Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Adramelech
Kategória: Fantasy
Feltöltő: raven33

Kor: nem meghatározható

Külső leírás: Majdnem két méteres magasságával könnyedén nézett le mindenkire, aki a közelébe merészkedett. Ugyanis a mindig haragos, éles, zöld tekintete elég hátráltató erőnek bizonyult a legtöbb embernek, de még démonnak is. Nem volt kifejezetten túlsportolt alkata, de így is sokaknak megakadt a pillantása az alakján. Fekete haja valamivel túlnyúlt széles vállain, egyfajta kontrasztot adva fehér bőrének, ami a hosszas napon való tartózkodás hatására se akart lebarnulni. Tetoválásai több helyen tarkították testét, de legtöbben csak a vállain láthatóakat ismerték.

Jellem: Igazi démoni jellem. Kegyetlen, hűvös és könyörtelen. Sose érdekelte igazán mások jóléte, akarata vagy törekvése. Ő kifejezetten az a személyiség, aki minden pillanatban úgy éli meg életét, mintha csak egy sakkjátszmáról lenne szó. Minden oldalról megfontolja lépéseit, még mielőtt döntene. Ennek az óvatosságnak és stratégiai gondolkodásmódnak köszönhetően mindig kilógott a sorból. A törődés, kedvesség, gondoskodás nem volt jellemző rá, egyedül akkor tűnt így egy leheletnyit, amikor öccse mellett volt. Miután az otthonukban törvényileg különválasztották őket a Földön okozott károkra hivatkozva, gyűlölni kezdte az embereket. Talán a gyűlölet miatt, talán azért, mert az egyetlen, aki miatt valamennyire visszafogta igazi énjét, zárkózottá, hideggé és mogorvává vált. Még a saját társai se tudták sose, hogy mire készült. Ezek után egyedül az állatok irányában mutatott némi megenyhülést, de őket is rendre felhasználta, ha a helyzet megkívánta.

Élettörténet: Ő azok egyike, akik még az emberek megjelenése előtt születtek, és túlélték az azt követő korokat. Gyanakvó viselkedésével mindig sikeresen elszigetelte magát mindenkitől, egyik öccsét kivéve. A sok ezernyi év alatt a hatalma és a hibátlan tervei révén egyre feljebb került a ranglétrán, míg ő nem lett az egyik hadúr, akik felügyelik világuk egyensúlyát, és biztosítják, hogy a démonok ne öljék meg egymást, hiszen már így se maradtak valami sokan. Na, nem mintha kifejezetten érdekelte volna, hogy mi történik démontársaival, csakis egy cél miatt volt hajlandó ezeket a feladatok ellátni: hogy megsemmisíthesse az embereket, és visszakapja az öccsét.

Hobby: Alakváltás, állatokkal való futás, repülés, úszás.

Foglalkozás: Démon.

Extrák: Démoni erejével a levegőt minden formájában uralja, az állatokat könnyedén irányítja, az emberek akaratát pillanatokon belül megtöri. Megszállással ritkán él, mivel ki nem állhatja az embereket és az utánuk rajta maradt szagokat. Alakváltói képessége neki a legfejlettebb, könnyedén dobja le emberi mivoltát, és képes bármilyen állati alakot magára ölteni.

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztráció. (https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/18/18/14/1818145ad4c02335a9589e5665739825.jpg)

Engedélyezve: 2015. 04. 22.

Módosítva: 2016. 11. 14. 08:51:03
Módosította: Levi-sama

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).