került, ahol fura külseje miatt egyhamar célpontja lett a piszkálódásoknak. 15 évesen lett egy legjobb barátja, akivel végül is sokkal több alakult, mint barátság, azonban erősen vallásos környezetben élő társa megriadt attól mit szólnának a többiek a kapcsolatukhoz, így megszakított hősünkkel mindent, ami eddig olyan sokat jelentett számukra. Ash életében itt jött el a mélyrepülés. Estéket sírt át, nem értette mit tehetett, miért rossz, miért más mint a többiek. Ezt követően felhagyott az evéssel, egyre csak társa kezét karcolta a kezébe órákon, mindenhol csak egykori legjobb barátját látta. Már-már kórosan sovány lett, önsegítő kezelésekre is kellett járnia. Lassan kikecmergett a gödörből, de szeretni már nem képes. Úgy gondolta, majd az írásból megél, elvégre ez az egyetlen ami érdekli, azonban az egyetem választása sem úgy sikerült, mint ahogy azt eltervezte. Az irodalom helyett a számok jutottak osztályrészül, így ha minden igaz és Isten is úgy akarja, könyvelő lesz. Azonban míg ez nem következik be, valamiből fizetnie kell az albérletét, a számláit és Mr. Gatto ellátását is, így beadta jelentkezését a kikötő melletti barátságos kis Pubba, ahová sikeresen felvételt is nyert. Immáron egy éve rontja ott a levegőt az új, és törzsvendégek legnagyobb örömére.

Hobby: Macskás relikviák gyűjtése, fiókírogatás, meccsek nézése és fogadás

Foglalkozás: Csapos/Pultos valamint egyetemi tanuló

Extrák: Skóciában született, itt is nőtt fel és a legmeglepőbb, hogy egyáltalán nem akar elköltözni. Mindenki –még maga előtt- is titkolja, hogy a saját neme vonzza, nem akarja egyszerűen beismerni, hogy meleg, fél hogy ezzel csalódást okozna a családjának és a környezetének. Jelenleg is van barátnője, de nem érzi azt a tüzet és ragaszkodást amit régen érzett legjobb barátja iránt. Még nem volt együtt soha senkivel hosszabb ideig, valamint nem is feküdt le senkivel, így a testiséggel egyhamar zavarba lehet hozni. Mindig a tökéletességre és a megfelelésre törekedett, ezért is ragaszkodik görcsösen minden esetben a saját terveihez. Legnagyobb titkai közé tartozik miszerint a Red Foxban van egy bizonyos Steward nevű törzsvendég, akivel gyakran viccelődnek és remekül ***Foglalt

Képinfo: elena-nekrasova (http://elena-nekrasova.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2017. 01. 16.
2018. 08. 24.

Módosítva: 2018. 08. 15. 18:42:33
Módosította: Ash

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).