Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Daniel Wright
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Leo

Kor: 17

Külső leírás: Sötét, félhosszú haja szinte mindig kicsit kócosnak tűnik, az arcát keretező fekete tincsek pedig néha a szemébe hullnak; legtöbbször úgy néz ki, mint aki csak abban a pillanatban ébredt. Átható zöld szemei titokzatosan csillognak, a világ minden óceánjának mélységei tükröződnek smaragdos tekintetében. Arca határozott vonalú, de néha még meglátszanak rajta a kisfiús vonások. ajkai keskenyek és szinte sosem mosolyognak, pedig semmi sem fogható a mosolyához – egyszerre játékos és megnyugtató. Hamvas, világos bőre akár a hó, magasságát tekintve 180 centi körül van. Testalkata karcsú, nem kimondottan izmos. Öltözködés szempontjából nem bonyolítja túl a dolgokat: általában farmert hord pólóval, vagy pulcsival; a sötét színeket részesíti előnyben. Szinte mindenhová fülhallgatóval a fülében jár, még ha nem is hallgat zenét a nyakában lógva hagyja.

Jellem: A „magányos farkas” jelző illik rá a leginkább. Az emberekkel rideg, távolságtartó, és közömbös. Még ha udvariasan vagy kedvesen is beszél, sosem szabadul a kemény maszktól, vagy a falaktól, amiket hosszú évek során épített maga köré. Nincsenek barátai. Próbál jobban bízni az emberekben, de fél a csalódástól. Szemrebbenés nélkül képes hazudni, és remek színész – csak az lát át rajta, aki igazán ismeri őt. Önfejű, és a maga ura, nehezen fogad el tanácsot. Mindezek mögött viszont ő is csak ember. Ő is szeretetre vágyik (még ha fél is szeretni) és elfogadásra. Hűséges típus, ha valaki közel áll a szívéhez, azért a végsőkig harcol. Elsőre mindenkivel barátságtalan, időre van szüksége, hogy levetkőzze magáról ezt a ridegséget.

Élettörténet: Mindig is nagyvárosi gyerek volt, gazdag, tehetős szülőkkel. Jó környéken élt, szinte luxusban, az általános iskolában pedig a népszerűbbek közé tartozott. Ugyanakkor a szülei elhanyagolták. Nevelők és dadák sora állt készenlétben egész nap, és minden szavára ugrottak, Danielnek nem erre volt szüksége, hanem a szülei törődésére. Egyedül érezte magát a világban. Hiába vették körbe mindig emberek, ő örökké magányos volt. Később problémássá vált. Rossz társaságokba keveredett, hajnalba járt haza, és ivott. A jegyei romlottak, és egyre többet veszekedett a szüleivel. Idővel a szülei azon kezdtek veszekedni, hogy melyikük hibájából „ment tönkre” Daniel. Ezek a veszekedések pedig végül a házasságukba kerültek. Még mielőtt a fiuk befejezhette volna gimnáziumot, elváltak. Daniel az anyjához került, aki azonnal költözni akart a nagyvárosból, így a fiú végül az egyetlen igaz barátjától is elszakadt, és onnantól kezdve teljesen egyedül találta magát a világban.

Hobby: olvasás, videójátékozás

Foglalkozás: tanzló

Extrák: //Könnyen zavarba jön//Sokszor nem tud aludni éjjelente//Hiányzik a régi élete, és bűntudata van; úgy érzi ő tette tönkre//Az apjával egyáltalán nem tartja a kapcsolatot, amióta a családja szétesett az apja nem is keresi őket//Az anyja már túltette magát a dolgon, és a költözés óta új munkát is talált a kisvárosban, ahová költöztek//Szereti a macskákat//

Képinfo: A kép nem saját mű, csupán illusztrálja a karakteremet. ()

Engedélyezve: 2015. 04. 22.

Módosítva: 2016. 04. 18. 21:27:22
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).